Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Някой може ли да ми преведе wordpress тема? Админ панела и потребителската част

Featured Replies

Моля някой да ми помогне да преведа една тема wordpress -  на наглйски ми излизат не много неща, но е дразнещо. Благодаря предварително! :)

Моля някой да ми помогне да преведа една тема wordpress -  на наглйски ми излизат не много неща, но е дразнещо. Благодаря предварително! :)

Темата е advanced newspaper

И кой ще бъде този самарянин, че да се бръкне за платена тема и после да ви я сдъвче безплатно. Хайде мислете малко! Майката му е PHP и CSS на базово ниво.

• Автор

И кой ще бъде този самарянин, че да се бръкне за платена тема и после да ви я сдъвче безплатно. Хайде мислете малко! Майката му е PHP и CSS на базово ниво.

Темата съм я закупил аз... ще я предоставя безплатно на този който ми я преведе. Дори бих могъл да му платя.

Ako това уточнение бе вмъкнато в първия ви отговор, аз нямаше да репликирам. Тогава бях реших да ви помогна и като видях, че темата е платена си помислих за умствения ви багаж.

Ако до петък никой не се отзове на молбата ви, ще се опитам да ви помогна. Задръжте си парите и ги похарчете за нещо разумно, на мен определено не ми трябват.

поздрави

Що Joomla не върши ли работа ?

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

Аз си мислих,че са CMS.

Да, CMS, но две различни такива. Пример: Windows и Linux не са ли едно и също? Да, и двете са операционни системи...

Редактирано от killchain (преглед на промените)

• Автор

Ako това уточнение бе вмъкнато в първия ви отговор, аз нямаше да репликирам. Тогава бях реших да ви помогна и като видях, че темата е платена си помислих за умствения ви багаж.

Ако до петък никой не се отзове на молбата ви, ще се опитам да ви помогна. Задръжте си парите и ги похарчете за нещо разумно, на мен определено не ми трябват.

поздрави

Ще се радвам да ми помогнете, ще ви потърся тук петък или събота...или ако оставите друг начин да се свържа с вас.

Поздрави

• 2 месеца по-късно...

Ако още не си се справил мога да ти го преведа за 10-15 лв примерно :D Ако не ти се дават мога да ти кажа как да си го преведеш и ако има плугини за превеждане също и тях. Пиши на [email protected]

Редактирано от Nikolai Boev (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Темата е advanced newspaper

Я да видим крайния резултат на тоя сайт, пусни го тука

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.