Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

А може и с отделна видеокарта:

Обща стойност - 598.98 лв. с ДДС

Редактирано от XECUTIONER (преглед на промените)

• Автор

Това предложение определено най-много ми допада! Нека обсъдим него.

Това предложение определено най-много ми допада! Нека обсъдим него.

Добро захранване, което мисля и Джото го предложи, добра кутия с USB 3.0, дъно с USB 3.0 хедър за предния панел, сравнително читав харддиск(макар и малко шумничък), процесор достатъчен за нуждите ти и видеокарта, която е по-добра от вградената в процесора! Рам достатъчна на този етап. Принципно за такъв тип HTPC може да се мине без дискретна карта, но виждам че те влече!

Поздрави!

• Автор

Добро захранване, което мисля и Джото го предложи, добра кутия с USB 3.0, дъно с USB 3.0 хедър за предния панел, сравнително читав харддиск(макар и малко шумничък), процесор достатъчен за нуждите ти и видеокарта, която е по-добра от вградената в процесора! Рам достатъчна на този етап. Принципно за такъв тип HTPC може да се мине без дискретна карта, но виждам че те влече!

Поздрави!

Признавам, че не съм наясно с хардуера в момента.За нуждите ми (програмиране и рязане на сайтове с PS) вдградено видео ще стигне ли?Щото тея 110лв от PowerColor могат за по-добър процесор или повече рам да идат.

Признавам, че не съм наясно с хардуера в момента.За нуждите ми (програмиране и рязане на сайтове с PS) вдградено видео ще стигне ли?Щото тея 110лв от PowerColor могат за по-добър процесор или повече рам да идат.

Сам си си отговорил! Ако махнеш картата може да вземеш примерно I3-4330-3.5GHZ-4MB-LGA1150-BOX или пък 2x4 рам 2X4G-DDR3-1600-A-DATA

• Автор

За сега, последната предложена от теб конфигурация остава, рам винаги може да се сложи още, и в процесорите надали ще има осезаема разлика, аз прегледах некви бенчмаркове.Имам време, тъй като до 2-3 седмици мисля да го поръчвам.От посочения сайт ще го сглобят ли?

За сега, последната предложена от теб конфигурация остава, рам винаги може да се сложи още, и в процесорите надали ще има осезаема разлика, аз прегледах некви бенчмаркове.Имам време, тъй като до 2-3 седмици мисля да го поръчвам.От посочения сайт ще го сглобят ли?

Мда!

• 4 седмици по-късно...
  • Автор

Поради непредвидени обстоятелсва ми се налага преди Нова година да я поръчам, но притеснителното е, че бюджета падна на 400лв +/-.Извинявам се за това люшкане в парите.

Подобно на това предложение, често го препоръчвам в последно време става и за новите игри с ниски - средни детайли.

Редактирано от ganio (преглед на промените)

• Автор

Добро е, благодаря, но бюджета е 400 лв +/-  . Не държа да е чисто нов, ако имате оферта 2а ръка.

Подобно на това предложение, често го препоръчвам в последно време става и за новите игри с ниски - средни детайли.

Много ми харесва предложението, отново благодаря! За сега поръчвам това, ако някой има и друго?

Това последното дъно на Гигабайт няма ХДМИ,а искате и филми да гледате.По-добре вземете това дъно на Асрок

ASROCK H81M-HDS /1150 86.42 лв. с ДДС

Да ако вземеш последното предложение, смени дъното с това предложено от @onogondur ASROCK H81M-HDS /1150.

П.П. Но с това променяне на цените, ще отблъснеш доста специалисти.

• Автор

Ей, хора, въобще не ми отваря сайта.Дава ми "This domain name expired on Dec 15 2013 05:46PMClick here to renew it." и някаква реклами.Не мога да видя частите.

Да, проблема не е само при теб. И на мен не ми отваря сайта. Други нямат проблеми и им го отваря.

• Автор

Понеже имам main компютър с 1.5TB се чудя дали дали не е по-добре да му сложа 128гб SSD или харда 500гб да си стои? Ще ползвам основно Visual Studio 2012, Notepad++ и Photoshop.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.