Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Относно прикачени файлове

Featured Replies

Здравейте.

Искам да попитам дали има начин да редактирам(да сменя адреса на прикачените файлове) файловете,без да отварям всеки един пост където съм ги публикувал.

Благодаря.

Здравейте.

Искам да попитам дали има начин да редактирам(да сменя адреса на прикачените файлове) файловете,без да отварям всеки един пост където съм ги публикувал.

Благодаря.

от профила си можете да ги видите, но мисля че можете само да ги изтриете

• Автор

Благодаря за бързият отговор. :)

Темите които можеш да редактираш все още можеш да качиш снимката на друго място и да изтриеш тази от прикачените - скоро го правих да освободя място , но за жалост не бяха много . Не знам какъв беше периода за редакция - месец ли  :( 

Не знам какъв беше периода за редакция - месец ли  :(

Седем дни

:)

• Автор

Ясно.Значи ще ги оставя(или поне повечето).Може да са полезни на някой.

• 1 година по-късно...

А от къде точно мога да прикача снимки към публикацията?

Качвате я на някакъв хостинг и я публикувате чрез иконката с форма на снимка (в полето за писане на пост)

Качвате я на някакъв хостинг и я публикувате чрез иконката с форма на снимка (в полето за писане на пост)

Не някакъв - а Български :D няма да чакам да ми се точи 5 минути от някакъв от занзибарските острови :) дори трябва да забранят достъпа до такива :D

Не някакъв - а Български :D няма да чакам да ми се точи 5 минути от някакъв от занзибарските острови :) дори трябва да забранят достъпа до такива :D

Недей така. Точно с българските понякога се точи така :) Я виж колко бързо се зареждат неща от гугъл

Не знам гугъл , ползвам им диска - умрела работа .......ама тоя ми е най отвъртителния https://imageshack.com/

Диска им е малко по-особен, там файла може да е разбит на части между няколко сториджа. Погледни как се зареждат снимките от G+

отно̀сно наречие (тип 188) edit_fake.png
Значение
предлог. По отношение на; що се касае до; по повод на; за. Относно заповедта не сме говорили.
Грешни изписвания (4)
  • относну
  • утносно
  • утносну
  • отностно

• Автор

Много съм доволен от imgur.com

И ако може някой да поправи заглавието на темата - ОТНОСТНО

Е малка правописна грешка.Извинявам се.Сам се докладвах след поста ти да го оправят.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.