Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Новата GTX760 JetStream

Featured Replies

Тук демонстрирам новата GTX760, която въпреки по-слабия процесор е на ниво и е отличен избор за цената си. GTX_760_1600x1200.html HD 7950_1600x1200.html

• Автор

Не е ли шумничка?

Не забелязах до като върви теста. В събота ще я качвам на моята машинка, тогава ще си поиграя повече и по-дълго. Това са първи впечатления и шум не се чува...

Редактирано от pataran (преглед на промените)

Като си поиграеш малко с нея, ще пуснеш един пост нали ? :)

• Автор

Людмиле, можеш ли да дадеш мнение за комбинацията GTX 760+460 в SLI, дали ще има ефект. Захранването ми е "кило", така че не е проблем тока...?

Да работят в такъв режим ?!. Съвместно да, за различен тип операции, примерно едната, за да смята физиката. Но да тръгнат в Sli ги делят ... поколения :)

• Автор

Да работят в такъв режим ?!. Съвместно да, за различен тип операции, примерно едната, за да смята физиката. Но да тръгнат в Sli ги делят ... поколения :)

Нямам опит в подобни начинания, но ми беше интересно какъв би бил ефекта. Не съм геймър, но обичам нещата да са на ниво. В крайна сметка, ако няма особен ефект, Соника ще го ориентирам към пазара...

Редактирано от pataran (преглед на промените)

Нямам опит в подобни начинания, но ми беше интересно какъв би бил ефекта. Не съм геймър, но обичам нещата да са на ниво. В крайна сметка, ако няма особен ефект, Соника ще го ориентирам към пазара...

Ами не съм 100% сигурен, така че не пречи да сложиш моста, пък ако става ще тръгне :)

То картите наистина са на светлинни години една от друга та аз лично не виждам смисъл, но от опит глава не боли! Тъкмо ще постнете малко резултати да видим ефекта(ако има такъв) :D!

• Автор

То картите наистина са на светлинни години една от друга та аз лично не виждам смисъл, но от опит глава не боли! Тъкмо ще постнете малко резултати да видим ефекта(ако има такъв) :D!

Експеримента съм го намислил за съботния ден, че след работа не ми се занимава с "железа"....

Експеримента съм го намислил за съботния ден, че след работа не ми се занимава с "железа"....

Значи има време да претърсиш нета, за евентуални опити от разни любители и професионалисти на тази тема :)

Людмиле, можеш ли да дадеш мнение за комбинацията GTX 760+460 в SLI, дали ще има ефект. Захранването ми е "кило", така че не е проблем тока...?

SLI with different cards Aз обаче съм скептично настроен към практическите резултати от експеримента и не мисля, че ще има подобрение в производителността, ако изобщо тръгнат двете карти в някакъв SLI режим.

• Автор

SLI with different cards Aз обаче съм скептично настроен към практическите резултати от експеримента и не мисля, че ще има подобрение в производителността, ако изобщо тръгнат двете карти в някакъв SLI режим.

Четох го този линк още вчера, също съм скептичен, но все пак ще пробвам... може пък да открия топлата вода...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.