Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

hrodopski

Тъй прекрасна на света

Препоръчан отговор


Ти сияеш като роза в ситни капчици роса , кат русалка къдрокоса с разкошно бухнала коса . Тъй сияйна е зората в утрото на слънчев май , тъй ухайни са цветята в светлия лазурен рай. Твоят лик чаровен грее кат зорница в тиха нощ – свилена коса се вее в златно пурпурен разкош . Росна китка в градинка тъй ухае и сияй – с тънка снага трепетлика вие,кърши се –играй... Погледът ти ясно грее в лъчезарна светлина и в очите ти се лее животворна топлина . Аз обичам те такава – в прелест грейнала жена . Тъй сияйна и красива като сипнала зора . Аз обичам те ,любима , тъй прекрасна на света – нежна ,мила –несравнима с друга никоя жена ... 07.2008 г . гр.Куклен

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ти сияеш като роза

в ситни капчици роса,

кат русалка къдрокоса

с пищна бухнала коса.....

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.