Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Antivirus & Internet Security 2014

Featured Replies

За любознателните: http://www.kaspersky.com/me/viruswatchlite?hour_offset=-2

http://www.kaspersky.com/viruswatch3

• Отговори 621
  • Прегледи 52,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

За любознателните:

http://www.kaspersky.com/viruswatch3

Знам го. Интересно е. Трябва да натисна F11 иначе ми се губи част от картинката. :D По-рано за броя на сигнатурите пишеха 10 милиона, ако не и повече, а сега са 7.

Сложих касперски яндекс 2012, но след първия рестарт програмата вобще неиска да стартира, някакви предложения?

• Автор

Сложих касперски яндекс 2012, но след първия рестарт програмата вобще неиска да стартира, някакви предложения?

Толкова стара версия,че и с редки ъпдейти. Защо не ползаш 2013 от промото? 

http://www.kaldata.com/forums/topic/209979-kaspersky-antivirus-free-1-year/

Би трябвало. Ще пробвам на виртуалката. Ти с 32 или 64 бита си?

64 бита уин 7, интересно дали ще стане ако се инсталира КАВ 2014 вместо КАВ 2013 :)

Редактирано от ✯✯✯ T H E G A M E R ✯✯✯ (преглед на промените)

• Автор

64 бита уин 7, интересно дали ще стане ако се инсталира КАВ 2014 вместо КАВ 2013 :)

Работи - както е описано. Лиценза не става за други версии освен тази.

• Автор

Пач D пуснат за тестване

http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=280917

Патча е обновен. Тестващите да имат наум,че като са сложили патч D  при връщане на патч С може да имат проблеми. Или преинсталират отново програмата или връщат стар имидж при наличие на такъв. Оптимизирали са програмата според мене поне под W7 x86

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Nikssi, здрасти, с Windows 8.1. Enterprise X64 съм. KIS2014 запали, но имам проблем с Application Control-a. Пускам анализа на инсталираните програми. Свършва и след време(не съм забелязал кога), опцията е изключена, все едно не съм я пускал.

Редактирано от Касперски (преглед на промените)

• Автор

Nikssi, здрасти, с Windows 8.1. Enterprise X64 съм. KIS2014 запали, но имам проблем с Application Control-a. Пускам анализа на инсталираните програми. Свършва и след време(не съм забелязал кога), опцията е изключена, все едно не съм я пускал.

Ако си с патч С пиши на подръжката тъй като тестването на патча е приключило  ако си патч D пиши във форума им.

Ако си с патч С пиши на подръжката тъй като тестването на патча е приключило  ако си патч D пиши във форума им.

Проблема е бил в мен, след като е завършило сканирането, не съм цъкнало надписа, който се намира долу. И затова не се е активирала опцията.

Айййй тез Руснаци не ни евават вече за ....Българския да го забравим ли или сме нищожен за тяхната търговия-лакомия тарбух? :)Досефф Ко са крий и мълчи кат мишка?Ей на коледа иде нова година няма нищо за Българите .... :(

Редактирано от BackTrack5R3 (преглед на промените)

• Автор

Айййй тез Руснаци не ни евават вече за ....Българския да го забравим ли или сме нищожен за тяхната търговия-лакомия тарбух? :)Досефф Ко са крий и мълчи кат мишка?Ей на коледа иде нова година няма нищо за Българите .... :(

Досев няма отношение към превода,преводите за локализациите се правят от специална агенция,която досега нищо не е свършила. Писах на поддръжката за това и ми отговориха,че локализацията се планира да се пусне в края на миналият месец. Но резултат няма досега. ще им пиша отново тия дни.

Съжалявам да го кажа но от румънският офис осраха пътеките и сега никой не ни ебава заради власите.

Вчера инсталирах  Kaspersky Internet Security 2014 и  се получиха някой работи който не мога разбера.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

• Автор

Явно има нужда от преинсталиране на програмата. С почистване на остатъци със спец тулчето.

http://support.kaspersky.ru/common/service.aspx?el=1464

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Автор

Какво е новото в този пач? При мен, още не е довтасал.

Ще дойде. Рестартирай понеже може и да е свален ъпдейта. Основно промените са в оптимизацията на програмата.

Публикувано изображение

И при мен дойде, ама не разбрах кога, тъй като през цялото време разцъквах сталкера. :D Интересно ми е при пълно сканиране как се държи, щото обикновено процесора ми скача на 100% и друго не може да се прави.

Редактирано от Касперски (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.