Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 16

Featured Replies

https://www.virustotal.com/bg/file/883dfb81eb099eaed646e50c629d2734e9c75b266c14ea03de0de0f420f8429a/analysis/1404494103/

http://www78.zippyshare.com/v/46463540/file.html

Байдуто реагира с деф. на касапови, а кихо без локалните енджини не лови

360TS, го закова. И то без да са активирани енджините на Авира и Бита. 

Публикувано изображение

a-squared Anti-Malware - Версия 9.0

Последно обновяване: 04.7.2014 г. 20:37:54

Настройки на проверката:

Scan type: custom

Обекти: C:Downloads2.exe

Detect Potentially Unwanted Programs: Изключено

Проверка на архиви: Включено

ADS Проверка: Включено

File extensions: Изключено

Advanced caching: Включено

Direct disk access: Изключено

Начало на проверката: 04.7.2014 г. 21:07:54

C:Downloads2.exe  Открити: Gen:Trojan.Heur.VP2.yn0@aC08rmlb (B)  Какво да правя с такава буболечка? Засега Байду и Кихчо още не са успели да ме заинтригуват и аз ги считам все още за догонващи при защитния софтуер...

А трябва ли да те заинтригуват, двете китайски програми? Защо на всяка втора приказка, ги сравняваш? За какво ги считаш ти, не е важно.  :D

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 135,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Най-новата версия на популярния плеър се класифицира като заплаха не само от тези тук https://www.virustotal.com/bg/file/008c0d3a91445d6680eb3db408f6dcfa01c1054d123c7d57d984fb06a4568741/analysis/1404557194/ При мен при опит за ъпгрейд чрез ползвана предишна версия последва надпреварване на тема едновременно блокиране - от Kingsoft Antivirus 2012 и Privatefirewall 7. Тази безплатна комбинация съм я ползвал и препоръчвал доста месеци - за пръв път виждам такова двойно отреагиране. Какво ли са натворили корейските автори на плеъра?

Най-новата версия на популярния плеър се класифицира като заплаха не само от тези тук https://www.virustotal.com/bg/file/008c0d3a91445d6680eb3db408f6dcfa01c1054d123c7d57d984fb06a4568741/analysis/1404557194/ При мен при опит за ъпгрейд чрез ползвана предишна версия последва надпреварване на тема едновременно блокиране - от Kingsoft Antivirus 2012 и Privatefirewall 7. Тази безплатна комбинация съм я ползвал и препоръчвал доста месеци - за пръв път виждам такова двойно отреагиране. Какво ли са натворили корейските автори на плеъра?

Рекламни програмки махаш няколко отметки и това е.

http://whitelisting.kaspersky.com/advisor#search/e38215f5e4689ff7cb34c56f0260888b

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Рекламни програмки махаш няколко отметки и това е.http://whitelisting.kaspersky.com/advisor#search/e38215f5e4689ff7cb34c56f0260888b

Ползвам този плеър с години- няма такива отметки при ъпгрейд. Задействаха се едновременно и двете ми защитни програми. Имам още плеъри и тях не ги блокират - временно ще забравя за КМ.

Ползвам този плеър с години- няма такива отметки при ъпгрейд. Задействаха се едновременно и двете ми защитни програми. Имам още плеъри и тях не ги блокират - временно ще забравя за КМ.

https://www.virustotal.com/bg/file/e6a062724bc9fa6d17060ef944abd3fbc0e7908294c20ecc04ab0c535dbd522d/analysis/1404561181/

Голяма си паника значи.  :D   Панда вече не го смята за опасност. Скоро и другите ще спрат. Явно има нещо, дето дава фалшива тревога. Или някаква рекламка. 

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Имам още три инсталирани плеъри и те си работят. Не виждам защо да игнорирам защитата си. Това е разумна преценка без паника. Нека се поизчистят допуснати грешки.

Имам още три инсталирани плеъри и те си работят. Не виждам защо да игнорирам защитата си. Това е разумна преценка без паника. Нека се поизчистят допуснати грешки.

А замислил ли си се, че проблема може да е в антивирусните? Щом Панда вече не го счита за опасност, е възможно да е фалшива аларма.

А замислил ли си се, че проблема може да е в антивирусните? Щом Панда вече не го счита за опасност, е възможно да е фалшива аларма.

Желателно е винаги да се имат предвид всички варианти и възможности. Харесвал съм преди програми на Панда - а сега не бих заместил Кингчо примерно с безплатната подобна Panda Cloud. Азиатският облак е различен всячески спрямо испанския...

Желателно е винаги да се имат предвид всички варианти и възможности. Харесвал съм преди програми на Панда - а сега не бих заместил Кингчо примерно с безплатната подобна Panda Cloud. Азиатският облак е различен всячески спрямо испанския...

Ти последно коя програма ползваш?  :D  Един път една антивирусна, ще имат фалшива детекция, друп път някоя друга програма. 

Ти последно коя програма ползваш?  :D  Един път една антивирусна, ще имат фалшива детекция, друп път някоя друга програма.

Фен съм на всички програми и съответно всички мога да ползвам. Понятието начинаещ ползвател няма нищо общо с такива като мен.Винаги са ми харесвали обективните преценки.

k.exe, 360TS beta, го закова като троянец. Но предполагам, е заради енджина на Авира. Другият файл, не го засича. Но и вирус тотал, мълчи за него. Там всички анджини, го дават безопасен. 

k.exe, 360TS beta, го закова като троянец. Но предполагам, е заради енджина на Авира. Другият файл, не го засича. Но и вирус тотал, мълчи за него. Там всички анджини, го дават безопасен. 

За кой файл говориш? За untitled1.bmp ли ? :ohmy:

Panda мълчи сега - ама не мълчи на какви ли не други работи.   Според мен доста неща са FP.   Май ми домъчнява за башмълчаливеца Rising...Той не ме е занимавал с всевъзможни класифицирания.

За кой файл говориш? За untitled1.bmp ли ? Публикувано изображение

Моя грешка.  :D:clown:​ 

Добре,че Кихчо не е реагирал Публикувано изображение  Публикувано изображение

Майтапчия. Публикувано изображение  Ама има нова версия.  Публикувано изображение

Видях я БЕТА-та сега пък на виртуалката ми дава грешка при пускане на защитата на камерата. Публикувано изображение

Работи си. Пробвах я. Публикувано изображение  Иска рестарт, когато пуснеш тази защита. Може за това да е проблема.

Работи си. Пробвах я. Публикувано изображение  Иска рестарт, когато пуснеш тази защита. Може за това да е проблема.

Ти откъде знаеш каква ми е камерата? Проблема може да не е от Кихо - по-скоро Касапа си върши работата  Публикувано изображение 

Ти откъде знаеш каква ми е камерата? Проблема може да не е от Кихо - по-скоро Касапа си върши работата  Публикувано изображение

Наспамихме темата. Нека продължим в правилната. Публикувано изображение  Касперски е добра програма. Нормално е, да си върши работата.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.