Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дънна платка BIOSTAR HI-FI H87S3+ LGA1150 за домашна система

Featured Replies

Той вече си хареса от тук кутия - Thermaltake Mozart SX която побира дори пълноразмерни ATX та проблема е в нестандартните захранвания а не друго. Въпреки че аз продължавам да си мисля че побира стандартни захранвания съдейки по спецификациите. Аз за това му предлагам такава с включено захранване. Иначе тия кубестите на FD и Thermaltake ги има и у нас но не му харесват на външен вид. пс. Lian Li определено е страхотна. Edit: Ми то имало ревю на кутията - http://www.hardcoreware.net/reviews/review-346-1.htm

Редактирано от naruto (преглед на промените)

• Отговори 50
  • Прегледи 5,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Гледам, че пише "Fits Standard PSII PSU", тоест нормално захранване с размери 150х140х86(поне така излиза в интернет). Размерите на кутията са 90 x 470 x 440 mm, мисля че ще се побере нормалното захранване с височина 86мм. Направо да звънне в Jar и те ще му кажат дали става или не. :)

Редактирано от Jotto_del (преглед на промените)

Едва ли имат няква идея какво точно продават. Но като гледам ревюто са сложили стандартно захранване.

Силно препоръчвам обаче да се вземе външна записвачка и да се спестят всички ненужни кабеляци. 

Това от ляво като се изпразни и се откачат ненужните кабели на силент прото ще може да се диша иначе като нищо ще стане пожар...  :no-no:

Публикувано изображение

пс. Между другото Lian Li също побира стандартни захранвания - http://www.lian-li.com/en/dt_portfolio/pc-c37/

При цена 243 лв. обаче е по-неизгодна. Thermaltake Mozart SX реално е по-скъпата кутия $249 но в момента е на промоция за 149 лв.

Реално е стар модел но не е болка за умиране а в Жар явно са преценили че са непродаваеми тия скъпи кутии.

Едва ли имат няква идея какво точно продават. Но като гледам ревюто са сложили стандартно захранване.

Силно препоръчвам обаче да се вземе външна записвачка и да се спестят всички ненужни кабеляци. 

Това от ляво като се изпразни и се откачат ненужните кабели на силент прото ще може да се диша иначе като нищо ще стане пожар...  :no-no:

Публикувано изображение

пс. Между другото Lian Li също побира стандартни захранвания - http://www.lian-li.com/en/dt_portfolio/pc-c37/

При цена 243 лв. обаче е по-неизгодна. Thermaltake Mozart SX реално е по-скъпата кутия $249 но в момента е на промоция за 149 лв.

Реално е стар модел но не е болка за умиране а в Жар явно са преценили че са непродаваеми тия скъпи кутии.

Приятели!

Ще огледам всичко. Засипали сте ме с инфо и не мога да ви отговоря веднага.Последният пост на "naruto"" ми хареса много.Сега ще разгледам най подробно предложенията Ви и няма да мога веднага да отговоря, понеже върша и други неща. Но благодарностите са си за ВАС!

Това е супер. Красота, само да беше по нашите магазини Chieftec Hi-fi HM02B     44 cm x 41 cm x 13.4 cm  Размера, който предпочитам.

И това, може би най ми харесва  Lian Li C37B  Фантазия! 43.5 cm x 37.8 cm x 9.4 cm  Тази макар и скъпа, ми допада най много.

Мама му страшна, ще ме побъркате. Точно такива модели кутии за моите свирки ме интересуват. Набързо отговарям и се заемам с прегледа на всяка една. Нямате грешка!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Ако наистина влезе стандартното захранване в кутията Моцарт,ще е чудесно.Гледам и записвачка са побрали там.ще се получи наистина добро HTPC. Успехи с избора.

Ако наистина влезе стандартното захранване в кутията Моцарт,ще е чудесно.Гледам и записвачка са побрали там.ще се получи наистина добро HTPC. Успехи с избора.

Мисля, че имам възможност от Германия. Съседът ми знае езика перфектно защото е завършил там а и през 3 месеца  е в Германия при дъщеря си. Ако го навия да ми я купи ще е този модел: Chieftec Hi-fi HM02B  Височината и е достатъчна за да не се притеснявам за импулсното а всичко останало ще се побере според мен.Наистина трябваше да почна питането си с...кутията. Добре, че ме светнахте.

Мисля, че имам възможност от Германия. Съседът ми знае езика перфектно защото е завършил там а и през 3 месеца  е в Германия при дъщеря си. Ако го навия да ми я купи ще е този модел: Chieftec Hi-fi HM02B  Височината и е достатъчна за да не се притеснявам за импулсното а всичко останало ще се побере според мен.Наистина трябваше да почна питането си с...кутията. Добре, че ме светнахте.

Горещо ти препоръчвам от този магазин(www.hardwareversand.de) да си е вземеш. Всичко за моя комп от там съм го взел и съм много доволен, а и държат едни от най-ниските цени в Германия! :)  Успех и да се похвалиш с новата придобивка. :wink12:

Горещо ти препоръчвам от този магазин(www.hardwareversand.de) да си е вземеш. Всичко за моя комп от там съм го взел и съм много доволен, а и държат едни от най-ниските цени в Германия! :)  Успех и да се похвалиш с новата придобивка. :wink12:

Отново благодарности. Утре ще направя консултация със съседа и всичко зависи от него. Явно, всичко ще се проточи във времето, но това не е притеснително за мен. До април 2014 година имам време. Тогава правя 10 години в този форум и  ще излизам в "пенсия", за да не досаждам на никого.

Lian Li определено правят най-добрите кутии та аз препоръчвам нея. Алуминиева и изпипана като материали и конструкция от до без да се пропуска нищо. Отделно е нов модел с USB3 за разлика от чифтето. 

Ето ви и нещо за разпускане... мен ме изби на сълзи като го гледах...

Lian Li определено правят най-добрите кутии та аз препоръчвам нея. Алуминиева и изпипана като материали и конструкция от до без да се пропуска нищо. Отделно е нов модел с USB3 за разлика от чифтето. 

Тогава май ще мина на I3 процесор. Да, най ми хареса тя, но кутията ще стане по скъпа от процесора, колкото и смешно да изглежда.Ама то е така! Мерак с пари се гаси!

Мерак с пари се гаси!

Много вярна приказка !

Щом не бързаш толкова,значи можеш да посъбереш още парички.Разбира се,за интернет и музика и филми,едва ли е нужен 4-ядрен процесор.Но ако ще го ползваш още години наред,няма лошо да има запас от мощност.

Ако случайно си купи 4К телевизор за 8 000 лв. пак ще може да гледа филмите. При всички положения ако има проблем ще е с видеото не с процесора.

Иначе казано добавяне на дискретно видео след години... Все едно да купиш 64 бит. видео за 50 лв. в днешно време за машина от преди 10 год. за да гледаш ХД.

пс. За разлика от Санди и Айви при Хасуел видеото е орязано единствено при Пентиум. Нагоре все е HD4600.

Всъщност допуснах грешка. I3-4340 и I3-4330 са с пълноценното но не и I3-4130 които явно е скопен.

Ако случайно си купи 4К телевизор за 8 000 лв. пак ще може да гледа филмите. При всички положения ако има проблем ще е с видеото не с процесора.

Иначе казано добавяне на дискретно видео след години... Все едно да купиш 64 бит. видео за 50 лв. в днешно време за машина от преди 10 год. за да гледаш ХД.

пс. За разлика от Санди и Айвири при Хасуел видеото е орязано единствено при Пентиум. Нагоре все е HD4600.

Няма да си купувам  4К телевизор, защото искат да ме гонят от собственият ми дом, макар че съм неуправляем от ...жена. Реша ли проблема с кутията, за другото съм сигурен, че ще ударите по едно рамо с инфо. Но ще го изпълня това мое желание с цената и на един развод. Кво ми пука! Важното е да си слушкам блуз, джаз и кънтри до насита.

http://www.gigabyte.bg/products/page/mb/ga-h81amp-uprev_10/ Колега може да разпиташ за това дънце от никем или скай дали не смятат да го вкарат или да пробваш да го поръчаш чрез тях! За кутия ти препоръчвам http://www.bitfenix.com/global/en/products/chassis/prodigy/ но за нея ти трябва мини итх дънна платка в бг цената и е 152лв. Извинявам се на модераторите за линковете, ще бъдат тагнати по-късно!

Редактирано от playalistic (преглед на промените)

http://www.gigabyte.bg/products/page/mb/ga-h81amp-uprev_10/ Колега може да разпиташ за това дънце от никем или скай дали не смятат да го вкарат или да пробваш да го поръчаш чрез тях! За кутия ти препоръчвам http://www.bitfenix.com/global/en/products/chassis/prodigy/ но за нея ти трябва мини итх дънна платка в бг цената и е 152лв. Извинявам се на модераторите за линковете, ще бъдат тагнати по-късно!

Благодаря Ви, но явно не сте чел коментарите по-горе. Що се касае за кутията, която предлагате, е гола вода.Моите уважения към Вас, но нито дъното ме устройва,най- малко   кутията.Не съм искал да Ви обидя, а отговарям с най добри чувства към Вас!

Благодаря Ви, но явно не сте чел коментарите по-горе. Що се касае за кутията, която предлагате, е гола вода.Моите уважения към Вас, но нито дъното ме устройва,най- малко   кутията.Не съм искал да Ви обидя, а отговарям с най добри чувства към Вас!

Извинете, че се намесвам, но желая да направя едно малко уточнение: колегата е дал линк към Prodigy, но всъщност тя има разновидност Prodigy M, която освен Mini-ITX побира и mATX дъна, които от своя страна би трябвало да ви свършат работа! Дефакто кутията въобще не е гола вода, напротив, доста по-добра от горните предложения, но не се вписва в изискванията ви за хоризонтална такава и тук наистина има недоглеждане! Ето го правилния линк: prodigy-m   Поздрави!

Редактирано от XECUTIONER (преглед на промените)

LZ4JW иска ниска и хоризонтална кутия тип дек, домашен плеар, двд и т.н. която събира микро atx и стандартни захранвания а не висок куб тип табуретка или вертикална. Ето за това става дума...

Публикувано изображение

Кутията е предложих понеже обсъждахте доста по-голям като габарити модел,а това че е боклук не съм съгласен! Какво не ти хареса дъното, нали търсиш добро аудио, а аудиото в това ще е класа над това в моделите на които се спря.

Playalistic, дъното е перфектно, но не става за тези кутии, които автора желае! А най-добре да си бодне нещо като от твоя подпис за аудиото! :D

Редактирано от XECUTIONER (преглед на промените)

Всъщност тая от Жар поддържа пълноразмерни atx и отговаря на условията му. Има само един HDMI изход но предполагам ще седи под телевизора та едва ли ще връзва и монитор.

Но ако иска Lian Li която е най-тънката няма да стане. 

Легналия тип също предлагат и модели с подръжка на микро дъна, но нека той си прецени коя кутия му върши работа, за аудиото автора има доста повече опит от нас! Моя съвет е да гледа кутии които ще поберат нормален размер захранване и такава дето ще му побере двата харда и ссд които иска да слага!

Редактирано от playalistic (преглед на промените)

Спрял се е на няколко вече та има избор и Lian Li, Thermaltake и чифтето побират нормални захранвания.

А последно се разбра че има и външна аудиокарта та това условие за вграденото май не е от такова значение...

Спрял се е на няколко вече та има избор и Lian Li, Thermaltake и чифтето побират нормални захранвания. А последно се разбра че има и външна аудиокарта та това условие за вграденото май не е от такова значение...

В бг може да разгледа в hl-eshop има доста модели легнали кутии, качествени марки като Лиан Ли и Силвърстоун, аз се извинявам за предложеното дъно понеже е атх размер, а аз си бях нябил на акъла за микро с което подведах автора!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.