Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Не разбрах какво общо имат "кадрите от процесорите" с дължината на кутията и видеокартата. Факт е, че според спецификациите кутията е с 1 см по-дълго пространство от дължината на видекартата. Факт е, че конекторите на захранването са разположени странично и не биха пречили на хард дисковете. Факт е, че хард диска може да се сложи в долни слотове, което е и за предпочитане с оглед по-добро охлаждане. А другият факт е, че всички до един тук препоръчвате евтини, малки и в повечето случаи скапани кутии!Айде, тук таме и по някое добро захранване се препоръчва, както и процесор, но май-тоя форум се основава на едно правило - колкото се може по-добра ( като цифрички) видеокарта, а за останалото каквото остане. Е, така не се прави. 

Виж, друг е въпроса, ако от Cooler Master  ни будалкат и не ни дават истинските размери на кутията. Защото ясно се вижда от снимката, че в горната си част кутията като че ли е малко по-тясна, а точно там е и видеокартата. Андрей може да потвърди или отрече това. 

Да горе е по-тясна и съм 1000% сигурен ,че тази карта по смърт неможе да влезе вътре !!! Моята palit gtx 560 2gb. е с 1 вентилатор и заема повече от половината пространство , какво да говорим за тази огромна видео карта с 3 вентилатора ? като се има в предвид ,че моята не е от големите карти !

• Отговори 56
  • Прегледи 4,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да горе е по-тясна и съм 1000% сигурен ,че тази карта по смърт неможе да влезе вътре !!! Моята palit gtx 560 2gb. е с 1 вентилатор и заема повече от половината пространство , какво да говорим за тази огромна видео карта с 3 вентилатора ? като се има в предвид ,че моята не е от големите карти !

Само един въпрос, защо тези карти се побират в тази кутия? 

Публикувано изображение

Погледнете размерите на HD 7970, reference. 

Това, че видеокартата на Gigabyte е с три вентилатора, не я прави толкова голяма, всеки знае, че вентилаторите са по-малки в сравнение с два такива. Има ли смисъл да спорим? това са ваши предполагания, че няма да се побера, но на каква основа? 

Само един въпрос, защо тези карти се побират в тази кутия? 

Публикувано изображение

Погледнете размерите на HD 7970, reference. 

Това, че видеокартата на Gigabyte е с три вентилатора, не я прави толкова голяма, всеки знае, че вентилаторите са по-малки в сравнение с два такива. Има ли смисъл да спорим? това са ваши предполагания, че няма да се побера, но на каква основа? 

Приятел , ти на измислена картинка ли ще вярваш или на човек ,който има тази кутия и и знае възможностите , не аз не знам - аз ги виждам !Мен не ме интересува в какво вярваш ти ! вярвай в каквото искаш ,но така ще натопим много лошо автора на тази тема (разбира се ако изобщо купи нещо) !!! Защото ти от това ,че предлагаш невиждана стока , не губиш нищо ! Хайде да не спамим повече , защото наистина изглежда ,че има нещо лично ... Повече не ми се занимава с този спор ! Нека автора да си реши - да послуша мене (човек , който има тази кутия) и да не изгори или да послуша теб и на твоята "теория" на фотошоп-а и да изгори ;)

поздрави ! :)

Приятел , ти на измислена картинка ли ще вярваш или на човек ,който има тази кутия и и знае възможностите , не аз не знам - аз ги виждам !Мен не ме интересува в какво вярваш ти ! вярвай в каквото искаш ,но така ще натопим много лошо автора на тази тема (разбира се ако изобщо купи нещо) !!! Защото ти от това ,че предлагаш невиждана стока , не губиш нищо ! Хайде да не спамим повече , защото наистина изглежда ,че има нещо лично ... Повече не ми се занимава с този спор ! Нека автора да си реши - да послуша мене (човек , който има тази кутия) и да не изгори или да послуша теб и на твоята "теория" на фотошоп-а и да изгори ;) 

Защо да е измислена и обработена с Photoshop? Cooler Master, са направили една снимка на бял фон. 

Демек по вашата логика, моята кутия не може да побере моята видеокарта, така ли? защото аз виждам, че остава обещаното място, след заетото от видеокартата ми.

И какво като притежавате такава кутия, заемате ли се да измерите оставащото място с линия и след това да погледнете размерите на вашата видеокарта?

И защо да предлагам “невиждана стока“? аз съм я виждал тази кутия и няма нищо притеснително, относно размерите й. 

Какво стана, че Вие “специалистите“ не може да пресмятате едните размери. Тези mm размери, да не ги мислите за сантиметри или пък инч такива. 

След като вече сте замерили оставащото разстояние, бихте ли направили една снимка, където линията е между заетото място. Нали имате кутията. И не излизайте с това, че е спам. 

Послепис: това в цитатът бе отговор към Andrey_96, след като мнението ми бе изтрито без причина.

Защо "чао", а на такива хора им цитирам "гузен, негонен бяга", да не би и Вие да сте от тях? 

Ето: снимката е копирана от друг форум, и е реална.

Публикувано изображение

Това с видеокарта: SAPPHIRE HD 6950 1GB GDDR5, която размерът й е 240mm. Като се има предвид, че това е като вашата кутия. Е, не остават ли 75mm?

Е, “специалист“, още ли греша?

Така, че когато купувате нещо, или го вижте лично или не купувайте онлайн. А и след като го вземете, трябва да си имате представа вече, какво представлява “то“.

Хайде сега със здраве! 

Редактирано от Masterplay (преглед на промените)

Защо изобщо спориш като си нямаш представа от нещата и гледаш снимки или нечии писания.На мен ми е ясно,че нищо не разбираш и ако намериш да препишеш нечие предложение-може и да уцелиш.

Andrey_96 предлагам да измериш това разстояние на твоята кутия, защото се получава, като при Даотеча. На сайта на производителя чудесни кутии, в действителност боклуци. Може вносителите така да ги поръчват, за по-евтино.

Публикувано изображение

Ако получа още един безсмиелен доклад от тази тема, ще има наказанията, за безсмислените докалдващи. 

Запомнете едно. Всеки има право на мнение. Бъдете толерантни един към друг и не издребнявайте. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.