Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Инсталиране на Windows с Daemon Tools

Featured Replies

Имам стар компютър който се ползва само за интернет,изгоря ми двд-то и сега не ми се дават пари за ново защото струва повече от компютъра.Преди съм преинсталирал с даемон-а и знам че става но,сега при press any key to boot ,следва рестарт и нататък нищо,седят си две операционни системи. Да не е нещо от настройките на даемон-а. Ако има значение,уиндоус-а е XP,щайгата 1.8гхр 512рам

Как си го представяш демон тулса на старата операционна система да е активен след рестарта, за да се продължи с инсталацията? Аз не си го представям.

и аз нещо такова си мислих,но преди съм го правил,не един път

Имам стар компютър който се ползва само за интернет,изгоря ми двд-то и сега не ми се дават пари за ново защото струва повече от компютъра.Преди съм преинсталирал с даемон-а и знам че става но,сега при press any key to boot ,следва рестарт и нататък нищо,седят си две операционни системи.

Да не е нещо от настройките на даемон-а.

Ако има значение,уиндоус-а е XP,щайгата 1.8гхр 512рам

Операционна система НИКОГА не е възможно да се инсталира от виртуални устройства, защото те не са истински. Ако е възможно опитайте от флашка

Редактирано от Tenda (преглед на промените)

Ми не знам,аз вече се оправих,вие си продължавайте да викате че не може, всичко добро на специалистите

Това което си направил не е преинсталация а е копиране(презаписване) на някой Windows файлове отново. Нищо чудно скоро пак да преинсталираш през виртуално ЦД/ДВД.

• 2 години по-късно...

Здравейте мога ли да инсталирам Windows с Daemon Tools?Свалям iso image и го пускам с Daemon Tools.Ще може ли да се инсталира така?

Питам ви може ли и дали се инсталира.А не от какво да го инсталирам.

Питам ви може ли и дали се инсталира.А не от какво да го инсталирам.

Не не може да се инсталира понеже Dаemon Tools ти е направил виртуален диск при стартирана Windows ОС.

Няма да можеш да форматираш дяла на който ще инсталираш Windows-а.Ако сега имаш инсталиран Windows, и направиш инсталация с Daemon Tools, ще стане голямо мазало.

Ок,няма да може.Все пак благодаря за отговорите! :)

Ок,няма да може.Все пак благодаря за отговорите! :)

МОЖЕ !

Инсталирал съм виста и уин7 през ХР . Всеки уин на самостоятелен дял от диска. Инсталират се като втора ОС. Не си правят 100МВ дял!

И трите ОС бяха х64.

Ползвал съм ХР и виста, ХР и 7-ца и виста и 7-ца. Трите заедно не съм ползвал.

• 3 години по-късно...

Аз сега правя това в момента.
Инсталирам Win 7 - със програмата DTools.

преди 1 минута, chetkata написа:

Аз сега правя това в момента.
Инсталирам Win 7 - със програмата DTools.
Компютъра се рестартира.........

http://www.onlinepchelp.org/useful/88-windows-7-via-daemon-tools.html

Редактирано от chetkata (преглед на промените)

на ‎20‎.‎7‎.‎2013‎ г. в 19:17, onogondur написа:

Ще допълня колегата.Силно непрепоръчително е да инсталирате от виртуален диск.

Освен, ако не се ползват специални техники на инсталиране. А по-добрият вариант е да се направи едно дялче около 5 GB и на него да се копира съдържанието на iso файла, да се направят промени в BCD и да се рестартира. При новото зареждане ще видите втори ред в менюто за стартиране на ОС. Избирате него и инсталацията тръгва да се зарежда. По-подробно за тази техника, тук:

И по описания начин с монтиране на iso файла Windows се инсталира върху стария дял, като преименува старата папка на Windows на Windows.old. настава мазало с инсталираните програми. Или ако при стартиране на инсталатора не се зададе да направи inplace upgrade (надстройка на място).
За Windows 8/8.1/10 даже не е необходим Daemon, защото iso файловете автоматично се монтират.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

на 14.07.2011 г. в 20:26, 7980-0Asus9076899 написа:

Операционна система НИКОГА не е възможно да се инсталира от виртуални устройства, защото те не са истински. Ако е възможно опитайте от флашка

Ако реално съществуващ твърд диск не е истински,то и виртуалният може да се каже,че не е......................но  твърдите дискове си ги има и са си истински!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.