Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да гледаме онлайн телевизия (част 2)

Featured Replies

Под дедо Дебиан работи само  основното.  Плеара не е нагоден още за него . То си го и пише само е трябвало да четеш . Бачка също на Цент ос  и на Арч .

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 844,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

имам инсталирани и двете , та пробвах . на windows си работи отдавна го ползвам на него

Под Кубунту  никой не го е  пуснал до сега . Върви  на  xfce,mate,cinamon.gnome 3. Пробвал съм го лично на 5 дистрота с КДЕ  и на нито едно не запали  и  най вероятно му липсва  някаква библиотека за да не пали там .

Ако става въпрос за торентите на m3gab0y то при мен вървят с  Ace media player HD без проблем под УСУ 8.3, пък то си е Кубунту. Отварям през Мозила и стриймове на torrent-tv.ru. Инсталирал съм: acestream-full, acestream-player, acestream-player-data, acestream-mozilla-plugin, acestream-engine. 

Олимпиадата наближава. Ако някой има траен бокс или стрийм за БНТ, моля да ми пише на личен, благодаря!

БНТ 1: http://141.0.169.245...file?name=BNT 1

е за БНТ не те ли  устройва и  тунер за ефирната ? И няма се надаш на тоя и ония

Олимпиадата наближава. Ако някой има траен бокс или стрийм за БНТ, моля да ми пише на личен, благодаря!

Олимпиадата ще я дават и по Ф+,тв+ и филм + хд за тях искаш ли линк?

Олимпиадата ще я дават и по Ф+,тв+ и филм + хд за тях искаш ли линк?

Аз не бих ти отказазл ...  така и така си почнал да шарваш листи. плесни и булсатком тука

Не тунер, обикновен стрийм за симпъла.

За HD канали не питам, защото е ясно колко държат. То ще има и БНТ HD другия месец, но едва ли ще се създаде траен стрийм/бокс.

Тунера е 20 лева и върви на всички плеари  и си не зависим . Но щом държиш да е от листа така да е .

БНТ не предоставяше ли начин да им гледаш от сайта?

http://tv.bnt.bg/

BNT1 от сайта им работи почти перфектно,на които не му работи добре това означава че трябва да си погледне компа и с сигурност нещо не му е наред....

Генчев ти си изванредно  глупав човек  ми се струва. Би ли ми казал какво според теб трябва да се случи  та един път да  си доволен от нещо. До  сега не си помогнал с абсолютно нищо ей така доброволно и от сърце под каквато и да е форма. Трудно ли е да приемеш ,че има  хора  мислещи по друг начин и желаещи и друго освен  това което е в момента  и ако не друго поне  ще си  експериментират и ще се  ограмотят в една или друга посока. За пореден път ти казвам  не само аз ,че никой няма амбицията да стане  алтернативна медия и никога  никой не го е твърдял. И ти си същия елементарен  сканирвач  в интернет както и много други хора в България и чужбина. Нищо не си произвел нищо нямаш на лице а и с нищо не си допринесъл за това някой  да  гледа повече от 3 дни.  Какво сте тръгнали да  псувате,заплашвате и топите хората все едно  са направили страшно престъпление като и ти и много други като тебе  през ден тука публикувате  неща  които не са ваши и не сте положили 1 секунда усилие да  ги изградите.  Ако си вложил в техника, оборудване  да си платил лицензия ,данъци и тн. тогава може да имаш ,претенция и някакво мнение което да има стойност, но като до сега си крал и продължаваш да крадеш и разпространяваш    медийно съдържание   ей така  не се обаждай  по -добре и си  гледай кротко каквото си намерил и ако искаш го сподели с някой. Кому беше нужно  всичката тая драма и за какво ? Че някой си  не е спал 3 дена и е сканирал па друг не е сканирал и я ползвал  ? Хем да не се прави нищо ново ма ако може да не се пипа (поне за експеримента) нещо което е  в интернет това ли ви е логиката.  Значи  толкова проксита се разпиля всички си мълчахте като ..........  и изведнъж когато някой  рече да пробва  нещо различно стана голям проблем.  Не може да псувате и  заплашвате хората за неща които не са ваши разберете го.  Ако е да се прави мръсно става много лесно  ,но когато  се опре до това да  се направи каквото и да било  градивно вечно ще се намерят хора като тебе да се заяждат,критикуват и злорадстват. Тва твойто е  детинска история . Ти си опериран изобщо от чувство за такт и нямаш елементарно  държание  и интернет култура. Какъв е тоя селски манталитет твоя не знам .Ти си просто никой и ще си останеш никой въпреки опитите ти да се  правиш на  на мъж.Принтирай си ги  тия проксита на листове и се завий с тях  да не настинеш . Не искам да падам на твоето ниво и за 2 дена да нямате  ни една листа. Прави си там каквото искаш и  си трай. Никой не е опрял за сега до тебе  за съвет или съдействие така че тихо. Хванал си там 3-4  лапишорника дето не знаят  на къде са с главата и  толкова.  За да не те обича никой тука явно има причина и тя не е в хората а е в теб самия.  То няма човек с който ти да не си се скарал . Излез  иди удари едно вино някъде с  компания и си намери  гадже  стига си седял на тоя компютър  и само да сканираш щото ще ти се изпържи и малкото  сиво вещество което имаш.Телевизията в България струва 10 лева и никой не е умрял  за телевизия до сега а няма и да умре. И никой не е осъден до сега за  радио или за  пействане на  стриймове в интернет и няма и да го осъдят. По вероятно е Калин  да отнесе  най малкото глоба ,че е предоставил място за разпространение  и не контролира по никакъв начин какво се поставя тук в тази тема. В  България сигурно има над 1000 незаконни радиа и излъчват от 2003  година  и още никой не е глобен и 2 лева. На 90%  от компютрите има пиратско съдържание и  никой не е тръгнал по къщите на хората да прибира техника. Спрете се с тия тъпотии щото ставате смешни.

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

Генчев ти си изванредно  глупав човек  ми се струва. Би ли ми казал какво според теб трябва да се случи  та един път да  си доволен от нещо. До  сега не си помогнал с абсолютно нищо ей така доброволно и от сърце под каквато и да е форма. Трудно ли е да приемеш ,че има  хора  мислещи по друг начин и желаещи и друго освен  това което е в момента  и ако не друго поне  ще си  експериментират и ще се  ограмотят в една или друга посока. За пореден път ти казвам  не само аз ,че никой няма амбицията да стане  алтернативна медия и никога  никой не го е твърдял. И ти си същия елементарен  сканирвач  в интернет както и много други хора в България и чужбина. Нищо не си произвел нищо нямаш на лице а и с нищо не си допринесъл за това някой  да  гледа повече от 3 дни.  Какво сте тръгнали да  псувате,заплашвате и топите хората все едно  са направили страшно престъпление като и ти и много други като тебе  през ден тука публикувате  неща  които не са ваши и не сте положили 1 секунда усилие да  ги изградите.  Ако си вложил в техника, оборудване  да си платил лицензия ,данъци и тн. тогава може да имаш ,претенция и някакво мнение което да има стойност, но като до сега си крал и продължаваш да крадеш и разпространяваш    медийно съдържание   ей така  не се обаждай  по -добре и си  гледай кротко каквото си намерил и ако искаш го сподели с някой. Кому беше нужно  всичката тая драма и за какво ? Че някой си  не е спал 3 дена и е сканирал па друг не е сканирал и я ползвал  ? Хем да не се прави нищо ново ма ако може да не се пипа (поне за експеримента) нещо което е  в интернет това ли ви е логиката.  Значи  толкова проксита се разпиля всички си мълчахте като ..........  и изведнъж когато някой  рече да пробва  нещо различно стана голям проблем.  Не може да псувате и  заплашвате хората за неща които не са ваши разберете го.  Ако е да се прави мръсно става много лесно  ,но когато  се опре до това да  се направи каквото и да било  градивно вечно ще се намерят хора като тебе да се заяждат,критикуват и злорадстват. Тва твойто е  детинска история . Ти си опериран изобщо от чувство за такт и нямаш елементарно  държание  и интернет култура. Какъв е тоя селски манталитет твоя не знам .Ти си просто никой и ще си останеш никой въпреки опитите ти да се  правиш на  на мъж.Принтирай си ги  тия проксита на листове и се завий с тях  да не настинеш . Не искам да падам на твоето ниво и за 2 дена да нямате  ни една листа. Прави си там каквото искаш и  си трай. Никой не е опрял за сега до тебе  за съвет или съдействие така че тихо. Хванал си там 3-4  лапишорника дето не знаят  на къде са с главата и  толкова.  За да не те обича никой тука явно има причина и тя не е в хората а е в теб самия.  То няма човек с който ти да не си се скарал . Излез  иди удари едно вино някъде с  компания и си намери  гадже  стига си седял на тоя компютър  и само да сканираш щото ще ти се изпържи и малкото  сиво вещество което имаш.Телевизията в България струва 10 лева и никой не е умрял  за телевизия до сега а няма и да умре. И никой не е осъден до сега за  радио или за  пействане на  стриймове в интернет и няма и да го осъдят. По вероятно е Калин  да отнесе  най малкото глоба ,че е предоставил място за разпространение  и не контролира по никакъв начин какво се поставя тук в тази тема. В  България сигурно има над 1000 незаконни радиа и излъчват от 2003  година  и още никой не е глобен и 2 лева. На 90%  от компютрите има пиратско съдържание и  никой не е тръгнал по къщите на хората да прибира техника. Спрете се с тия тъпотии щото ставате смешни.

Много добре казано, ако ще правите нещо и имате нужда от някаква помощ, може да ме включите. Не, че ми са притрябвали български телевизии, понеже си имам почти всичко, от което се интересувам от кабелния доставчик и то с подобаващото му се качество.

Важно е да помогнеш с нещо на някого и да има реална полза от тебе.

Ей ги руснаците и украинците - направиха си нещата както трябва и можем само да им завиждаме.

Гледам много рускоезична телевизия и с техния проект направо се родих - сега като пусна нета, не тръпна дали листата пак е "изгърмяла" и трябва да търся нова, или пък да се нервирам, че насича и не става за нищо.

Който има акъл ще те разбере какво му говориш - другото е заяждане на дребно, ей така заради спорта, не вярвам някой да е като конете с капаци и да е против прогреса и нововъведенията.

Успех ти желая и ако има нещо, се обаждай.

ЕДИТ: Не вярвам педалчето да ги прави нещата от злоба, същият е помагал на много хора, включително и на мен!

Редактирано от DjadjiPl (преглед на промените)

Темата ще бъде отворена като се укротите и успокоите  !

Какви са тия обидни обръщения дето употребявате един към друг ?!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.