Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лицензиране на Windows 7

Featured Replies

Здравейте,

за първи път поствам във форума и от темите, които прочетох преди да създада нова, не успях да намеря подобна на моя проблем. А той е следният - преди време ми се наложи да сменя хард-диска на лаптопа ми, който беше с оригинален Windows. След като ми връчиха новия диск се заех да изтегля нова операционна система и я активирах с ключа от лепенката на дъното на машината. Е да, обаче вместо Professional 64bita, съм изтеглил Home Premium 32bita (без коментар:) Изкарах известно време така, но вече ми писна и питането ми е дали ако направя преинсталация на Windows-a и сложа Professionala, ще мога да го активирам него. Благодаря! :)

• Автор

Благодаря, аз така и така съм се настроил да пробвам, но нали е винаги по-добре да се пита първо. :)

Може да поиска да го активираш по телефона. Понеже Българския отдел не ми харесва аз ги активирам в UK & US

Редактирано от andrianivanov (преглед на промените)

Може да поиска да го активираш по телефона. Понеже Българския отдел не ми харесва аз ги активирам в UK & US

Ще ти поиска по телефон ако ти му кажеш.Като си избереш активация по интернет как ще ти поиска телефон ?

Ще ти поиска по телефон ако ти му кажеш.Като си избереш активация по интернет как ще ти поиска телефон ?

Много често поисква без да му посочваш. Това означава че преминаваш на следващо ниво на проверка и активация Гледай да ти върнат код след това като издектуваш твоя , а ако не го направят има 2 опции

1 Означава че копието ти е нелигитимно и разговора приключва

2 Ще те прехвърлят към по горно ниво за проверка и активация с жив оператор.

- Така че не спори с хора които знаят повече от теб отностно политиката на Майкрософт Аз лично имам сертификат за Обемно лицензиране от Майкрософт

Редактирано от andrianivanov (преглед на промените)

Много често поисква без да му посочваш. Това означава че преминаваш на следващо ниво на проверка и активация Гледай да ти върнат код след това като издектуваш твоя , а ако не го направят има 2 опции

1 Означава че копието ти е нелигитимно и разговора приключва

2 Ще те прехвърлят към по горно ниво за проверка и активация с жив оператор.

- Така че не спори с хора които знаят повече от теб отностно политиката на Майкрософт Аз лично имам сертификат за Обемно лицензиране от Майкрософт

Със сертификат или не, явно неправиш нещата както трябва :) . Да възможно е да ти поиска активация през телефон,но при условие че ни си си инсталирал драйверите на лан картата и няма начин активацията да стане през интернет ;) . Поздрави.

Със сертификат или не, явно неправиш нещата както трябва :) . Да възможно е да ти поиска активация през телефон,но при условие че ни си си инсталирал драйверите на лан картата и няма начин активацията да стане през интернет ;) . Поздрави.

В много голяма грешка си По добре спри да пишеш защото даваш грешна информация. Карай си Windows a с активаторите от Zamunda и не влизай във води където не ти е работата

В много голяма грешка си По добре спри да пишеш защото даваш грешна информация. Карай си Windows a с активаторите от Zamunda и не влизай във води където не ти е работата

И това трябваше да ме уплаши ли? А ти как разбра че съм с Уиндоус от Замунда ? Може би имаш и сертификат за медиум ? 

• Автор

Благодаря Ви много, пичове, че споделихте опит и ми помогнахте. :)

• 11 месеца по-късно...

Може ли някой да ми каже, къде трябва да въведа ръчно ключа на Уиндоус 7, за да го активирам?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.