Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

И да имаш гадже от малък на това време е мода?

Featured Replies

• Автор

Ооо да чукна на дърво зрението ми е отлично! Мога да се похваля с най-доброто зрение в курса... Миналия вторник се бяхме събрали в квартирата (взех една висяща математика да почерпя :D) и един колега застанал на прозореца и ме пита "какво е това там зеленото дето свети в далечината". Живея на 8ми-я етаж и се вижда всичко надалеч. Аз погледнах и му казах "емблемата на Глобул", а той ми се изсмя и каза "да бе да - не е това". Взехме един апарат, приближихме и хоп наистина беше това :D. А самата емблема беше на повече от километър от нас, но явно беше доста голяма щом я видях :D

Така е в крайна сметка на всеки му се отразява различно... :D 

Ха-Ха-Ха  :lol6: Стефане, страшен си. 

Точно така, ще си хванеш гадже, само и единствено ако ти се занимава и разбира се имаш време да й обръщаш внимание. :nono:  Няма да се хваля, на 16 ми беше първата сериозна връзка, като 5 месеца след това "скъсахме", от там нататък започва да не ти пука толкова за всяко следващо гадже. Лично на мен, следващите са ми били само за запълване на свободното време, ако мога така да се изразя, и вместо да седя по цяла нощ на компютъра - точно като теб, да си дърдорим по 2-3 часа по телефона. 

Ако си по чувствителен и приемаш нещата много навътре ще те посъветвам да не избързваш да тръгваш да си хващаш сериозна приятелка.  Един мой приятел и до ден днешен(на 23г. е) не си е хващал сериозна приятелка, и използва една метафора - Ще ми разбие сърцето, ама ще и разбия лицето.  :biggrin: 

Мисля, че приятелят ти е прав. :D 

Да ви кажа честно в днешно време поне за темата с очите и тези болки , и вън да си цял ден пак вече може да те ударят очите, коли фарове все нещо блести , навсякъде някакъв контраст . лампите имаше едни UV лъчи за които също ми каза че повреждали очите всичко е ...  :D

Ха-Ха-Ха  :lol6: Стефане, страшен си. 

Точно така, ще си хванеш гадже, само и единствено ако ти се занимава и разбира се имаш време да й обръщаш внимание. :nono:  Няма да се хваля, на 16 ми беше първата сериозна връзка, като 5 месеца след това "скъсахме", от там нататък започва да не ти пука толкова за всяко следващо гадже. Лично на мен, следващите са ми били само за запълване на свободното време, ако мога така да се изразя, и вместо да седя по цяла нощ на компютъра - точно като теб, да си дърдорим по 2-3 часа по телефона. 

Ако си по чувствителен и приемаш нещата много навътре ще те посъветвам да не избързваш да тръгваш да си хващаш сериозна приятелка.  Един мой приятел и до ден днешен(на 23г. е) не си е хващал сериозна приятелка, и използва една метафора - Ще ми разбие сърцето, ама ще и разбия лицето.  :biggrin: 

То и аз не съм имал сериозна връзка... Може би никога няма да забравя едно момиче, с което ходихме, а преди да тръгнем ме преследваше няколко години защото не и обръщах внимание и тя правеше всичко, за да спечели вниманието... Един това се случи, но нещата не потръгнаха разделихме се но пак си излизахме и така ни беше по-добре.  Докато 1 ден не я загубих, но това вече е друга тема за която не ми се говори

• Автор

То и аз не съм имал сериозна връзка... Може би никога няма да забравя едно момиче, с което ходихме, а преди да тръгнем ме преследваше няколко години защото не и обръщах внимание и тя правеше всичко, за да спечели вниманието... Един това се случи, но нещата не потръгнаха разделихме се но пак си излизахме и така ни беше по-добре.  Докато 1 ден не я загубих, но това вече е друга тема за която не ми се говори

аха... Кофти работа братле , 

аха... Кофти работа братле , 

Аз отдавна съм казал, че живота е скапан и несправедлив ам какво да се прави :)

• Автор

Аз отдавна съм казал, че живота е скапан и несправедлив ам какво да се прави :)

Има и добра и лоша страна на живота , наистина е така. :) 

И аз съм същия имах в 2 ри клас една, но не ми допадна и  скъсах на 15-тия ден, в 4-ти клас имах едно комшийче но бяхме приятели само и в 6ти също с една друга (окото и на снимката на профила ми), сега съм на 20 и като Just Human..  мисля да си изкарам образованието и после си намеря някоя.

Редактирано от ST305 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.