Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пробвали ли сте без антивирусна?

Featured Replies

Пробвай с IE, с Opera или Firefox общо взето няма проблеми.

Че аз ползвам по принцип експлорера

ЕДИТ:tigertron, за да минат през стената това значи, че има дупка в Windows. Който не ъпдейтва - така е.

Редактирано от Ghostface Killah (преглед на промените)

Че аз ползвам по принцип експлорера

ЕДИТ:tigertron, за да минат през стената това значи, че има дупка в Windows. Който не ъпдейтва - така е.

Еми да - то дупки в Уиндоус колкото искаш. Даже срещах вируси, които използват бизквитките, за да се докопат до компютъра ти. Така че не е само ъпдейти и кръпки на Уиндоуса ами си трябва и антивирусна, която да лови гадините.

и ако това:

Който не ъпдейтва - така е.

е за мен - малко си згрешил, при мен вирус не може да припари, но иначе си прав - който не ъпдейтва така е. Наистина е важно да се правят ъпдейти и кръпки, за да не се стига до големи пробиви в системите :ph34r:

Ами да, все пак за разлика от линукс не сменят кернела през месец.

лично не съм пробвал, но познат пробва въпреки, че му казах да не влиза никъде без антивирусна демек да изчака да му кача някаква или да си качи той... след няколко рестарта /забивала му машината/ спряла да буутва със съобщението - overclocking failure с което дъното си беше предало Богу дух... почнах аз да проверявам какво е оцеляло след похода и усетих, че и харда е заключен... по-лошото беше, че човека на който го занесох, каза че е заключен с пасс-а на производителя, демек и в сервизен режим не може да се отключи... та още чака да се вреди с някоя чужда електроника..

моя съвет е да не си правите експерименти....

а съвета ми към модераторите е да затрият онзи линк по-горе..

Имам 3 уиндоус компа в нас два с антивирусна и един без които е медиа декодер със сателитен приемник и е вкл на втората мрежова карта на втория ми комп забранени са всички портове освен 5 които аз съм си задал сканирам го през месец два няма нищо дори SP2 ползвам старата защитна стена на уиндоус на която се дават ръчни настроики забранен е дори интернет достъп и никога не е влизано с него в интернет

Вируси няма при все че компа в които е вкл хваща вируси които f-secure лови не че с него влизам в нета но има инсталната уеб страница и стриим сървър

saentist, ти точки, запетаи, такива неща? Изгубих връзката :hush:

rewind, първо за този твой съвет към модераторите -ако говориш за дадения от мен такъв, то темата е пусната отдавна и никой не се е намесвал да я трие. Нито знаеш този твой приятел какво е правил, сигурно и той не е знаел.

Редактирано от Ghostface Killah (преглед на промените)

Извинявам се за препинателните знаци ама пиша от PDA не че няма знаците ама на PDA изглежда форматирано

Да пробвал съм но след 4часа 36мин и 27сек компа стана бавен

отворих IE и имаше www.findthewebsiteyouneed.com (не влизайте във този сайт) а бях сложил about blank и мисля че хич не е полезно

(После качвах наново "Прозореца")

@Ghostface Killah говорех за цитирания линк по-горе...

моя приятел не беше точно мой приятел, а мой клиент... прав си - и той не бе със сигурност убеден какво по-конкретно е вършил за да стигне до тоз' момент със унищоженото дъно и заключения хард...

Сега вече две седмици си я изключвам и нямам никакви проблеми... Btw кой пък ще му хрумне моя комп да хаква biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Отскоро съм с LAN Connection,но от 2000 година ползвам Dial-Up връзка към Интернет.В този период (2000-2006) съм използвал Антивирусна около 3 месеца,а проблеми не съм имал и досега също нямам. cool.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.