Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вирус който спами в скайп

Featured Replies

Добре, почти сме готови. Остана още малко

Изтеглете прикачения файл => fixlist.txt и заместете стария в папката в която се намира FRST.exe.

Стартирайте FRST.exe и натиснете бутона Fix веднъж!

След като приключи, ако ви поиска рестарт - съгласете се. След рестарта публикувайте лог файла - fixlog.txt, който ще се създаде след работата.

СТЪПКА 1

Сега изтеглете и запазете следните файлове на десктопа:

• [*]
Файлове

Кликнете на всеки един от тях с двукратен клик на мишката и изберете с YES на появилия се диалогов прозорец.

СТЪПКА 2

Изтеглете следния файл:

• [*]
sdrsvc.dll

След като изтеглите файла го копирайте тук:

C:WindowsSystem32

Рестартирайте компютъра и след това публикувайте нови логове от RKILL и Farbar Service Scanner.

Изтеглете и запазете следниq файл на десктопа:

• [*]
SDRSVC.reg

Кликнете на файла с двукратен клик на мишката и изберете с YES на появилия се диалогов прозорец.

Рестартирайте компютъра след като приключи и след това публикувайте нови логове от RKILL и Farbar Service Scanner

[*]Дайте линка от този сайт към който скайп ви препраща.

[*]Сменете паролата на скайп и пробвайте пак. Ако тогава не стане създайте нов акаунт и пробвайте да влезнете с него.

• Автор

Проблема не е с паролата защото от други пц-та мога да вляза в него без проблем а от регистрите нещо ли немога да разбера. линк с рево ънинсталера тотално го изтривам сложих 3 различни версий и пак така

Нека видим дали е от регистрите. В пост #22 бях споменал да запазите стария бекъп от #16 пост. Ако не сте го изтрили  върнете регистрите от първия бекъп и пробвайте дали ще има промяна.

• Автор

Нали след като ми се прецака езика и всичко върнах бекъпа на регистрите 1вия дето направихме и не се оправи значи може да не е от тях но нещо е прецакано и какво е

• Автор

Брей от 7 милиарда човека по тая земя, аз ще съм най=големия карък... влизам под сейф моде в четерте ъгъла ми пише сейф мод и горе версията на уиндолса черния екран и мига всичко немога да работя екрана мига постоянно добре ,че успях да пусна task managera и да стартирам мсконфига и да опрая да буутна в нормален режим

Моля, изтеглете aswMBR и го запазете на вашия десктоп.

• [*]Кликнете с двоен клин на мишката върху файла
aswMBR.exe за да го стартирате. [*]Изберете Scan бутона, за да започне проверката. [*]Когато проверката завърши, натиснете бутона save log, запазете съдържанието на лог файла на десктопа и публикувайте съдържанието му в следващия си коментар.

След това пробвайте:

Това и

Това

• Автор

avast toolkit stopped working също така ми показа нещо в червено свързано с .длл 

post-333950-0-83753900-1384030983_thumb.

Пробвахте ли начина за оправяне на skype от пост #40?

Всъщност логовете от FRST са чисти. Премахнахме Rootkit-a, оправихме спаменето, но след това се появи проблема със skype. Не е от регистрите, защото след като върнахте първоначалните регистри проблема пак си остана. За съжаление идеите ми за skype се изчерпаха. Също забелязах, че нямате Анти-Вирусна. Желателно е да си инсталирате една и да сканирате от вереме на време с MBAM.

Предлагам два варианта:

• [*]За скайп може да създадете нова тема
тук. Ако и това не помогне...

• [*]Може да пробвате с
Repair Install на Windows 8 при което няма да загубите файловете.

Ако направите Repair Install държа да ме уведомите дали нещата със skype са се оправили.

• Автор

Oправих скайпа най-сетне и за мен най-неочаквано беше ,че проблема е бил МБАМ-а който е блокирал скайпа ... направо паднах

Why does Malwarebytes Anti-Malware block Skype?

Доста странно се е получило, но важното е, че сте го оправили.

Изтеглете Delfix.exe и го стартирайте. Сложете отметка пред Remove disinfection tools (трябва да има такава по-подразбиране, но все пак да си кажа) => натиснете бутона Run

Инструмента ще се самоизтрие след като приключи своята задача!

Ако има инструменти, папки или логове от използваните от нас неща и те не са се изтрили при горе-споменатите процедури, ги изтрий ръчно.

Както бях споменал нямате Анти-Вирусна, има доста добри безплатни решения.

Много добре се справихте с всички инструкции и браво за търпението което указахте.

Ако няма повече въпроси и проблеми, маркирам случая като РЕШЕН. :bye1:

• Автор

Не съм фен на антивирусните колко време съм карал без антивирусна и 2пати така съм имал прболеми ( единия е тоя дето оправихме )

Благодаря Ви аз за изключителното Ви търпение и всичко най=хубаво ви пожелавам :) Проблема е решен.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.