Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да гледаме онлайн телевизия (част 2)

Featured Replies

Здравей Pifi. :) Колко струва ваучера?

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 844,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Как и от къде може да се купи този ваучер.И как се ползва? :(

#EXTINF:-1,Viasat Sport

#EXTINF:-1,Viasat 3 Sport2

#EXTINF:-1,BNT1

#EXTINF:-1,BTV

#EXTINF:-1,BTV Comedy

#EXTINF:-1,Premier Sports

#EXTINF:-1,TV7

#EXTINF:-1,Nova

Много моля за работещ линк за Film + (асе,simple, vlc) . Може и на л.с. Благодаря предварително. Весели празници на всички колеги :ski7: :ski7: :ski7:

Film+

Рафаел Надал - Джо-Вилфрид

Цонга Новак Джокович - Давид Ферер

Film+  пак да помоля на лично

#EXTINF:-1,Viasat Sport

#EXTINF:-1,Viasat 3 Sport2

#EXTINF:-1,BNT1

#EXTINF:-1,BTV

#EXTINF:-1,BTV Comedy

#EXTINF:-1,Premier Sports

#EXTINF:-1,TV7

#EXTINF:-1,Nova

Как работят тези че нещо не се сещам...

Много моля за работещ линк за Film + (асе,simple, vlc) . Може и на л.с. Благодаря предварително. Весели празници на всички колеги :ski7: :ski7: :ski7:

Film+

Рафаел Надал - Джо-Вилфрид

Цонга Новак Джокович - Давид Ферер

Film+  пак да помоля на лично

http://www.bgtv-on.com/watch?cid=21#v

Търся платена листа с канали,която да предлага и каналите на БулсатКом

Пишете на лично.

Търся платена листа с канали,която да предлага и каналите на БулсатКом

Пишете на лично.

Пиши,че и пари не даваш :D :D :D

Гогата е стар пробач ако се вържеш да му дадеш нещо бега бързо лошото е че нищо не може горкия и като се скапе почва пак да пее старата песен.хехехехихихи

Ето тангра65 си плати човека за цяла година 120 кинта и си гледа няма да трепери трафика ще работи ли или няма да работи а Гогата с дунавските си номера ще те клати до безкрай.хехехехехихихи

Редактирано от Pifi Pedala (преглед на промените)

Как работят тези че нещо не се сещам...

Копираш линкчето и го слагаш в VLC и гледаш при мен работят

Инфекция:  

kaldata  оправете си гадните реклами ли какво е там щото ми задръстихте компа с глупости ели да пускам и аз мишки тук  JS: Redirector-BJB [Trj]  -http://ads.kaldata.com/www/delivery/ajs.php?zoneid

Вие тук сте листоубийци. Малкото хора, дека си гледат по нормалният начин им крадете хапката.

Точно така Генчев :) Който си плаща гледа и не  виси като прани гащи по форумите за някой  канал. Никой няма да ви остави да гледате на муфта щото сте му били буци на лозето :) Няма толкова гламав дето да си купи 2-3 компа и да бичат денонощно та Драган и Петкан  от Мало Големанци да гледат . Дава се на роднини и близки познати ей така безвъзмездно  ама на някой анонимен  форумджия няма как да се даде.

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

Точно така Генчев :) Който си плаща гледа и не  виси като прани гащи по форумите за някой  канал. Никой няма да ви остави да гледате на муфта щото сте му били буци на лозето :) Няма толкова гламав дето да си купи 2-3 компа и да бичат денонощно та Драган и Петкан  от Мало Големанци да гледат . Дава се на роднини и близки познати ей така безвъзмездно  ама на някой анонимен  форумджия няма как да се даде.

Проблем, Седларов - не веднъж съм казвал, че бих могъл и да платя, но срещу това очаквам непрекъснатост на услугата. Е, няма официална услуга, която да предоставя възможност да се гледат кабелни канали. Нямам интернет с IPTV, нито мога да сменям доставчици като гламав.И едно време можеше да се гледа. Безплатно. Викаха му inhatch. Но платформата умря безславно и без обяснение защо. После някои канали бяха ги пуснали в една програмка - sopcast, но след време и там умряха нещата.В момента това, което се прави тук е, малкото хора, които са намерили от къде да гледат им се затваря вратата с безкрайното сканиране. Така че недей ми се усмихва самодоволно и многозначително тук, сочейки с пръстче. Кабелни канали никой няма да пусне като онлайн платформа в интернет, дори и платено, заради правата за разпространение. А ефирните могат да си ги гледат офците. Нетерата абонамента й е 3,90лв на месец, ама не виждам нито един канал, който да е интересен. Discovery, Viasat, Sci-fi channel, AXN, Fox.. - няма да ги намериш никъде.п.п Пък за кабеларки - хич нещо не искам да имам общо. Влизам в офиса на булсата - сърдита кифла ми се троска, не обяснява нищо, вика ми - обикновен(не hd декодер) - чакаш 4 месеца, докато дойде техника. За hd декодер с 3,90лв отгоре към пакета щял да дойде в рамките на месец, месец и нещо техника. Теглих им една на ум и си заминах. И то предплащам на кифлата, въвежда заявка в системата, чакам и после се разправям и с техника, който не се знае кога ще се появи.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Simtech  на тебе никой не може да ти огоди на капризите  и  форумните чалъми .  Ми те тия листи дето ги размятат тука от де мислиш че са хостнати ? Нали са от IPTV  стриминг,боксове и платки  за DVB .  Аз отдавна спрях да сканирам  и не ми е интересно даже .  Ще  намериш  всичко дето ти трябва и ще работи ама не и в Калдата.  Като ти шернат една линия  за бокса  с определен пакет  и ще я гледаш  ако си плащаш  процент от таксата за пакета. Хората така гледат с години.  Това дето се прави тука е едно голямо НИЩО  и  такова ще си бъде. Никой няма да рискува да дойде полицията в тях и да му вземе  техниката  само за да се прави на добрия самарянин. Качествена IP  струва много пари и за това хората  взимат мерки  да ограничават краденето.А ,че някой на своя глава си е шернал  бокса  за 1  месец да види  дали го може  и как се прави е друга тема на разговор.  С рутерче от 100 лева  не става работата да гледат много хора  а и домашния интернет не е за тия цели да шерваш на една сюрия народ  канали дето струват няколко десетки хиляди лева на година такси.  Весело посрещане на новата година  на всички.

Ето ти една фирма на  която това и е бизнеса и виж кои са и клиентите : R Consulting

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

Simtech  на тебе никой не може да ти огоди на капризите  и  форумните чалъми .

Добре бе, тия хор според теб, като никъде ги няма пуснати като услуги, как ще ги намерят хората, които искат да гледат? К'во угаждане - пакета на Булсата струва 12лв и ги има всичките канали и куп безполезни. На примоция уж по-малко, но обслужването очевидно е кошмар. Колко според теб требе да плаща потребител за IP? 100лв?200лв?1000лв на месец? Я не ставай смешен.21 век е, какво ли няма в интернет, само дето смотаните костеливи телевизионни корпорацийки се пънат на глобалните тенденции.Ето, казах - имаше без пари и работеше чудесно. Inhatch. Значи все пак може. За язвителният тон - просто хиленето тип Уди Кълвача леко ми е дотегнало. Ако съм разбрал погрешно - ами съжалявам. И R Consulting не ме интересува кои са, освен ако с SMS за 5лв, да речем, не мога да си гледам смотаните 5 канала, които ги няма никъде. Босфор ТВ, Нова Отвратителна и Първа програма - не, мерси.Най-накрая ще си взема една сателитна чиния, приемник и хакната карта и ще им покажа неприличен знак със средното пръстче на всичките смотльовци - и на телевизионните корпорацийки, и на телекомите, на сателитните оператори... 21 век инсталационен период от 1 месец за една чиния, дето мога да си я сложа и сам.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

120 лв за Година баце без HBO и Каналите на BULSATCOM не става доставчика ми предлага за 22 лв NET и TV със 30  HD канали  +HBO  пакета ти какво Предлагаш? Бозаааа 

120 лв за Година баце без HBO и Каналите на BULSATCOM не става доставчика ми предлага за 22 лв NET и TV със 30  HD канали  +HBO  пакета ти какво Предлагаш? Бозаааа 

Защо тогава просиш тука?Май гледаш само кабела на интернета :D :D :D 

BTV Comedyhttp://50.7.191.242:22034/

Ако сме листоубийци, тогава защо я има тази тема, темата е как да гледаме онлайн телевизия, а не как да дразним другите.

На мен ми е все едно защото телевизия много рядко гледам освен спортни предавания, но помислете за други хора които искат да гледат вероятно Български канали (незнайно защо, след като са боклук).

Еми ако бяхте заложили на торент системата нямаше да умрат толкова бързо листите,  а напротив всички щехме да гледаме доволно на пук на операторите и корпорацийте. Замислете се малко! има десетина торент канала на български. Нито ви се товари компютъра и рутера, нито връзката на интернета. Ха сега честито и весели празници!

Ето ви го нета нужен да се  пуснат 300 канала на 3 сървъра ,че да могат да гледат 500 абоната както трябва .

Streams  Input rate Receivers      Output ratе Load CPU                                            100	        496Mbps	  80	     494Mbps     0.58  35%                                            94	        455Mbps	  170	     271Mbps	 0.71  15%                                            126	        742Mbps	  199	     1.4Gbps	 2.65  35%

Еми ако бяхте заложили на торент системата нямаше да умрат толкова бързо листите,  а напротив всички щехме да гледаме доволно на пук на операторите и корпорацийте. Замислете се малко! има десетина торент канала на български. Нито ви се товари компютъра и рутера, нито връзката на интернета. Ха сега честито и весели празници!

Руснаците, като най-големите балъци, вече една година разработват тази система и имат поне 20-30 спортни, филмови и музикални канали включително и HD, но ние сме голяма работа и си сканираме по цял ден.

Освен каналите на Алкатраз и твоят , аз се опитвам да пускам времнно, но само за спортни предавания

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.