Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Вземи дъното от Емаг тогава.

Бях правил наскоро една,която я писах някъде тук без видеото.

MB:Asrock H61M DGS

CPU:G 2020 Box

VGA:GB R775 OC 1GB GDDR5

HDD:Seagate 500 GB

RAM:2x2GB Kingston HYPEREX 1333 MHz,LP,1.5v,CL9

PSU:Fortron FSP 350-60APN 85+ Active PFC

Case:CM Elite 335U без захранване

Total:630 лв

За мен това е минимума за игри и едва ли APUтата,които са писани по-горе 

ще се представят като HD7750.

Бях правил наскоро една,която я писах някъде тук без видеото.

MB:Asrock H61M DGS

CPU:G 2020 Box

VGA:GB R775 OC 1GB GDDR5

HDD:Seagate 500 GB

RAM:2x2GB Kingston HYPEREX 1333 MHz,LP,1.5v,CL9

PSU:Fortron FSP 350-60APN 85+ Active PFC

Case:CM Elite 335U без захранване

Total:630 лв

За мен това е минимума за игри и едва ли APUтата,които са писани по-горе 

ще се представят като HD7750.

Колега дай линкове към частите, а не да ги издирваме.:D

Да не наруша правилата-тази,тази,а цените са от тази,обаче трият кошницата,но разликите не са нищо особено между трите.Тук не съм гледал,може да е най-евтино с безплатната им доставка и намаленията,които текат в момента.Кажете от коя фирма и ще насложа линковете.

И молещия за конфигурация не е казал нито какво има нито каво иска да играе !!! Конфигурацията на Кокала си е за офис  и е много далеко от геймърска машина. Тва са дечурлига дето пускат теми за щяло и нещяло колкото да ви занимават да ровите и да събирате виртуални  конфигурации .

Все пак за парите си APU-тата се справят прекрасно за парите си в игрите. Не всеки има  400лв за проц и 700лв за видео.

Ако това бяха единствените варианти бих се съгласил. Но вградената графика не е безплатна! Взимането на чист процесор (750К) + по-добро видео би увеличило незначително бюджета.

После следват евтините дънни платки за AM3+ и FX-6300. И чак след това идва ред на скъпите процесори като i5 които почват от 300 лв. а не 400 лв. и видеокарти които може и да не са 700 лв.

Просто APU-тата са последната дупка на кавала и има много и различни междинни варианти до върховите модели които са на цитираните цени.

Но при 500 лв. бюджет и намесата на игри в изискванията наистина те са логичния избор.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Вижте сега аз деля геймърите на  3 категории

1. Такива който играят само класики = не претенциозни от към хардуера

2. Хард кор фенове на определено заглавие = рядко сменят видео и процесор

3. Геймъри които цъкат  всичко ново  на макс детайли= Солидно вложение в хардуера на  чести периоди

И трите категории потребители има нужда от различен тип  компютър  и е хубаво да се споменават  поне 2 заглавия или жанр на игри  да се ориентираме всички  какво горе долу  ще върши работа. Да играеш игра от 2012 година на  800x600  със спрени 80% от детайлите  си е жив мазохизъм .Компютър за посочената цена ще е подложен на голям гърч при игране на новите игри мисля сте съгласни. Най лесно е да се ориентира човек  какво му трябва като погледне изискванията на игрите които иска да играе и от там и ценово да прецени какво го задоволява и може ли да си го позволи. Игри са и тетриса и шаха  та чак до новите шутъри дето разказват играта на 4 ядрените процесори и видео карти с размера на микро дънни платки. Когато искате съвет бъдете максимално изчерпателни  и ще ви се помогне до колкото е възможно.

Да не наруша правилата-тази,тази,а цените са от тази,обаче трият кошницата,но разликите не са нищо особено между трите.Тук не съм гледал,може да е най-евтино с безплатната им доставка и намаленията,които текат в момента.Кажете от коя фирма и ще насложа линковете.

Най-добре е от никем или скай. Авторе коя конфигурация си избра ? 

Редактирано от VipKokata (преглед на промените)

105лв.  :ohmy: Вземи това от Emag MSI FM2-A55M-E33  :) 

Само не разбрах , защо не взе цялата конфигурация от емаг - за същите пари се взима 1ТБ хард, сигурно захранване за което има достатъчно добри отзиви(CM GX LITE 500W), за разлика от Njoy ,които са сравнително нови на пазара. Кутията пък коуто си харесал е пълна трагедия! Ти си знаеш пари те са твои и ти преценяш какво ще купуваш!

Кутията наистина е мармалад.В е-*ag,а и другаде има за по 80 лв Tt GS II/III,малко са тясни-155 мм кулер и лошо се прибират кабелите,но са проветриви.

На NJOY 450/500/600 RGE Active PFC ги бива.

Кои са тези дето трият кошницата? Цените им са доста добре - но имат само пловдивски телефон оставен -ако не се лъжа.

NewbieBG Ти ли играеш Counter Strike Source в сървъра Bruss's DM/GG Server #2 ? Защото има някакъв със същия никнейм като твоя .
  • Автор

Сега пак се чудя.

Дали да взема конфигурацията от емаг или от никем и дъното от емаг?

#VipKokata Не съм играл в тоя сървър иначе играя CS1.6 и CS:S някой ми е копирал никнейма :)

Кои са тези дето трият кошницата? Цените им са доста добре - но имат само пловдивски телефон оставен -ако не се лъжа.

Още разработват онлайн магазина.Тези са.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.