Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой ще стане шампион на България?

24 гласували потребители

1. 1. Кой ще стане шампион на България (2013/2014)

• Ботев Пд
      32%
    • Лудогорец
      20%
    • Литекс
      4%
    • Локо Пд
      8%
    • Левски Сф
      16%
    • Берое СтЗ
      4%
    • ЦСКА Сф
      12%
    • Друг отбор
      4%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Изминалите 3 кръга в А група загатнаха, че ни очаква един интересен и оспорван шампионат. В такава среда, всеки един от 7-те посочени отбора е потенциален кандидат за титлата. За любителите на мегаизненадите съм оставил и опция "Друг отбор"

Редактирано от 1Българче (преглед на промените)

Изминалите 3 кръга в А група загатнаха, че ни очаква един интересен и оспорван шампионат. В такава среда, всеки един от 7-те посочени отбора е потенциален кандидат за титлата. За любителите на мегаизненадите съм оставил и опция "Друг отбор"

Левски с тази игра не знам защо са сред фаворитите... А да забравих, че батков е адвокат и може да гони съдиите из терените да ги заплашва/плаща?! Според мен равен шанс имат Литекс и Ботев :)

Редактирано от Just Human.. (преглед на промените)

Ще бутат говедата за 100-годишнината им. Ако първенството е честно логично Ботев да станат шампиони. Но аз се надявам на края ЦСКА да е на първото място. Публикувано изображение

При този български футбол и при уговарянето на мачове е безмислено въобще да се правят предположения.

Стига вече с тия уговорки. Аз не съм на това мнение, но това са си мои теории. 

Ботев имат хубав отбор тази година. Лудогорец също играят добре, но щеимат и доста мачове в Лига Европа. 

Залагам на Ботев. 

Стига вече с тия уговорки. Аз не съм на това мнение, но това са си мои теории. 

Ботев имат хубав отбор тази година. Лудогорец също играят добре, но щеимат и доста мачове в Лига Европа. 

Залагам на Ботев. 

Ти явно не си гледал никога БГ футбол,защото Босфор ТВ дори обявиха официално,че 80% от мачовете са уговорени. Ти ако ще гледаш Лудогорец в Лига Европа,аз ще ги гледам в Шампионска,както предполагам и всички други българи. Лудогорец и Ботев ще решават шампиона,престанете със смешните коментари за 2-та малоумни отбора Лефски и Цецка,едните бият заради съдиите и нямат един българин в състава,другите нямаха отбор до вчера и също нямат победа,позорно е.Да не коментирам детските изказвания от рода "ще купим дейвид бентли"...Купете и Бекъм,един играч не прави целия отбор. Няма смисъл да стават такива отбори в топ 4,да ни излагат само по големите форуми.

Хм, изминали са едва 3 кръга и е трудно да се правят прогнози, особено при поредния безумен експеримент с тия 2 групи, ала-бала... Ботев играе добре, но няма 9-ка, а след отпадането снощи от Щутгарт едва ли ще се харчат много пари за нови играчи, дори съм склонен да мисля обратното. След малко ще видим кой ще е противник на Лудогорец (същото мнение като за Ботев) в ШЛ, от това ще зависи много.

Левскар съм откакто се помня, но ненавиждам розовите очила, та затова към днешна дата и час бих заложил на Ботев или Лудогорец с лек превес на канарчетата, за които и гласувам.

П.П. Лудогорец ще играе срещу Базел.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Гледам само мачовете на Ботев, а това какво обявява дадена телевизия не ме вълнува. Те може да кажат, че и 100% са уговорени. Да им вярвам ли? 

Всеки има право на мнение и коментар. Това, че ти ги определяш като смешни е твое право, но го запази за себе си в изказванията. 

С футбола, който играят в А група , на Лудогорец ще им стане традиция 

• 5 седмици по-късно...

Състоянието на двата гранда е трагично мисля че Ботев имат най големия шанс 

• 1 месец по-късно...

Аз си мисля, че така ще завъртят нещата Левски да стана шампион все пак имат годишина!

Може би това ще се реши тази седмица,но това което показва Лудогорец с постояна игра на високи обороти, и играта си на Евро турнирите , за мен те играят футбол, за който в БГ не знаят за сегашния футбол. Не ,че съм против бившите гранове фен съм на ФК Левски, помня мача им срещу Щудгарт през 1984, на един терен с мн дъжд и мн труден мач ,който спечелиха заслужено.Фен съм на Бъгарското, да си върнем стрия имидж и по Европата пак да се прослави Бъгария.За мен не от значение ,кой, важното е да играм все по добре. Моят вот е твъдо Лудогорец

Редактирано от balki65 (преглед на промените)

Много слаб мач на Лудогорец, браво на Литекс , взеха 3 т, като гост. Наистина свава интересно :yanim:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.