Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конфигурация за игри

Featured Replies

• Автор

Картата е по-добра, захранването е достатъчно като мощност за такъв тип система.

За рамта няма да почувстваш никаква разлика тази е на 1333Мхз модела се произвежда в 3 вариянта с тайминги 7,8 и 9,като най-вероятно този гейл ще е на 9-ки ,а разлика с  а-дата на 1600Мхз и 11-ки тайминги няма да осетиш.

Да но след време като добавям +4 рам пак ли  трябва да е 1333Мхз  или същия модел на рамта или може и различна ? 

Да но след време като добавям +4 рам пак ли  трябва да е 1333Мхз  или същия модел на рамта или може и различна ? 

Препоръчително е да добавиш същия модел, да си сигурен че няма да имаш проблеми!

Ако се налага да слагаш друг модел памет било то че си намерил нещо изгодно ,то трябва волтажа и латентността да е същата като тази с която разполагаш , и на по-високи мегахерци да работи ще тръгне с тези на по-ниската плочка.

Тука обаче няма гаранция дали различните модели ще се разберат и ще работят заедно( в повечето случаи се получава), дори и да си спазил подбора с еднотипни волтажи и латентност!

Публикувано изображение

Упоменал съм ,че процесора е с вградено видео и фреймовете които даваш не са верни.

34-40 кадъра по време на снимане, пък да не говорим ако се изключи фрапсна. Апък ако се мине на по ниска резолюция кадрите ще се вдигнат до 60 при 800х600 

Да бе като гледам какво стабилно начало има 13 fps :D :D :D

• Автор

Вече мисля да поръчам тази конфигурация но може ли само да ми сглобиш всичко само че от никем :) че искам да сглобят компа там :)

Влизаш в сайта никем и си избираш същите части.Нямат такава кутия,ще вземеш някой аналог в левово отношение.Същото е и с харда,И с процесора.

Редактирано от onogondur (преглед на промените)

Вече мисля да поръчам тази конфигурация но може ли само да ми сглобиш всичко само че от никем :) че искам да сглобят компа там :)

Идентична с части единствено от никем излиза малко по скъпо 877лв.

Ако са много над бюджета сменяш картата с POWER COLOR AX7850 1GBD5-DH и  дори ще останат пари да вземеш по-голям хард или по-добро захранване!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.