Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с лаптоп!

Featured Replies

Здраваѝте!Имам един лаптоп фуджицу сименс амило 1650г.Та проблема е следният реших да си поиграп с лаптопа и го разглобих и озвадих хард диска и после си го сложих.Но след пускането ми даде ерор че нямам Виндоус. Вкарах диска за инстал.Инсталира до някаде и после се рестартира и като се включи пак почва да исталира и тъка без да спира.С същия диск съм преисталираал преди 10-15 пъти и нчмаше проблем.рашух че е от диска и сложох друг и пак сущото.Пробвах и с трети диск и пак.Моля даѝте идея какво да направя.Благодаря!Предвариърлно.

При стартиране на Уиндоус натискайте бутона F8. От менюто,което ще се появи,изберете "Disable automatic restart on system failure". Отметнете я.След това,при зареждането ще излезе син екран с надписи.Снимайте го и го прикачете тук.

Ако няма с какво да снимате,напишете какви кодове има там...

Нещо от рода на Stop 0x......

• Автор

Не ми даде никакъв ерорр самоче после кава да сложа диска и аз го слижих почна да исталира и ще видя какво ще с

тане

Нищо не стана 'пак се рестартира

Ами хайде пак да опитаме с бутона F8.

Появи ли се екрана с много менюта? Отметнахте ли това,което ви казах?

Публикувано изображение

Доста неграмотно пише автора. Има ли някакви звуци, след като пуснеш лаптопа? И като е "да" какво се случи след това?

Редактирано от Касперски (преглед на промените)

Е нали по-горе ти написаха да избереш "Disable automatic restart on system failure" Ти въобще зацепваш ли какво правиш?

Редактирано от Касперски (преглед на промените)

Здраваѝте!Имам един лаптоп фуджицу сименс амило 1650г.Та проблема е следният реших да си поиграп с лаптопа и го разглобих и озвадих хард диска и после си го сложих.Но след пускането ми даде ерор че нямам Виндоус. Вкарах диска за инстал.Инсталира до някаде и после се рестартира и като се включи пак почва да исталира и тъка без да спира.Със същия диск съм преисталираал преди 10-15 пъти и нчмаше проблем.рашух че е от диска и сложох друг и пак сущото.Пробвах и с трети диск и пак.Моля даѝте идея какво да направя.Благодаря!Предвариърлно.

До къде стигнахте с разглобяването?

До къде стига инсталацията преди да се рестартира?

Редактирано от pconline (преглед на промените)

Решил да си поиграе нашия... :D  :D  :D

Та проблема е следният реших да си поиграп с лаптопа и го разглобих и озвадих хард диска 

Човек даваш някакъв линк към сърч в гугъл и трябва да отгатнем вероятно коя от картинките илюстрира твоя случаи. Вземи се стегни и дай малко подробности.

Вземи си чети постовете преди да ги пускаш защото разгадаването им става все по-сложно.

В крайна сметка стигна ли до вентилатора сваля ли го? Чисти ли го? Сменя ли пастата на процесора? Има голяма вероятност да си разместил охладителя и в момента да прегрява яко и затова да се рестартира но от инфото което даваш могат да се правят само догадки.

Редактирано от pconline (преглед на промените)

• Автор

Вентилатора е наместен правилно защото е с 4-ри винтчета а пастата не съм я пипал моце ли това да е проблема и ако да от каде да намеря паста 

Вентилатора е наместен правилно защото е с 4-ри винтчета а пастата не съм я пипал моце ли това да е проблема и ако да от каде да намеря паста 

Твърде е вероатно при тия експерименти с вентилатора да сте разместили леко охладителя и старата паста да е изсъхнала и в момента да не прави контакт охладителя с процесора или чипа на видеото или чипсета там на квото е сложен и въпросното нещо да дига много бързо температура и от там да идват рестартите. Ако е така и продължавате с опитите е възможно да изгорите/отлепите някой чип.

• Автор

Аз вече махнах пастата ще сложа нова само да

намеря

Редактирано от Vladislav Zidarov (преглед на промените)

Аз вече махнах пастата ще сложа нова само да

намеря

Не те знам къде ще търсиш но си вземи хубава паста. Да не е бяла. малка спринцовка около 1гр струва 5-6 лв

Noctua NT-H1

Много добра паста. Няма  да съжаляваш изобщо ако си я закупиш. Относно нанасянето - има доста изписано и снимано като видеа в Ютуб.

Mx4 - също доста добър вариант за паста.

Аз лично ползвам този метод за нанасяне на паста...

До сега не ме е предавал.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.