Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да премахна Antivirus Security Pro.

Featured Replies

Здравейте!

Днеска докато си сидях в интернет ми се инсталира без мое позволение тази програма която в последствие разбрах, че е вирус.Видях в интернет един начин как да се премахне, но като вляза в Safemode with networking и се опитам да изтегля някаква си програма на има Spyhunter,но ми изписва че програмата е разпозната като вирус и е изтрита! Също така този вирус не ми позволява да използвам каквато и да е програма или приролжение. Моля ви се помогнете да се справя с този проблем! :(

Редактирано от icotonev (преглед на промените)

Здравейте!

Днеска докато си сидях в интернет ми се инсталира без мое позволение тази програма която в последствие разбрах, че е вирус.Видях в интернет един начин как да се премахне, но като вляза в Safemode with networking и се опитам да изтегля някаква си програма на има Spyhunter,но ми изписва че програмата е разпозната като вирус и е изтрита! Също така този вирус не ми позволява да използвам каквато и да е програма или приролжение. Моля ви се помогнете да се справя с този проблем! :(

Системата ми е инфектирана - Какво да правя сега?  Успех!

Здравейте!

Здравейте..! Да, Antivirus Security Pro е  инфекция от  семейството на фалшивите (Rogue) анти-шпионски програми. Тази програма се смята за един измамник,  който се преструва на законна антивирусна програма,  показва фалшиви резултати  и не позволява да стартирате каквито и да са  програми на вашия компютър. Тази програма се разпространява чрез хакнати уеб сайтове, които използват уязвимости на вашия компютър.

Преди да ви дам метод за премахване на заразата искам да ви напомня че е възможно  Rogue да не позволи да изтеглите препоръчания софтуер ....В този случай изтеглете  програмите  на друг компютър и после ги прехвърлете на заразената машина чрез CD / DVD, външен диск или USB флаш устройство.

Рестартирайте компютъра си и преминете в режим Safe Mode with Networking

Публикувано изображение

Стартирайте RKill Download Link - (Страница за изтегляне ще се отвори в нов таб или прозорец на браузъра.) Изтеглете iExplore.exe Download Link и го запазете на вашия десктоп.Стартирате програмата с двоен клик.С тази програма ще се опитаме да спрем  процесите, които принадлежат към Security Pro Antivirus, така че да не пречат на почистването.

.Кликнете два пъти върху иконката и чакате търпеливо.Ако антивирусната ви засече RKill като инфекция не трябва да се притеснявате..нормално е .Това е фалшив сигнал.

Едно условие имаме само - не рестартирайте компютъра си защото спрените процеси ще стартират.

След това:

Публикувано изображение Изтеглете Malwarebytes' Anti-Malware или от тук (не забравяйте да обновите програмата с нови дефиниции)

* Кликнете два пъти върху mbam-setup.exe, за да инсталирате програмата.

* Уверете се, че са поставени отметки на Update Malwarebytes' Anti-Malware и Launch Malwarebytes' Anti-Malware. След това кликнете на Finish.

* Ако има намерени обновявания, тя ще ги изтегли и инсталира.

* Стартирайте програмата и изберете "Perform Full Scan", след това кликнете на Scan.

* Сканирането ще отнеме малко време, затова моля да бъдете търпеливи.

* Когато сканирането завърши, кликнете на OK, след това Show Results, за да видите резултата

* Уверете се, че на всички редове има отметки, и кликнете на Remove Selected.

* Когато всичко бъде премахнато, в Notepad ще бъде отворен лог.

Копирайте този лог и го публикувайте в следващия си коментар по темата.

Забележка: Ако MalwareBytes' Anti-Malware се затрудни в премахването на откритите вируси/заплахи, той ще поиска да рестартира компютъра Ви и по време на рестартирането да премахне проблемните вируси/заплахи. Ако бъдете попитани, потвърдете че желаете вашия компютър да бъде рестартиран

Поради липса на комуникация с автора на темата,същата се затваря...!Ако той реши да продължим работата си по проблема му да ми пише на личен.....!Поздрави и лек ден....! :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.