Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за Dual graphics

Featured Replies

Здравейте искам да попитам дали мога да си сложа Nvidia Geforce 7300 GT и има ли смисъл ,ще подобри ли производителноста на компютъра (тоест вграденото ми видео (в подписа) и това да работят заедно ) .Nvidia-та е по-слаба ще пречи ли на производителноста.Имам опция dual graphics (пише го на дъното  ) : D .Ако е възможно и ще подобри производителноста и ще вдигне FPS-то ,има ли някакъв специален начин по който се прави или само се ръга видеото свързваш монитора към него и инсталваш драйвърите? Благодаря ви предварително .

Редактирано от Venci Velikov (преглед на промените)

Вграденото видео ти е Ati а ти искаш да сложиш Nvidia-няма как да стане да работят и двете карти.

Слагат се 2 x Ati или 2 x Nvidia  зада работят в дуал режим. Поздрави.

Това dual graphics не е за вградено видео + външно видео,а за две външни видеокарти,свъразни с cross-fire или SLI. Тоест това,което го мислиш,няма да се получи.

Това dual graphics не е за вградено видео + външно видео,а за две външни видеокарти,свъразни с cross-fire или SLI. Тоест това,което го мислиш,няма да се получи.

Напротив, точно обратното! При Амд има опция Dual Graphics, където вграденото видео в процесора се комбинира с външна карта на АМД! Към автора - няма да стане с Нвидиа, трябва да си търсиш дискретна карта на АМД!

http://www.amd.com/us/products/technologies/dual-graphics/Pages/dual-graphics.aspx#3 - кое с кое се комбинира, по препоръка на инж. от AMD.

На страницата има и повече обяснение по въпроса...

Напротив, точно обратното! При Амд има опция Dual Graphics, където вграденото видео в процесора се комбинира с външна карта на АМД! Към автора - няма да стане с Нвидиа, трябва да си търсиш дискретна карта на АМД!

Извинявам се тогава,моя грешка - не го знаех това.

• Автор

Благодаря на всички ,но мисля да си взема GT630  вярно че няма да е crosssfire но не е вградена и е 2 GB и на доста по-ниска цена от HD 6570 Edit :пробвал съм я и игрите ми вървят много по-добре отколкото само на вграденото.

Редактирано от Venci Velikov (преглед на промените)

Благодаря на всички ,но мисля да си взема GT630  вярно че няма да е crosssfire но не е вградена и е 2 GB и на доста по-ниска цена от HD 6570

Изобщо не се подлъгвай по тези 2гб ddr3 по-добре това , ето едно ревю.

AMD A4-5300 series officially does not support Dual Graphics

Dual Graphics е комбинация на APU в процесора + GPU. В твоя случай не става :(.

Дъното ти не поддържа crossfire, което е различно от Dual Graphics. При crossfire имаме комбинация от две GPU-та.

Редактирано от darco (преглед на промените)

Предложил съм HD7730 1gb DDR5 не заради CF или dual graphics , а защото е на цена подобна на избраната гт630 и е доста по-добра от въпросното 630.

• Автор

Dual Graphics е комбинация на APU в процесора + GPU. В твоя случай не става :(.

Дъното ти не поддържа crossfire, което е различно от Dual Graphics. При crossfire имаме комбинация от две GPU-та.

Благодаря  за уточнението

Аз в момента съм със SLI (2xGT650M 2GB). Поне за мен това е жива глупост и измама, прозиводителноста не се повишава,и като цяло всичкото е пълен фалш.

• Автор

Аз в момента съм със SLI (2xGT650M 2GB). Поне за мен това е жива глупост и измама, прозиводителноста не се повишава,и като цяло всичкото е пълен фалш.

Колко повече искаш да се подобри и с едно видео според мен си е супер ...а аз май ще се откажа от взимане на видео ..все пак подкарвам Crysis 3 на 1366х768 първото на medium и ми върви перфектно ...засега няма смисъл да давам пари :) Иначе ви благодаря за съветите за в бъдеще ще са ми полезни.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.