Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 16

Featured Replies

http://dox.bg/files/dw?a=26dd814b92

парола  4321

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 132,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

G Data хвана тези. 10 на брой - скрийншот. Остави 8 - скрийншот.

Eset лови 11 - скрийншот. Оставя 7 броя - скрийншот.

Незасечените пратени за проверка! 

Много потрошени фаайлове...06.exe не е никаква заплаха.Румънците пак всчко под ножа...

Много потрошени фаайлове...06.exe не е никаква заплаха.Румънците пак всчко под ножа...

Покрай румънците ... и АВГ, Аваст, F-Secure, McAfee, Sophos... 11 / 46

Интересно защо F-Secure и BitDefender засичат тази (а и много други зарази съм забелязал) под едно и също наименование...

Интересно защо F-Secure и BitDefender засичат тази (а и много други зарази съм забелязал) под едно и също наименование...

по простата причина, че всички те ползват енджина и деф. на бита

по простата причина, че всички те ползват енджина и деф. на бита

Да, точно така е наистина. Интересна работа, не съм знаел, че и F-Secure ползват румънския енджин, а това си е голям пропуск... Поинтересувах се и проверих: "F-Secure uses four different scanning engines – named Hydra, Aquarius, Gemini and Online after mythical Greek, Roman and Extreme Angling characters – and combines the results to warn of possible threats... The Aquarius engine is the renamed Bitdefender engine."

Преди са ползвали енджина на Касперски, но са минали в противниковия лагер... Толкова много антивирусни ползват енджина на BD...

Да, точно така е наистина. Интересна работа, не съм знаел, че и F-Secure ползват румънския енджин, а това си е голям пропуск... Поинтересувах се и проверих: "F-Secure uses four different scanning engines – named Hydra, Aquarius, Gemini and Online after mythical Greek, Roman and Extreme Angling characters – and combines the results to warn of possible threats... The Aquarius engine is the renamed Bitdefender engine."

Преди са ползвали енджина на Касперски, но са минали в противниковия лагер... Толкова много антивирусни ползват енджина на BD...

Бе то няма лошо, че го използват.Въпроса е че, при едно погрешно засичане (както е в случая) всички ползващи ядрото правят същата грешка.Колкото е плюс, толкова и минус!

Възможно ли е това ,на компютъра за около месец смених Comodo ,Avira,AVG,Kasperski,avast,qihoo 360,Outpost Security Suite. И постоянно компа се товареше .Как е възможно толкова време никоя от изброените да не открие вируса?

Публикувано изображение

Редактирано от stonit (преглед на промените)

Нали знаеш,много баби хилаво бебе.

Възможно ли е това ,на компютъра за около месец смених Comodo ,Avira,AVG,Kasperski,avast,qihoo 360,Outpost Security Suite. И постоянно компа се товареше .Как е възможно толкова време никоя от изброените да не открие вируса?

Публикувано изображение

Ай сиктир...Има грешка нещо,Дефендера го засича като Trojan.Spy.Bancos.AAM а Касперски, като Trojan-Banker.Win32.Bancos.aam

От там следва, че и Кихавицата би трябвало да го засече.Да не правим скрита рекламана на Нортон... :D  :D  базик...

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

Публикувано изображение

Norton изследва програмите и тяхната активност в дълбочина, както и остатъците от действали или действащи програми, ако си с версия 20.... бъди сигурен, че 21, макар и бета ще ти допадне повече ;) жив да е ПламеН, че ме посвети преди време в програмата ;)

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

http://dox.bg/files/dw?a=26dd814b92

парола  4321

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Файловете с положителна репутация и според KillSwitch не създават проблем, по скоро са непознати.

G Data хвана тези. 10 на брой - скрийншот. Остави 8 - скрийншот.

Eset лови 11 - скрийншот. Оставя 7 броя - скрийншот.

Незасечените пратени за проверка! 

При мен хвана 8, остави 10 броя(от m.rar) Първия файл е програмата WinRar, 02.ехе и 03.ехе, са едни и същи и са доверени според KSN. 16.exe се оказа screen locker, тъй като иконите ми изчезнаха за една секунда и пак се върнаха(благодарение на новия модул против заключване на екрана :))Публикувано изображение

06.exe ,07.еxe, 11.exe,14.exe и 17.еxe се оказаха счупени файлове

Публикувано изображение

Oт I.rar ги опуца сите:

Публикувано изображение

Редактирано от Касперски (преглед на промените)

Публикувано изображение

за насам-натам

Може и някоя фалшива муха да има...Не съм ги стартирал.

А след последното такова съобщение, минах на 5-та версия...

Публикувано изображение

Писах в новия им форум - ник'ва реакция. Не знам струва ли си в Уайлдърс да се регвам.

txt.txt

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

Публикувано изображение

за насам-натам

Може и някоя фалшива муха да има...Не съм ги стартирал.

А след последното такова съобщение, минах на 5-та версия...

Писах в новия им форум - ник'ва реакция. Не знам струва ли си в Уайлдърс да се регвам.

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Стартирани бяха всички, тези по репутация BAD не съм ги снимал понеже ... много работа, всички бяха изтрити снимах тези с непозната репутация и се оказа, че макар и с такава Сонара ги изби ;)

П.С останаха три, при стартиране не установих нищо съмнително все пак пратени, но единия сега гледам, че е и повреден :) благодарим за тестерите ;)

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Публикувано изображение

Много опасен файл,парола 1234 

http://dox.bg/files/dw?a=b058389f6d

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Много опасен файл,внимавайте защото е без парола:

http://dox.bg/files/dw?a=77da6ff6bc

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.