Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на телефон

Featured Replies

Там е работата, че наистина не струва толкова реално - просто няма за какво!;-)

И в края на краищата аз какво съм написал? Това прочете ли го?: " Че цената му е надута в България, си е вярно" От кое не си доволен?

До 150 лева малко би ви било трудно да си намерите добър телефон без проблеми с wi-fi и така нататък. Познавах приятел който го мисли с месеци какъв накрая си взе един от 156 лева на Huawei и още неможе да го продаде с проблемите си. Най - добре дайте още 50 лева и си вземете Samsung Galaxy Young , Nokia ASHA 311 , както са казали Sony Ericsson Tipo и доста модели още може да намерите с марка от интернет , вие си решавате. 

Далече от "марки" като ZTE. HUAWEI, SANG, DIVA и подобни!

LG за телефони много не ги бива. Ерата на NOKIA отдавна мина. Най-добрите за сега са Samsung и HTC.

Алооо недей се изскавзва неподготвен!Ползвам HUAWEI P1 и мога да кажа, че телефона е перфектен отвсякъде.

Притежавал съм iPhone - няма такъв смотан телефон!

И в края на краищата аз какво съм написал? Това прочете ли го?: " Че цената му е надута в България, си е вярно" От кое не си доволен?

Хайде да спрем с офтопиците и да се придържаме към темата!

И още нещо: това, че 100 души не харесват дадена марка и модел (в случая iPhone) не прави модела "смотан".

А други 1000 като го харесват значи не е смотан?!?!

Е не просто не мога да се сдържа !

Всъщност компанията Apple не задължава никой да и купува продуктите. Като не ти харесва и не ти допада го подминаваш. Винаги като стане дума за iPhone и се намират философи да ми обясняват колко неоправдано скъп бил и как не вършел работа. Ама той ако не върши работа защо го купуват хората ?

И аз съм притежавал галакси S3, S3 mini и Z10 (още съм му собственик на последния) и  макар да не са ми допаднали като интерфейс не обяснявам колко са смотани защото вършат същата работа ама с малко повече  гимнастики. А на меn ми харесват простите неща които просто работят. А и чатя много в движение и няма по удобен телефон за това от iPhone а вярвай ми имам опит с конкуренцията им.

От познатите ми до сега, притежаващи  iPhone не съм видял нито един, който да го е подменил с някой друг модел от друга фирма. Не зная ти защо си го заменил с друг.Но си спомням, че май и  с телевизора направи същото. В такъв случай, явно нямаш точна представа кое какво представлява. Много хора страдат от това, да покажат на аудиторията, че купеното от тях, само то е на ниво и си заслужава.Другата част от хората са грамотни и сами преценяват кое ще им върши работа.

Първо iphone - ми беше подарък - поръчках го и след това го продадох, защото не ми харесва. Има безброй неща, които мога да изброя, но е безсмислено... Отделно какво общо тук има телевизора? В случая LG изкараха куца серия, в която до последно отричаха да имат проблеми - сега гледам в setcombg, се дискутира че най-накрая са оправили проблема с насичането на звука.

Дали ако при теб насича звука на телевизора - ще си го гледаш с кеф и няма да го върнеш...?!?

Нямал съм представа, кое какво представлява... Ами в грешка си приятел!

От познатите ми до сега, притежаващи  iPhone не съм видял нито един, който да го е подменил с някой друг модел от друга фирма. Не зная ти защо си го заменил с друг.Но си спомням, че май и  с телевизора направи същото. В такъв случай, явно нямаш точна представа кое какво представлява. Много хора страдат от това, да покажат на аудиторията, че купеното от тях, само то е на ниво и си заслужава.Другата част от хората са грамотни и сами преценяват кое ще им върши работа.

Редактирано от Viiipeer (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.