Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 16

Featured Replies

Ей не го давате въпросния файл, опасни рекламатори сте, айде със здраве ;

Аз тука забелязвам реклама  :D

Ще поживейм и ще видим. Но казвам, че хора умират, че сандък ли не може да се пропука ;), мисълта ми е, че Комодо предоставя добра защита и ако е повече от добър конкурент на платените алтернативи :)  защо да не ползваме него ?

Кой е този проблемен файл който нарушава хармонията тука? 

http://dox.bg/files/dw?a=5268732ab7 паролата е:  sample (хехе, нали искаше семпъл)

Сигурен ли си,че е с парола архива?

Публикувано изображение

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 133k
  • Създадено
  • Последен отговор

Тоя файл който е докопал антивируса, го бутнах, след като архива беше готов. Освен там нещо да се дъни? Иначе при разархивиране си иска паролата. Освен това файла, който ти го е засекъл, при мен, при ръчно сканиране не го хваща. А каже се що така?  А файла aguardeinstal.exe не го намира гугъл, а именно той беше виновен за скапването на аеро интерфейса.

Публикувано изображение

Редактирано от Касперски (преглед на промените)

Нещо не схванах, ползваш две антивирусни???

Всичко засечено с ядрото Бит-а:

Публикувано изображение

Доста се изговори по форумите за плюсовете и минусите на Аваст-а за ввремето в което беше включен в GData...Моите наблюдения са предимно отрицателни след премахването му!Програмата се осланя почти изцяло на Бит-а като основен метод на засичане.Ако нещо бъде пропуснато, тогава идва на ход closegap технологията, която далеч не е толкоз величествена както я представят немците!За сметка на това уеб блокера е железен.

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

"КООК" не знам какви настройки на ЕСЕТ ползваш (то каквито и да са... ), но те съветвам при стартиране на останали файлове да ползваш някакъв вид сянка... патил съм си от ще го нарека безхаберието на ЕСЕТ при старт на файлове, които не е засякъл, все още разчитат на дефиниции според мен.

Прав си, колега! И друг път съм казвал, че ЕСЕТ все още много трябва да работят... Имат много богат набор от дефиниции, но когато нямат дефиниция за дадена заплаха и тя се стартира... дупе да му е яко на човек... И аз затова като техен ползвател съм доста внимателен и следя изкъсо какво стартирам или какво е стартирано. 

И не се притеснявай - преди да стартирам файла на реалната машина, го пуснах на виртуалната и даде същата грешка ;)

luckyboy, нещо не разбрах: какво общо имат Bitdefender, с аваст и g-data?

С парола, доста интересно :) без да съм разархивирал :

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Тоя файл който е докопал антивируса, го бутнах, след като архива беше готов. 

... нещо не разбрах: какво общо имат Bitdefender, с аваст и g-data?

G-Data използва два енджина - своя собствен и този на БитДифендър. Преди Г-Дата ползваше и този на Аваст. Това е общото ;)

G-Data използва два енджина - своя собствен и този на БитДифендър. Преди Г-Дата ползваше и този на Аваст. Това е общото ;)

:shock11: Ай сиктир бе! Ма тоя енджин на bitdefender е вкаран и в Emsisoft Antimalware. :eek:  За това, ми засичаше дефинициите на Касапчо като опасни. :mad:  А това не се случваше, преди да го вкарат. И поговорката "Много баби, хилаво бебе" си идва на мястото.

Мислех, че този път ще го хванем неподготвен, ама нъц! :rolleyes:

При мен локъра се активира, но модула влезе в действие и благодарение на KSN, при теб вече се засича като вреден, освен това го пратих и на съпорта, малко работа да им създам. :)

Тука дали има нещо зловредно: 

http://dox.bg/files/dw?a=20e5216939

Сигурен ли си,че е с парола архива?

Публикувано изображение

Добре де, аз що не го засичам тоя архив, както и системния файл, а ти го хващаш?  :mad: Дефинициите са актуални.

Добре де, аз що не го засичам тоя архив, както и системния файл, а ти го хващаш?  :mad: Дефинициите са актуални.

Идея си нямам при мене все е наопаки май  :clown:  ей сега сложих  финалната версия и ето резултата

Публикувано изображение

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

ЕСЕТ хваща 74 от всичките 84 файла. Ето и скрийншот на част от зловредните обекти пратени в карантината:

Публикувано изображение

Остави тези 10:

Публикувано изображение

Избирателно пратих някои към Словакия. 

Идея си нямам при мене все е наопаки май  :clown:  ей сега сложих  финалната версия и ето резултата

Публикувано изображение

Е*и му майката. Некви настройки правил ли се? 

PS: Що пише фишинг страница?

Е*и му майката. Некви настройки правил ли се?

Не. Какви настройки? Тъкмо го инсталирах и се заплеснах в скайпа  :D  Ако искаш дай си линка на скайп и ще те включа към групичката от форума на KL ще се шашнат като видят Касперски  :D  :D  :D  верно ли ти е така фамилията?

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Нее, тука просто пропагандирам антивируса, тъй като съм на половина руснак, а шефа на компанията ми е адаш.. :clown:  :P а и програмата си я бива.  A какъв линк на скайпа не разбрах?

Публикувано изображение

Публикувано изображение

И още колко да тествам, писна ми :) хахахах кофти, а ? Давайте парички :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.