Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 16

Featured Replies

Като заговорихме за представяне БЕЗ дефиниции:

Публикувано изображение Публикувано изображение

и то безплатно :D отлично, а е само стената :D

Тия файлове не са проблем на Комодо. Касапа този файл го блокира с подобен модул,който вече е наличен. 

Много пъти се е коментирало, че едва ли не специлано за ESET лицензите от нета били пиратски и водели до непълно функциониране и пробиви в сигурността ! Това е пълна глупост, някои с т.н наречените легитимни лицензи да се реши, ще сложа "пиратски",а и колегата може да опонира с право ( те дори не са пиратски, но лаиците ... така ги наричат те са триалки, от промота и не само, и такива попаднали в нета легитимно ) да видим ще има ли разлика в детекшън рейта!

Аз лично бих платил за програма, наистина, която би задоволила потребности, които никоя безплатна не би могла, за радост обаче сме свидетели, на безплатни програми и тяхните резултати.  Дали тогава си струва да даваме пари ? Тук пишат в това отношение хора, ползващи триал лицензи в защита на платените програми, а защо не давате пари, като лоялни клиенти, подпомагащи развитието на дадена програма? Да, ще изпреваря въпроса и аз не бих дал за НИС и за която и да е платена, поради гореизброените причини, а комбиниране на програми може да се получи пълнофункционална защита, а и не само с комбиниране. Въпросното изтъкване, че дадени лицензи придобити по еди си какъв начин са .... е чист маркетингов трик ;)

Що се отнася до Есет да прав си. За пробните версии повечето хора тука слагат такъв и тестват известно време дадена програма. Други ги в ползват промеждутъка между излизащите версии - бета - финални. В момента съм с платен лиценз.

Явно колежката  Vasilevsa не ме е разбрала.

Грешка - колега е.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 132,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Публикувано изображениеtxt.txt

;)

КИС 2014

Публикувано изображение

D:DownloadsCompressedvlcplayer.exe HEUR:Trojan.Win32.Generic Троянская программа Сегодня, 21:02 ч.

2 парчета

http://www7.zippyshare.com/v/34776489/file.html

Парола: 11111

D:DownloadsCompressedvideo_hd.exe UDS:DangerousObject.Multi.Generic Неизвестная угроза Сегодня, 21:14 ч.

Другият при старт 

Публикувано изображение

Явно колежката  Vasilevsa не ме е разбрала. Програмата не работи със битдефендърски антивирусни, макар и тя да е правена от същата компания. Ще го повторя, това е трик да ви накарат да си купите пълната версия, където портмонето е съвместимо с bitdefender антивирус.

Съжалявам, че ще оспамя темата Василевс е титла на византийския император а буквата а е просто член. Колега съм имам и снимка. Първата версия която пуснаха не работеше следващите работят пробвах го лично с безплатната версия на дифендъра!!

Съжалявам колега, станало е недоразумение. Тук има изключение за краткия член. Защо не  оставиш името, без да е членувано? А за Safepay виж какво пише: 

*Safepay doesn’t work with any other antivirus solution from Bitdefender.
http://rghost.net/47967115
стандартна.

Разгеле,най-накрая:

Публикувано изображение

Поредният ScreenLoock-ер

Файла е без парола кой го разшифрова да праща   :ph34r:  който не може да пита.  :)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

http://dox.bg/files/dw?a=a1d23dda34

http://dox.bg/files/dw?a=15e827330f

https://www.virustotal.com/bg/file/c8d58b726706990999244122f87b9774518e0774d9ba835246212e6e2265c514/analysis/1375999746/

Публикувано изображение

Съхранете с разширение .uue - файла е в архив без парола.     :)

пп. Гледам сутринтаче вече е изпратен на Симантек и Авира - добавили са го. 

В архива има два файла уж Майкросовски, но Вирустотал нещо им се мръщи .

http://dox.bg/files/dw?a=ee3c28d867

Дали е FP? Няма парола на архива.

Kaspersky Application Advisor - Kaspersky Whitelist

FP, какво толкова.Били сме свидетели и на доста по-фрапантни случаи.

Няколко гадняра. За пращане. При подбирането на повечето съм ползвал интелекта на UDS на Касапович, така че едва ли има фалш мухи...

txt.txt

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

Остави три файла. Двете екзета бяха блокирани, а файла със странното разширение не знам какво да го правя.

[Window Title]
C:UsersEvgeniDesktopNew folderrasta01.exe

[Content]
Windows cannot access the specified device, path, or file.  You may not have the appropriate permissions to access the item.

[OK]

[Window Title]
C:UsersEvgeniDesktopNew foldersa.exe

[Content]
Windows cannot access the specified device, path, or file.  You may not have the appropriate permissions to access the item.

[OK]

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.