Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Учителка изнасилила 28 пъти 13-годишен ученик

Featured Replies

Сигурни си чувал за Крумовите закони а?Трябва да си ги припомниш.Сега времето е различно ohmy.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Да. Знам ги. И това, че те не са разделени на кодекси, на алинеи и т.н., че не засягат проблеми като педофилията, не значи, че такива неща не е имало. Само за твое сведение - свидетелства за педофилия има още от Древен Египет. Педофилията не е етично проявление, а сексуална девиация и засяга психиката, не човешката нравственост, че да се е "появила" от нищото в промеждутъка от Крумовото време до днес.

Да. Знам ги. И това, че те не са разделени на кодекси, на алинеи и т.н., че не засягат проблеми като педофилията, не значи, че такива неща не е имало. Само за твое сведение - свидетелства за педофилия има още от Древен Египет. Педофилията не е етично проявление, а сексуална девиация и засяга психиката, не човешката нравственост, че да се е "появила" от нищото в промеждутъка от Крумовото време до днес.

<{POST_SNAPBACK}>

Не по крумовото време е нямало педофилия.Можем да говорим за секс който е в бита на хората но е нямало педофилия :wors:

Не по крумовото време е нямало педофилия.Можем да говорим за секс който е в бита на хората но е нямало педофилия :wors:

<{POST_SNAPBACK}>

Айде бе... laugh.gif Изумителна убеденост лъха от думите ти. Толкова изумителна, че чак ме поразява. Чакай малко, от къде на къде си толкова твърдо убеден?

Педофилия е имало винаги и навсякъде. Точно както е имало фетишизъм, депресии, нервни разтройства, циклофрении и т.н. Конкретно сексуалните девиации не са изобретение на ХХ век. Твърдението ти е абсурдно! Това е наивно и безумно дори само като идея. А да го вярваш - съвсем.

Междувпрочем на колко години каза че си?

Това е супер гадно сигорно на ученика не му е било прекалено приятно

хахаха снощи четох темата, но не можах да видя снимката на учителката и си я представих наистина ужасна. Днес видях снимката и може би защото бяхте изписали такива неща, че косите ми настръхнаха, направо ми хареса. Тя просто си изглежда като нормална, дори симпатична пълничка жена - вие кво очаквахте Памела или Джоли да го изнасилят - фантазии biggrin.gif ? Детето е на 13 години, дори да е било и по негово желание - пак е противозаконно.

arti а мен как се опита да ме изнасили една такава... даже срам несрам ще си призная че успя clap3.gif. Тук случаят наистина е друг и как да ти кажа колкото ида е симпатична това не я оправдава, пък и на 13... трябва да е бил ГОЛЯМО момче за да повтори цели 28 пъти baby.gif

FUCK да си призная ще подкрепя Stalik, защото пак е прав.

- "Крумово" моля, нека уважаваме историята си!

- винаги е имало "болни" хора и за жалост винаги ще има, а педофилията е част от изващенията в секса, а от колко време хората правят секс оставям да провериш в историята.

- за свинята наистина има по-приятни думички като загръглена, пълна, че като се замисля и дебела звучи по-добре.

Между другото сякаш доста добре приемаме една такава статия. Ами ако 40 годишен учител беше изнасилил 13 годишно момиченце какво пак ли щяхме да сме толкова спокойни? Ясно е че нищо не можем да направим, но с по едно съжалявай не става. Като се замисля че има хора, които случайно попадат на място и виждат такова нещо и не се намесват е направо ужасно. Само отминават и после всичко е наред. Все повече се замислям дали обвинявайки държавата и правителството не прикриваме извратеността и простотията на цялото ни общество, заедно с всички тъмни мисли, които ни хрумват и някои даже прилагаме безнаказано.

Просто не сме сигурни тук някои хора, че момчето е било наистина изнасилено, че има портивозаконен акт има, защото дори и по взаимно съгласие да е било, момчето е непълнолетно, но не съм сигурна, че не му е било хубаво, въпреки физическите дадености на даскаличката. Знам за 14 годишни момиченца, които са правили бурен секс по 28 пъти и ако държавицата е докопала чичковците с които са правили секс, щеше да бъде обявено за изнасилване, въпреки че момиченцата са били на седмото небе и даже някои са си го и търсили. Аз не оправдавам жената, но Шон Конъри се хвали, че е правил секс на някаква такава възраст и никой не е гонил какичката или лелката, с която е бил, просто родителите му не са разбрали. Туй момченце явно е могло да бъде по-потайно. Но определено оставам с впечатление, че не било травма. Имам някаква представа за мислите, които се въртят в главите на днешните дечица в 5-6 клас, така че смея да твърдя, че наистина има деца, които си го просят. Това не означава, че вината не и в този, който ще си легне с дете под 16 години, но не е изцяло негова, защото децата днес са различни. Възпитанието на родителите и на средата оказват пагубно влияние, много деца под тази възраст (16 г.) водят редовен полов живот по свое желание ohmy.gif Това изнасилване ли е?

секви ги има :) но иначе съм чувал че американския народ не е от най-красивите ,но това е нещо,нямам думу че да го опиша...но иначе съм почти сигурен че не е било изнудвано,изглежда много му се е правело...че да се съгласи да легне с такова чудовище.пък ако съм аз на негово място няма да отида ако ще да ми пише 123456765456786545678двойки,а ако много нахалничи ще има и подарък :clap:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.