Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Antivirus & Internet Security 2014

Featured Replies

• Автор

Nikssi, ще в възможно ли да дадеш малко по-подробна информация за тази операция.

Пробвах с тулчето но нищо не стана :( ... само се сдобих с КAV 2014 без лиценз.

Може би е защото KAV2013 го бях регистрирал чрез ROG Asus промоцията, а може би защото не съм използвал приложението както трябва :/

Да заради регистрацията. Тази промоция е за определена версия и определен хардуер. 

• Отговори 621
  • Прегледи 52,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Уважаеми, някой да предостави линк към актуален инсталатор.. :) благодаря.

• Автор

Някакви изгледи за българска версия на KIS 2014?

В средата на месеца писах на поддръжката и отговора е

16/10/2013 [14:34] Ответ техподдержки:

Reply to customer

Да, болгарская поддержка планируется в этом месяце. К сожалению, более точные даты неизвестны.

Спасибо.

Превода вече не се прави в България! Прави се от някаква агенция по-локализациите и затова писах на поддръжката. Който има личен кабинет ако иска  да пише на поддръжката и направи запитване. 
Поздрави 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Достъпен е вече патч "С"  http://support.kaspersky.com/10235#block0

На 6 ноември 6, 2013, Kaspersky Lab пусна patch C за Kaspersky Internet Security 2014.

Patch C се инсталира автоматично след обновяване на  Kaspersky Internet Security14.0.0.4651.

Patch С фиксира следните грешки:

• [*]
Известни проблеми в интерфейса - основно във взаимодействието на различните модули. [*]Проблеми с плъгините Virtual Keyboard, Block Dangerous Websites, и Kaspersky URL Advisor в браузъра Internet Explorer 11. [*]Проблеми при работа на програмата в  Safe Mode 

Публикувано изображение

Брей, много са бързи. А нещо по въпроса за оптимизация ще има ли? Имам предид, цялостна оптимизация.

Редактирано от Касперски (преглед на промените)

• Автор

Брей, много са бързи. А нещо по въпроса за оптимизация ще има ли? Имам предид, цялостна оптимизация.

В патч D е планирана оптимизация на сърфирането  http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=277375&view=findpost&p=2124731

Инсталирането на КИС 2014 пач b --> cФормирани впечатления: 1. Изключително бързодействие на WEB защитата. При опит за изтегляне на зарази през IDM касапа изкара толкова много съобщения, че се изкефих. (подобен ефект имаше и при ЕСЕТ).2. Отличен детекшън рейт, имайки предвид, че програмата използва самостоятелни модули, а не е събирателен продукт.3. Отлично сработване на програмата, облак, репутация - поведение, дефиниции и прочие, не е като ESET, където има разминавания по етажите.4. Програмата е олекотена, работи отлично не я усещам на системата си, а преди на същата система имаше ядове в определени моменти.5. Приятен интерфейс, лесен за разбиране от потребителя, ненатрапчив.

6. С настройки по дефолт, се справя не по-малко зле в сравнение с поразръчканите, но това още го проверявам.7. Няма да открия топлата вода, като кажа, че е добър чистач... и лечител.Като за отрицателен елемент мога да кажа, че на моменти позабавя отварянето на страници, но не всички, прочетох, че по бързодействието при сърфиране ще се работи, което ме радва. За момент остава потребител на Касперски.

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Три пача излезнаха и още не са оправени проблемите с гуя. :ph34r:

Aз не виждам такива проблеми, дай шот.

12-13та страница от темата

• Автор

Три пача излезнаха и още не са оправени проблемите с гуя. :ph34r:

Патч "А" добавен е модула "Безопасно стартиране"

Патч "В" добавена е поддръжка на Windows 8.1

Патч "С" подобрен е модула на SWMon както и новият Anti-Rootkit модул (това не е писано горе но е факт в патча) 

В момента видях е открито тестването на нов модул на Script Emulator и предполагам след завършването на тестването му другата седмица ще пуснат и патч "D" за тестване. Прави ми впечатление,че работят методично в конкретни направления - тества се нов модул и същият после влиза в патча.

Впрочем тестването на патч "С" не е закрито и ако някой има проблеми при желание може да им сигнализира. 

Поздрави :bye1:

Какво представлява този Script Emulator, че не ми се рови из форума им?

Поздрави!

• Автор

Какво представлява този Script Emulator, че не ми се рови из форума им?

Поздрави!

Malicious scripts are program modules in which unwanted software scenarios have been encoded. Malicious 

scenarios are executed when viewing Internet content — for example, when a user visits a seemingly harmless 
website where a specially designed script has been added to the webpage code. Running the script could lead to 
unnoticed computer infection, pop-up advertisements, a blocked browser, redirection to other sites, or other 
potentially harmful or unwanted activities

Никси, имам проблем. Лаптопа го оставям я на хибернация, я да спи. След като го събудя, KIS2014 не иска да се ъпдейтне автоматично. При теб има ли го?

• Автор

Никси, имам проблем. Лаптопа го оставям я на хибернация, я да спи. След като го събудя, KIS2014 не иска да се ъпдейтне автоматично. При теб има ли го?

Не  след известно време автоматично стартира обновяване. Някъде след 15 минути,понякога и повече.

Е това нормално ли е? Имаше жълта удивителна. Не мога да разбера, какво я бърка това заспиване.

Редактирано от Касперски (преглед на промените)

• Автор

По принцип, като заспи машината, махам зарядното, но като  я събудя, си слагам адаптора.

Опитай без да го махаш как е. И защо го махаш? Преди да го събудиш включи известно време зарядното и тогава пробвай.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.