Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Докс

Търся Offline Translator

Препоръчан отговор


Търся Offline Translator за цели изречения и фрази. Програмка за машинен превод подобна на Google translation, но да не изисква свързаност към интернет.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Подобен няма. Всичките в безплатните си версии са ограничени до определен брой преведени символи, като примерно при уебтранс, при наличието на връзка се разрешава по-голям брой за превод(беше 2000 символа преди време), а офлайн до 500(може с по-новите версии вече броят символи да е различен), а в платените ограничението идва от изчислителните възможности на компютъра. Нямате си и идея каква мощна инфраструктура е "под" Гугъл преводача, явно.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.