Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на елипси за кола.

Featured Replies

Здравейте колеги. Дойде време за смяна на авто-тонколоните. До сега свиреха оригиналните на Рено 19(98г.) като за предна линия имаше монтирани мисля, че 6" на вратите отпред - 2 лентови, а отзад стари хартиени под пластмасите които от скоро време започнаха да издават бражденето както при когато даден говорител е пред изгаряне или е със скъсана мембрана. Причината поради която искам да взема елипси вместо говорител с същите размери и съпротивление е, че доста трудно извадих старите говорители от пластмасата, едвам не я счупих и не мисля да се престаравам да слагам отново там говорители като не съм сигурен дори дали ще паснат сполучливо. Бюджет 100-120 мах. като се има в предвид, че съм от Пазарджик и ще е добре ако магазина е тук, да спестим поне от доставка. CD-то е Sony CDX-GT20. П.П. Не залагам на това да са толкова мощни, от колкото ясният звук.  Ще е хубаво ако могат на място да изрежат отворите за поставянето им.

Редактирано от Накaтa (преглед на промените)

За точен модел, не мога да помогна.

Но от тук ,може да се консултирате и да си изберете подходящи тонколони.

Също могат да Ви ги монтират, ако не можете сами.

Имат магазин и във Пазарджик.

Преди време и аз сменях говорителите при тях и останах доволен.

Ако, не отивате по техно-веригите и гледате.

• Автор

За точен модел, не мога да помогна.

Но от тук ,може да се консултирате и да си изберете подходящи тонколони.

Също могат да Ви ги монтират, ако не можете сами.

Имат магазин и във Пазарджик.

Преди време и аз сменях говорителите при тях и останах доволен.

Ако, не отивате по техно-веригите и гледате.

Точно за Авал си мислех и аз.  Обаче ще чуем ли мнения за дадена марка/модел от някой ?

Не,от мен не.Причината е, че повечето модели над 100 пари са  яки.

Обаче, монтажа.Елипса в автомобил се монтира с ОСТРИЯт си край ,насочен към шофьора.

Това  е тъй, щото да може да се сложи още една елипса до първата.Така  дори без суб, не се усеща липса на бас.

• Автор

Не,от мен не.Причината е, че повечето модели над 100 пари са  яки.

Обаче, монтажа.Елипса в автомобил се монтира с ОСТРИЯт си край ,насочен към шофьора.

Това  е тъй, щото да може да се сложи още една елипса до първата.Така  дори без суб, не се усеща липса на бас.

Няма ли да е по добре както каза ти, с острият край към шофьора, но да са разделени една от друга. В смисъл такъв, че едната да е в по - левия край на кората, а съответно другата в по - десния ? Иначе за поставянето им с острият край към шофьора не съм чувал как свирят, като модели съм слушал JVC, SonyXplod и Hertz и честно казано не съм правил толкова голяма разлика между качеството. Обаче докато при едни баса е по - дълбок, при други е по ясен(отчетлив) и с по - ясен звук. За това исках мнения за даден модел, понеже колата се води хечбек и обема в който ще свирят е по - голям.

Редактирано от Накaтa (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.