Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със ФЛАШ памет

Featured Replies

Здравейте, имам проблеми с една фласх памет. Когато я включа към компютър промигва няколко пъти и я отваря от време на време ( на 10-тина опита). Пробвах я на няколко ОС и под windows 7 и 8 я отваря по-често. Под xp не иска, а под linux на 20 поита с повече късмет. :D Форматирах няколко пъти, но не е от това. ПОМОЩ!

Здравейте, имам проблеми с една фласх памет. Когато я включа към компютър промигва няколко пъти и я отваря от време на време ( на 10-тина опита). Пробвах я на няколко ОС и под windows 7 и 8 я отваря по-често. Под xp не иска, а под linux на 20 поита с повече късмет. :D Форматирах няколко пъти, но не е от това. ПОМОЩ!

Tя си отива вече!Прехвърли си ценното от нея,за да не го загубиш.Може изведнъж да откаже окончателно.

Tя си отива вече!Прехвърли си ценното от нея,за да не го загубиш.Може изведнъж да откаже окончателно.

Много вероятно да е това... Все пак щом под различни ОС го прави номера... Все пак бих я форматирал за последно с HP USB Tool и колкото искара. Но това може и да е няколко дни, както ми звучи. Все пак не си казал марка и модел на флашката, нито на колко години е... Нито и за какво я ползваш основно.... Та можем само да гадаем!!!
  • Автор

Добре, но тя си включва. Открива я компютъра като хардуер. Просто след това не я показва и не я отваря,

Виж все пак да няма хлабава връзка във порта на флаша... плстинка клеясала или вътре студена спойка ако можеш да я разглобиш... :) това можеш да го установиш,като я включиш в компютър и я размърдаш старателно,ако почне да прави номера яснаа работата... аз имах една такава,махнах "жака"ѝ и на негово място запоих кабел от старо USB,хем е по-удобно хем доста изкара след това. :)

Най-добрия метод на форматиране е FAT32 пробвайте него и мисля, че флаш паметта ви и няма нищо. Другите методи на 7дмицата са малко изопачени и не съответстват на методите на старото ХП. FAT32+ заделен размер по подразбиране.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.