Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

За сведение на интересуващите се - получих отговор на запитването за Sony W65x, което гласи, че таблицата не е актуализирана, защото се търси допълнително потвърждение за панела.

Въпреки ,че е офтопик по темета (от моя страна) -аз искам да кажа,че съм доволен от отговора ти по темата,защото съм от интесеруващите се , а не от спорещите и ,,приказващи,, просто ей така,че да се правят на интересни (с това не искам да засягам никой-но ей така да уточня-обичам да се уточнявам и обосновавам) ПП и въпреки,че питащия пак го няма никакъв (за кой ли път) аз съм доволен,че се включих в темата и с малко ,,спор,, макар че не е точна думата ;) се разбра,че имаше смисъл от него понеже за интересуващите се би било интересно!.....Спорът (различията) в случая беше градивен-какъвто и трябва да е.Остава да следим  развитието :)

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

hlevoust ако си купил бяла гарнитура или нещо подобно сам си си виновен че жената иска бял. Ще стане като медицински кабинет.   :D

Иначе ще съм ти благодарен да драснеш два реда като го вземеш наистина ли чете всичко през флашка. Конкретно DTS аудиото ме интересува.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

hlevoust ако си купил бяла гарнитура или нещо подобно сам си си виновен че жената иска бял. Ще стане като медицински кабинет.   :D

Иначе ще съм ти благодарен да драснеш два реда като го вземеш наистина ли чете всичко през флашка. Конкретно DTS аудиото ме интересува.

Че кой ме пита мен, не съм я избирал аз тая гарнитура, само я платих... Шкафовете не са точно бели, а някакъв светъл цвят, който дори не знам как точно се нарича.

На въпроса - поне според таблицата (знаеш коя и къде) W65x, дори и W6xx поддържат DTS. Това не съм проверявал, защото е слабо вероятно на тоя телевизор да се гледа друго, освен телевизия, все пак го глася за кухнята и различните от основните му параметри слабо ме вълнуват. Целта ми беше да го видя как се държи на калпав сигнал, та затова на флашката имаше филм с размер 1,36 GB (DVDRip, който е достатъчно некачествен), както и TVRip-ове от български телевизии, излъчващи се чрез SD сигнал. Останах доволен от видяното, пробвах и аналози от други 2 марки, които се представиха очевадно по-зле (едната дори драстично по-зле) на абсолютно същите файлове.

Вече се появи и W655, вероятно скоро ще е и на нашия пазар, но тоя не разбрах с каква рамка е.

Така или иначе, аз ще купя 32" телевизор, при това през тази есен. Ако се запази тенденцията от 2012 и 2013 г, както и някои информации, прочетени из медиите, през 2014 г я има телевизори с такъв размер, я няма - те и през тази година се броят на пръсти. Нямам нужда от по-голям размер, защото ще се гледа от доста близо, а това съвсем не е плюс при SD сигналът, който все още преобладава.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.