Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос към компютърна конфигурация.

Featured Replies

• Автор

Ами AMD картата силна ли е и ако може някой gameplay на нея.Щото гледах един клип на Far Cry 3 с нея на High и леко лагеше,по-точно цепеше и беше 12 FPS.Може би на Medium,но мисля,че пак може да лаги.

Както са казали колегите 7770 е една отлична карта в средният клас. Много по -бърза от 610 гт и ако си виждал как 7770 цепи си представи колко повече ще цепи 610 гт. Доколкото псп - то , по - добре както е казал колегата да се вземе PS/X-BOX от колкото PSP има Playstation 3 за около 400 - 450 лева.

Ами AMD картата силна ли е и ако може някой gameplay на нея.Щото гледах един клип на Far Cry 3 с нея на High и леко лагеше,по-точно цепеше и беше 12 FPS.Може би на Medium,но мисля,че пак може да лаги.

Ето тук има видео, което се води за ултра настройки, но не ги показват..

Ето колко кадри може да извади според тази снимка:

Публикувано изображение

Няма да е зле да кажете какъв ви е монитора и ще ви кажем горе долу как ще ви вървят игрите на вашата максимална резолюция

Ето и как се държи картата при може би най-тежката игра излизала до момента на бял свят Crysis 3 на Veri High настройка:

Редактирано от Just Human.. (преглед на промените)

• Автор

Ето тук има видео, което се води за ултра настройки, но не ги показват..

Ето колко кадри може да извади според тази снимка:

Публикувано изображение

Няма да е зле да кажете какъв ви е монитора и ще ви кажем горе долу как ще ви вървят игрите на вашата максимална резолюция

Ето и как се държи картата при може би най-тежката игра излизала до момента на бял свят Crysis 3 на Veri High настройка:

За Crysis 3 и то на very high мога да кажа само едно:  :no-no::wors::clap: .

За екрана не съм купил още нищо ще купувам.Мисля да е от Техномаркет,но и вие можете да ми препоръчате откъде.

За видеото определено ме убедихте! :D

Редактирано от KrisoZZZ (преглед на промените)

Определено се радвам, че се вразумихте и ще ни послушате за готовите конфигурации и ще си вземете някоя предложена от нашият форум! Сега съм ви предложил конфигурация до 700лева. Бюджет за монитор колко може да отделите?

Ето конфигурацията: BB код: ASUS F2A55-M LK2 PLUS /FM2 4GB DDR3 1600 KINGSTON 500GB SEAGATE 7200/6GB/16MB ATHLON X4 750K /BOX/FM2 CM K280 W/ELITE 500W ASUS HD7770-1GD5 Обща стойност - 707.40 лв. с ДДС

Линк: http://nikem-bg.net/...r46923p1rf.html  

Редактирано от Just Human.. (преглед на промените)

• Автор

Определено се радвам, че се вразумихте и ще ни послушате за готовите конфигурации и ще си вземете някоя предложена от нашият форум!

Сега съм ви предложил конфигурация до 700лева. Бюджет за монитор колко може да отделите?

Ето конфигурацията:

BB код:

ASUS F2A55-M LK2 PLUS /FM2

4GB DDR3 1600 KINGSTON

500GB SEAGATE 7200/6GB/16MB

ATHLON X4 750K /BOX/FM2

CM K280 W/ELITE 500W

ASUS HD7770-1GD5

Обща стойност - 707.40 лв. с ДДС

Линк:

http://nikem-bg.net/...r46923p1rf.html

Аз говорех за тази конфигурация: :D

Аз лично за 550лв бих взел това, но ако може да се отделят повече средства ще е по-добре доста. Или пък поне от старата конфигурация поне харда и кутията да се ползват:

BB код:

4GB DDR3 1600 KINGSTON

CX-2G67 /NO PSU

NJOY 400WGX 400W Passive PFC

AMD A10-5800K X4/3.8G/FM2/BOX

Обща стойност - 552.59 лв. с ДДС

Аз говорех за тази конфигурация: :D

Аз лично за 550лв бих взел това, но ако може да се отделят повече средства ще е по-добре доста. Или пък поне от старата конфигурация поне харда и кутията да се ползват:

BB код:

4GB DDR3 1600 KINGSTON

CX-2G67 /NO PSU

NJOY 400WGX 400W Passive PFC

AMD A10-5800K X4/3.8G/FM2/BOX

Обща стойност - 552.59 лв. с ДДС

Няма да е зле сега да кажете общ бюджет за компютър+монитор и мишка... Защото тази конфигурация за 550лв не е сред най-добрите конфигурации и ще можете да играете на средни/ниски настройки игрите.

• Автор

Няма да е зле сега да кажете общ бюджет за компютър+монитор и мишка... Защото тази конфигурация за 550лв не е сред най-добрите конфигурации и ще можете да играете на средни/ниски настройки игрите.

Чесно да ви кажа за бюджета не съм сигурен,защото е сложна история :D.Да кажем към 700-750лв.Аз съм намерил някой неща:

Монитор:http://www.technomarket.bg/products/09123433/lg-e1942c-bn  Клавиатура:http://www.technomarket.bg/products/09082405/neo-kb-823-keyboard

Мишка:имам си :D  А не съм сигурен ще ми трябват ли колонки и микрофон,защото досега съм бил с лаптоп.  

Извинявай,но какво важно има в клавиатурите?

За мен има, държа на качеството на нещата който копувам. Тази която си предложил е "NEO" , някаква измислена марка на технобакалията. Тази която аз ти предложих " A4Tech" , е доказана марка аз ти предлагам, какво си струва да вземеш за някой лев, повече ти си решаваш все пак парите са твой. Успех :)

Нали казахте,че основно за игри търсите компютър.Да ви кажа,има специални клавиатури за игри.Бутоните са по-големи и ред други удобства.От клавиатура до клавиатура има разлика.

Ако държите на игрите,вземете конфигурация с отделна видеокарта.Както вече ви предложи уважаемият Just Human

Извинявай,но какво важно има в клавиатурите?

• Автор

Добре поне на това:

>CPU INTEL DUAL-CORE G1610 2x2.6 GHz

>MB INTEL H61 DUAL DDR3, PCI-EX, 6CH, LAN

>RAM 8 GB DDR3

>HDD 500 GB SATA II

>DVD-RW DUAL LAYER, DUALFORMAT

>VGA NVIDIA GEFORCE GT 610 2GB

>CASE MICRO ATX 420W

>SOUND 6-CHANNEL HD AUDIO

Ще мога ли да играя почти всички игри на Low?

Ама ти май въобще не слушаш колегите, и следователно не уважаваш труда им. Хората са коментирали цели две страници предлагайки ти възможно най-доброто за парите, но баба едно си знае баба едно си бае...

• Автор

ако реално си притежател на конфигурацията от подписа ти то тя е много по добра от тази която дъвчеш от 2 страници насам

BEST COMPUTER CONFIGURATION:

Процесор:AMD Phenom II X4 Quad Core 925, 2.80GHz, 8M, BOX

Дъно:GIGABYTE 770T-USB3

Памет:ADATA 2GB DDR III 1333

Видеокарта:Sapphire 5770 SVGA (PCI-Express, 1GB)

Хард диск:WD 500GB 7200 16MB SATA II Blue

Захранване:Chieftec APS-550S PSU (550W)

Кутия:COOLER MASTER ELITE 335, Black, No PSU

Ос:Windows 8 Pro x64bit

пс: слагаш и още 2GB DDR3 1333 A-DATA за 64 битовия ОС и това е... - http://nikem-bg.net/computer-components/2GB-DDR3-1333-A-DATA

Не не е моя просто съм го написал :D

Май този човек си прави шега...

Оставяйте го да си взима готова машина, после той сам ще съжалява.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.