Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да гледаме онлайн телевизия (част 2)

Featured Replies

Исках както всички да, ама виждам какво става и като се замисля няма смисъл от такива линкове като изчезват светкавично.

По-добре малко хора да ги гледат от колкото никой , не е ли така ?

Хехее пак егоизъм,,,,,, Един за всички ,всички за един :)

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 844,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Хехее пак егоизъм,,,,,, Един за всички ,всички за един :)

Да видим какво ще стане с това Торент ТВ , може би ще можем всички да се възползваме от тая услуга и тогава колкото повече гледаме телевизията, толкова по-добре за нас, това според мен си е един за всички - всички за един.

Ако е неуспешен проекта , здраве да е...

Да видим какво ще стане с това Торент ТВ , може би ще можем всички да се възползваме от тая услуга и тогава колкото повече гледаме телевизията, толкова по-добре за нас, това според мен си е един за всички - всички за един.

Ако е неуспешен проекта , здраве да е...

Здравей - проекта не е спрян и няма и да спре (въпреки че в момента поради технически причини няма излъчване), но все пак още не сме обявили публични тестове и не сме доизчистили нещата относно стабилността - проекта е още във тестова фаза и е нормално да се пробват различни източници (включително публично-достъпните "листи") с образователна цел, а не за да пречим на някого, който ползва проксито по някакъв начин.

В момента се донастройва активното оборудване и се планира ъпгрейд на капацитета, за да може тракера да остане онлайн при неочаквани натоварвания (и атаки).

Въпреки че в последните няколко дни получих редица заплахи (включително смъртни такива по телефона), бях "изпортен" на редица организации, на доставчиците си, и на бившите си работодатели, не мога да отрека че имаме и доста подкрепа в проекта от доброжелатели, помагащи с каквото могат - дори това да означава само да гледат постоянно дадени канали, за да повишат капацитета на пиъринг мрежата и искам да използвам възможността да им благодаря за това, което правят.

За пореден път се обръщам към модераторите да предприемат необходимите мерки, а относно недоброжелателите - адвоката ми вече се е свързал с повечето от тях.

Здравей - проекта не е спрян и няма и да спре (въпреки че в момента поради технически причини няма излъчване), но все пак още не сме обявили публични тестове и не сме доизчистили нещата относно стабилността - проекта е още във тестова фаза и е нормално да се пробват различни източници (включително публично-достъпните "листи") с образователна цел, а не за да пречим на някого, който ползва проксито по някакъв начин.

В момента се донастройва активното оборудване и се планира ъпгрейд на капацитета, за да може тракера да остане онлайн при неочаквани натоварвания (и атаки).

Въпреки че в последните няколко дни получих редица заплахи (включително смъртни такива по телефона), бях "изпортен" на редица организации, на доставчиците си, и на бившите си работодатели, не мога да отрека че имаме и доста подкрепа в проекта от доброжелатели, помагащи с каквото могат - дори това да означава само да гледат постоянно дадени канали, за да повишат капацитета на пиъринг мрежата и искам да използвам възможността да им благодаря за това, което правят.

За пореден път се обръщам към модераторите да предприемат необходимите мерки, а относно недоброжелателите - адвоката ми вече се е свързал с повечето от тях.

При бай Ставри от главно следствено управление няма да ти трябва адвокат първо бие после пита.хехехехихихи.Какво да правиш изпитана стара школа.хехехехихихи.

m3gab0y За къв проект приказваш бе спрял? За торент тв ли? Че там всеки може да пуска канали :D Аз бях един от първите които пускаха там канали от тези шибани удп-та от които взимаш стриймовете да ги слагаш там в торрент-тв.ру и заради такива като тебе нито една листа с удп-та не работи както требе. Вземи се скрий някъде и не ми говори за никви проекти пич, това с торрент-тв отдаааавна е изпята песен и всички знаят, че там всичко е измама и некачествено. Малко сте прости да слагате там удп-тата и руснаците ви шибат както си искат защото виждат адресите които слагате, а вие си мислете, че нищо не се вижда хаха :D Предполагам ти си същия този Алкатрас с поредния си акаунт  

m3gab0y За къв проект приказваш бе спрял? За торент тв ли? Че там всеки може да пуска канали :D Аз бях един от първите които пускаха там канали от тези шибани удп-та от които взимаш стриймовете да ги слагаш там в торрент-тв.ру и заради такива като тебе нито една листа с удп-та не работи както требе. Вземи се скрий някъде и не ми говори за никви проекти пич, това с торрент-тв отдаааавна е изпята песен и всички знаят, че там всичко е измама и некачествено. Малко сте прости да слагате там удп-тата и руснаците ви шибат както си искат защото виждат адресите които слагате, а вие си мислете, че нищо не се вижда хаха :DПредполагам ти си същия този Алкатрас с поредния си акаунт 

Можеш да се допиташ до модераторите и те ще ти кажат какво общо имам с "Алкатрас". Това, че дадени хора наистина са правили няколко кънекции от 1 ИП и са стриймвали не означава, че аз съм замесен по някакъв начин и съм повлиял в/у проксито. И тестовете не са качвани никъде, използва се локален тракер.

При бай Ставри от главно следствено управление няма да ти трябва адвокат първо бие после пита.хехехехихихи.Какво да правиш изпитана стара школа.хехехехихихи.

СДВР е запознат със случая, както и 1ва Адвокатска кантора ;) Дядо Мраз е по-страшен ;)

m3gab0y За къв проект приказваш бе спрял? За торент тв ли? Че там всеки може да пуска канали :D Аз бях един от първите които пускаха там канали от тези шибани удп-та от които взимаш стриймовете да ги слагаш там в торрент-тв.ру и заради такива като тебе нито една листа с удп-та не работи както требе. Вземи се скрий някъде и не ми говори за никви проекти пич, това с торрент-тв отдаааавна е изпята песен и всички знаят, че там всичко е измама и некачествено. Малко сте прости да слагате там удп-тата и руснаците ви шибат както си искат защото виждат адресите които слагате, а вие си мислете, че нищо не се вижда хаха :DПредполагам ти си същия този Алкатрас с поредния си акаунт 

Невежеството няма граници и затова ще гледаме само номерата на фланелките на руснаците.

Истината е само една и това е ТОРЕНТ ТВ, колкото и на някои да не им се иска да е така /За което писах тук, на това място още преди повече от година/. Да продължават да си ползват "гепените" по някакъв начин листи, но да не спират прогреса, който рано, или късно ще дойде и при нас.

Ако смятате, че това са празни приказки - влезте в руския торент-стрийм/Simple TV и вижте за какво става дума - но искрено и непредубедено. Е, разбира се и нета ти трябва що годе да е наред, щото с "трици маймуни не се ловят".

Що се отнася до мен - клиент съм на КАБЕЛ-САТ ЗАПАД, като съм си вързал единия TV директно  с кабела на кабелната и имам почти всичко, каквото ме интересува на цифровия сигнал /HBO HD, спортни канали HD, филмовите канали на кабеларката и т.н. и т.н./, стига да имам време да ги гледам телевизиите, което за жалост не ми се отдава напоследък.

Но да казваш на бялото - черно и да не виждаш прогреса, а само да си показваш "ония работи" с цел да си ги "мериш" с този и онзи - това е умряла работа. Чудя се и от заяжданията, кога ви остава време да гледате нещо, или всичко вършите по инерция, само заради спорта...

Та така, ако можеш нещо - помогни, ако ли не можеш - поне не пречи!

ЕДИТ: Имам една молба, който може да ми помогне с работещ линк на хърватската Jugoton TV, ще съм му много благодарен!

Редактирано от DjadjiPl (преглед на промените)

Като не вярвате в технологията  и смятате ,че е лъжа и измама  при руснаците що не вземете да си направите експеримента ей така за спорта да пуснете от  едно  DVB-T  тунерче  с  2 канала като торент  и се вържете 30 човека да гледате и после  погледнете  колко интернет е взело  на тоя дето ги е пуснал и колко му се товари компютъра. . От това по елементарно  не знам какво може да направите.  И кой ви е казал ,че на всяка цена трябва да има сайт и  в него да се слагат канали  ?  може и  да е една елементарна листа събрана с каналите и да се раздава от 100 -200  човека по 1-2 5 кой колкото може  и каквото може  да сподели.  Като се нависите 100 човека на едно прокси  и е близко до мозъка че ше наколенчи заради ограничението на технологията  не  от друго.  Какъвто и интернет да има  все някога тоя нет ще стигне тавана и ще ограничи гледащите. Нали теглите пиратски филми от тракерите и сте видяли как  5000 човека дават на 10 000  и  теглещите не  свалят бавно.  Е тука е същото с тая разлика че филма кат го свалиш може и да го не раздаваш ама телевизията трябва да е с постоянен сигнал . На вас каквото и да ви се обяснявя и който и да ви го говори е безпредметно щото сте като коне с капаци и сте зациклили на скенерите  и прокситата от 98 година. Приключвас  всякаква комуникация в тая тема  щото се видя ,че от вас и чеп за зеле не става и сте само на приказки  и на заяждания.  Съсипете и тва дето е останало  и после  се оплачете на арменския поп "може и да ви помогне"  с телевизиите ,радиата и там квот се сетите. Първо беше Напстер след това Kaaza  след нея DC++ и накрая  Торент технологията която в момента няма аналог нито по качество нито по скорост нито е ограничена по какъвто и да е начин.  Успех ,късмет и здраве на всички  от мен  и спрете да се джафкате  за глупости. 

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

Като не вярвате в технологията  и смятате ,че е лъжа и измама  при руснаците що не вземете да си направите експеримента ей така за спорта да пуснете от  едно  DVB-T  тунерче  с  2 канала като торент  и се вържете 30 човека да гледате и после  погледнете  колко интернет е взело  на тоя дето ги е пуснал и колко му се товари компютъра. . От това по елементарно  не знам какво може да направите.  И кой ви е казал ,че на всяка цена трябва да има сайт и  в него да се слагат канали  ?  може и  да е една елементарна листа събрана с каналите и да се раздава от 100 -200  човека по 1-2 5 кой колкото може  и каквото може  да сподели.  Като се нависите 100 човека на едно прокси  и е близко до мозъка че ше наколенчи заради ограничението на технологията  не  от друго.  какъвто и интернет да има  все някога тоя нет ще стигне тавана и ще ограничи гледащите. Нали теглите пиратски филми от тракерите и сте видяли как  5000 човека дават на 10 000  и  теглещите не  свалят бавно.  Е тука е същото с тая разлика че филма кат го свалиш може и да го не раздаваш ама телевизията трябва да е с постоянен сигнал . На вас каквото и да ви се обяснявя и който и да ви го говори е безпредметно щото сте като коне с капаци и сте зациклили на скенерите  и прокситата от 98 година. Приключвас  всякаква комуникация в тая тема  щото се видя ,че от вас и чеп за зеле не става и сте само на приказки  и на заяждания.  Съсипете и тва дето е останало  и после  се оплачете на арменския поп "може и да ви помогне"  с телевизиите ,радиата и там квот се сетите.

Е нали го пуска тоя канал от тебе ушким какво стана майсторе къде е твоя личен канал се питаме тука да ти разтовари малkо интернета от баба Вида .Дай да видим това ремек дело дето вече работи 8 месеца нон стоп айде чакаме.

Здравейте.

Първо да Ви чистита новата година.

Та наскоро се запалих по риболова, та искренно ще съм Ви благодарен ако ми дадете, може и на лични, линк за ХобиТВ.

Живи и здрави.

AlkatrazBG Къде ти отидоха телевизиите от torrent-tv.ru? Беше ги накачил там битивита митивита... Изведнъж изчезна всичко мистериозно...

AlkatrazBG Къде ти отидоха телевизиите от torrent-tv.ru? Беше ги накачил там битивита митивита... Изведнъж изчезна всичко мистериозно...

Като сте толкова ограниче и сами си затривате лиситите от който гледате, каква телевизия очакваш?

И да нали Вие искахте да се спре излъването на торенти и взимането на канали от тези  "листи".

m3gab0y За къв проект приказваш бе спрял? За торент тв ли? Че там всеки може да пуска канали :D Аз бях един от първите които пускаха там канали от тези шибани удп-та от които взимаш стриймовете да ги слагаш там в торрент-тв.ру и заради такива като тебе нито една листа с удп-та не работи както требе. Вземи се скрий някъде и не ми говори за никви проекти пич, това с торрент-тв отдаааавна е изпята песен и всички знаят, че там всичко е измама и некачествено. Малко сте прости да слагате там удп-тата и руснаците ви шибат както си искат защото виждат адресите които слагате, а вие си мислете, че нищо не се вижда хаха :D

Предполагам ти си същия този Алкатрас с поредния си акаунт

Литературата пич малко ти лиспвам по тази тема. Значи от поста ти разбирам, че преди време си правил сътщите тестове и си прецакал листите и имаш наглоста сега да говориш и да даваш тон и насока на някого?! Хей хайде опомнете се! хейтърчета разни дето сами се затриват и не помагат, а пречат на останалите. Това е то селския мантелитен, когато Пешо тръгне нагоре по сълбите, бай Иван започва да го дърп, да го спъва и да го влачи надолу! И това е ПРОЕКТ ДА! Проект е защото се наемат машини, инвестира се в нещо, в телевизия, в интернет, в машнини в пиъринг, връзки с оператори и доставчиците, да ето това е проект, когато инвестираш и правиш нещо голямо, а не като вас да пусна един канал от компа и да кажа ооо да велик съм.

Другото което е, никой не е споделял листата с торент телевизия /цялата/ а се пускаха само тестови такива по време на големи мероприятия за да видим как ще е натоварването както на листата от която взимаме сигнал, също така и на машините. Нито сме разпространявали такаааааааа НУЖНИТЕ ви листи.

какво получих ме от вас?

Изпортване на прокситата, подаване на сигнали на всевъзможни организаций, dDos атаки, заплахи по телефони и мейли.

Та като си говорим за портене да взема и аз да изпорта едно IP, a ? да го направя публично?

като сме започнали със заплахите, да видим кой ли е тоя форумец ибавец, дето продава листи и краде в не свяст и отправя заплахи. За жокер ще ви дам това, че живее на адрес: София, Редута, ул. Рибарица №2****, бл. *****, вх.*****, ет. 4, ап. *****  ???

Ще издам и още нещо .. пръвото и име е Първолета - 38 набор е и забележете "дир. кабел. отварям видео файлове пре VLC, Media Clasic и др. , отравям ги директно като URL-и ,  буферират мнгоо бавно въпреки, че са малки клипове ,при всички програми с който е тествал е така" ,,,

Надявам се господина да спре вече с глупостите и всички да си седнете на гъзо и да си гелдате умрелите листи. Щото както сте тръгнали наистина ще умрат скоро и то всички листи в България. Ще остане само флаш базираното видео и тогава ще има едни мъки през сайтове с регристрации и т.н

Дано да ви е дошъл акъла поне малко с малко!

Радвам се да Ви представя нашия първи публичен БЕТА тест на услугата ТОРЕНТ-ТВ.

За да гледате ТВ от долните линкове, първо свалете и инсталирайте това: http://dl.acestream.org/products/acestream-full/win/latest

1. Изберете си ТВ от долуизброените линкове:

БНТ 1: http://141.0.169.245:7775/file?name=BNT%201

бТВ: http://141.0.169.245:7776/file?name=bTV

НОВА ТВ: http://141.0.169.245:7777/file?name=NOVA

ТВ 7: http://141.0.169.245:7778/file?name=TV7

бТВ Комеди: http://141.0.169.245:7779/file?name=bTV%20Comedy

2. Отворете .torrent файла със новоинсталирания Ace Player

3. Гледайте!

Споделяйте си впечатленията от излъчванията, качество, предложения и проблеми в тази тема или на лично съобщение.

Въпреки че сме положили усилия услугата да работи максимално безпроблемно е възможно да има леки прекъсвания, особено в началните стадии на тестовете.

Като сте толкова ограниче и сами си затривате лиситите от който гледате, каква телевизия очакваш?

И да нали Вие искахте да се спре излъването на торенти и взимането на канали от тези  "листи".

Литературата пич малко ти лиспвам по тази тема. Значи от поста ти разбирам, че преди време си правил сътщите тестове и си прецакал листите и имаш наглоста сега да говориш и да даваш тон и насока на някого?! Хей хайде опомнете се! хейтърчета разни дето сами се затриват и не помагат, а пречат на останалите. Това е то селския мантелитен, когато Пешо тръгне нагоре по сълбите, бай Иван започва да го дърп, да го спъва и да го влачи надолу! И това е ПРОЕКТ ДА! Проект е защото се наемат машини, инвестира се в нещо, в телевизия, в интернет, в машнини в пиъринг, връзки с оператори и доставчиците, да ето това е проект, когато инвестираш и правиш нещо голямо, а не като вас да пусна един канал от компа и да кажа ооо да велик съм.

Другото което е, никой не е споделял листата с торент телевизия /цялата/ а се пускаха само тестови такива по време на големи мероприятия за да видим как ще е натоварването както на листата от която взимаме сигнал, също така и на машините. Нито сме разпространявали такаааааааа НУЖНИТЕ ви листи.

какво получих ме от вас?

Изпортване на прокситата, подаване на сигнали на всевъзможни организаций, dDos атаки, заплахи по телефони и мейли.

Та като си говорим за портене да взема и аз да изпорта едно IP, a ? да го направя публично?

като сме започнали със заплахите, да видим кой ли е тоя форумец ибавец, дето продава листи и краде в не свяст и отправя заплахи. За жокер ще ви дам това, че живее на адрес: София, Редута, ул. Рибарица №2****, бл. *****, вх.*****, ет. 4, ап. *****  ???

Ще издам и още нещо .. пръвото и име е Първолета - 38 набор е и забележете "дир. кабел. отварям видео файлове пре VLC, Media Clasic и др. , отравям ги директно като URL-и ,  буферират мнгоо бавно въпреки, че са малки клипове ,при всички програми с който е тествал е така" ,,,

Надявам се господина да спре вече с глупостите и всички да си седнете на гъзо и да си гелдате умрелите листи. Щото както сте тръгнали наистина ще умрат скоро и то всички листи в България. Ще остане само флаш базираното видео и тогава ще има едни мъки през сайтове с регристрации и т.н

Дано да ви е дошъл акъла поне малко с малко!

Брей тая баба добре ви е била шута .хехехехехехихихи па и дос атаки ви е направила.хехехехихихиха .Гледайте да не ви тафне и апатурката че тогава ще втасате.хахахахаха

Installing Ace Stream on Debian/Ubuntu from repository

Step 1

Add link on appropriate repository into /etc/apt/sources.list file.

Repository should be selected according to operating system.

Debian 6:

deb http://repo.acestream.org/debian/ squeeze main
or
deb http://repo.acestream.org/debian/ sid main

Note: packages in sid repository are assembled with dependencies that correspond to official sid-repositories of Debian. If you don't know, which repository to choose, use squeeze.

Debian 7:

deb http://repo.acestream.org/debian/ wheezy main

Ubuntu 11.10:

deb http://repo.acestream.org/ubuntu/ oneiric main

Ubuntu 12.04:

deb http://repo.acestream.org/ubuntu/ precise main

Ubuntu 12.10:

deb http://repo.acestream.org/ubuntu/ quantal main

Ubuntu 13.04:

deb http://repo.acestream.org/ubuntu/ raring main

Step 2

Installing public key. To do this you have to run the following command:

Debian:

wget -O - http://repo.acestream.org/keys/acestream.public.key | apt-key add -

Ubuntu:

sudo wget -O - http://repo.acestream.org/keys/acestream.public.key | sudo apt-key add -

Step 3

Installing the right package. For example, for engine installation you have to install acestream-engine package.

Debian

apt-get update
apt-get install acestream-engine

Ubuntu

sudo apt-get update
sudo apt-get install acestream-engine

The following packages are available in the repository for Ubuntu:

• [*]acestream-engine - engine [*]acestream-mozilla-plugin - plug-in for browser [*]acestream-player - desktop player [*]acestream-player-data - set of common libraries for the player and plug-in [*]acestream-full - full package, including all of the above

Ако  не ти стартира  инстални го  по този начин 

wget -q -O - http://repo.acestream.org/keys/acestream.public.key | sudo apt-key add -
sudo apt-get update
sudo apt-get install acestream-full

установите зависимость libdvbpsi7 в соответствии с разрядностью вашей системы:

Для 32-bit

cd /tmp && wget http://mirror.pnl.gov/ubuntu/pool/universe/libd/libdvbpsi/libdvbpsi7_0.2.2-1_i386.deb && sudo dpkg -i libdvbpsi7_0.2.2-1_i386.deb

Для 64-bit

cd /tmp && wget http://mirror.pnl.gov/ubuntu/pool/universe/libd/libdvbpsi/libdvbpsi7_0.2.2-1_amd64.deb && sudo dpkg -i libdvbpsi7_0.2.2-1_amd64.deb

http://compizomania.blogspot.com/2013/10/acestream-ubuntu-1110-1204-1210-1304.html

Не успявам да го подкарам на Kubuntu аз ... програмата стартира ама не зарежда торента , с Wine става ама и там е бъгаво.

Под Кубунту  никой не го е  пуснал до сега . Върви  на  xfce,mate,cinamon.gnome 3. Пробвал съм го лично на 5 дистрота с КДЕ  и на нито едно не запали  и  най вероятно му липсва  някаква библиотека за да не пали там .

Не успявам да го подкарам на Kubuntu аз ... програмата стартира ама не зарежда торента , с Wine става ама и там е бъгаво.

Погледни тук http://kubuntu.ru/node/11352

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.