Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

• Автор

Добър вечер! Мерси за всичките отговори.Искам да питам каква е разликата между двете видео карти, защото първата пише, че вече не се предлага?  

Gigabyte nVidia GeForce GTX760, 2048MB, GDDR5, 256bit, DVI, HDMI, PCI-E   Gainward nVidia GeForce GTX760, 2048MB, GDDR5, 256bit, DVI, HDMI, PCI-E

Редактирано от Abuser (преглед на промените)

• Отговори 55
  • Прегледи 4,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Охлаждането е различно и на Gigabyte е по-добро, може видеокартата да я вземеш от друг магазин. Например тук - PALIT 2048M GTX760 JETSTREAM DDR5 PCI-E 3.0 Тази също е с много хубаво охлаждане, а и цената е изгодна.

Абе питах в една CS верига, която не е нужно да знаете за компютърна конфигурация, която ще може да подкара GTA V както и настоящите игри и ми дадоха ето тази http://prikachi.com/images/79/6339079e.png. Според вас достатъчно ли е добра или може да ми предложите някоя по добра. Не изисквам игрите да са ми на Ultra Settings, но да са с достатъчно добра графика и да няма лаг и цепене, а да върви гладко. 

• Автор

Добър ден! Избрах конфигурацията нa playalistic, но се оказа, че някои части ги няма в емаг и се ориентирах към никем. Там не успях да си намеря същото дъно и го замених с малко по-скъпо. Как е тази конфигурация? MSI Z77A-G43 GAMING LGA1155 GB GTX760 GV-N760OC-2GD I5-3570 /3.4G/6MB/BOX/LGA1155 4GB DDR3 1600 KINGSTON HYPERX 500GB TOSHIBA SATA 6G/7200/32M И  кутиятя с охлаждането ще си ги взема кеш Кутия Cooler Master Elite 334U, Черна

Захранващ блок Cooler Master GX Bronze, 450W

Редактирано от Abuser (преглед на промените)

Добър ден! Избрах конфигурацията нa playalistic, но се оказа, че някои части ги няма в емаг и се ориентирах към никем. Там не успях да си намеря същото дъно и го замених с малко по-скъпо. Как е тази конфигурация? MSI Z77A-G43 GAMING LGA1155 GB GTX760 GV-N760OC-2GD I5-3570 /3.4G/6MB/BOX/LGA1155 4GB DDR3 1600 KINGSTON HYPERX 500GB TOSHIBA SATA 6G/7200/32M И  кутиятя с охлаждането ще си ги взема кеш Кутия Cooler Master Elite 334U, Черна

Захранващ блок Cooler Master GX Bronze, 450W

Смени дъното и останалите пари ги дай за по-добра кутия.Няма смисъл от толкова скъпо дъно,и по-евтиното ще ти върши работа,даже може да се смени и захранването с по-добро,макар че и това ще ти върши работа.

Редактирано от Magneto (преглед на промените)

Не ти трябва такова скъпо дъно, а и нали няма да клокваш?! Нито пък процесора е клокърски! Спокойно можеш да минеш с дъно с поне 100лв. надолу а да си вземеш например по-хубава кутия и повече рам!

П.П. А, Магнито ме е изпреварил :D

Редактирано от XECUTIONER (преглед на промените)

• Автор

А идея за по-евтино дъно от никем? Това дъно ми хареса, защото дава възможност за добавяне на разни неща след време. И ако може предложение за кутия? Мерси :)

А идея за по-евтино дъно от никем? Това дъно ми хареса, защото дава възможност за добавяне на разни неща след време. И ако може предложение за кутия? Мерси :)

Има по-важни неща от дънни платки.FD CORE 3000 USB3.0 - Чудесна кутия,която идва с 3 вентилатора и usb3.0.Идеална е за парите си,а захранването бих сменил за всеки случай с едно от тези - SEASONIC 520W  FD 500W ,а за дъно например това ASRock B75 Pro3

• Автор

А бюджета?! Като гледам по твоя избор си го надхвърлил с около 200лв.!

Еми...ще орежа закуските :D

Има по-важни неща от дънни платки.FD CORE 3000 USB3.0 - Чудесна кутия,която идва с 3 вентилатора и usb3.0.Идеална е за парите си,а захранването бих сменил за всеки случай с едно от тези - SEASONIC 520W  FD 500W ,а за дъно например това ASRock B75 Pro3

Мерси!

Ето ти три компонента, които можеш да замениш:

Обща стойност - 375.81 лв. с ДДС

Перфектно е! Само със захранването можеш да варираш, но не е фатално! Еми действай :D!

• Автор

PSU CM SILENT PRO M2 620W Така както е тръгнало, това ще се побере в новият бюджет. Става ли и каква е разликата в шума м/у SILENT и обикновен?

PSU CM SILENT PRO M2 620W Така както е тръгнало, това ще се побере в новият бюджет. Става ли и каква е разликата в шума м/у SILENT и обикновен?

Не ти трябва чак толкова.Ако ще дадеш толкова пари за захранване,по-добър избор би било това захранване. SEASONIC-SSR-550RM-GOLD

П.С - Людмил ме изпревари.

• Автор

Ето това се получи при мен за момента, коментари? Не наблягам на хард, защото не ми е нужен толкова голям.

GB B75-D3V /B75/LGA1155
FD CORE 3000 USB3 ATX BLACK
GB GTX760 GV-N760OC-2GD
I5-3570 /3.4G/6MB/BOX/LGA1155
500GB TOSHIBA SATA 6G/7200/32M
CORSAIR 8GB Vengeance DDR3 1600Mhz 1.5V CL9
PSU SEASONIC SSR-550RM GOLD

Обща стойност - 1 490.81 лв. с ДДС

Ето това се получи при мен за момента, коментари? Не наблягам на хард, защото не ми е нужен толкова голям.

GB B75-D3V /B75/LGA1155

FD CORE 3000 USB3 ATX BLACK

GB GTX760 GV-N760OC-2GD

I5-3570 /3.4G/6MB/BOX/LGA1155

500GB TOSHIBA SATA 6G/7200/32M

CORSAIR 8GB Vengeance DDR3 1600Mhz 1.5V CL9

PSU SEASONIC SSR-550RM GOLD

Обща стойност - 1 490.81 лв. с ДДС

Повече от това не можеш да искаш!

Успех :)! Само рамта сега видях, че е една плочка, смени я с 2X4 КИТ! И да е нископрофилна ако решиш в последствие да слагаш охладител!

Ето го твоя избор:

Обща стойност - 1 488.11 лв. с ДДС

Редактирано от XECUTIONER (преглед на промените)

Сложил си 1 модул памет и губиш двуканалния режим. Сложи 2х4GB 1600. Друго(мой пропуск, че не се обосновах) тия 200MHz между 3470 и 3570 няма да ги усетиш, но може за разликата да вземеш 1TB диск.

Не съм навътре в темата,но спокойно може да спести някой лев от СС550Голд (което е перфектно захранване) и да сложи СС520Бронз,като спестените пари добави за "но К" дъно и 1ТБ ВД Блу или ако е с една плочка рам-да сложи втора.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.