Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

компютър от технополис

Featured Replies

• Автор

Искам да се обърна към автора. Явно се чудиш все още. Затова искам да ти кажа да взимаш една от конфигурациите които ти предложиха. Не можеш да сбъркаш! Която и конфигурация от предложените да вземеш е в пъти по-добра от конфигурацията в технополис. Просто в технополис слагат разни хвалебстевни думи като "супер геймърски" "мощен" "уникален" и т.н.Ако само за компютър бюджета ти е 600 лева взимаш например този Ако е 1000 взимаш например този.А за монитор взимаш и примерно тозиПак ти казвам. Не можеш да сбъркаш. Въпреки, че тук не ти казват "Взимай тази супер конфигурация с невероятната геймърска кутия, геймърска видеокарта и т.н." просто взимай и това е :)А относно взимането на изплащане във никем предлагат такава опция и не е проблем. От друга страна преди няколко дена един човек във форума написа:

Е блгодаря ти за изчерпателния отговор,наистина сте невероятни всички!!!Мога да кажа само едно голямо БЛАГОДАРЯ

Е блгодаря ти за изчерпателния отговор,наистина сте невероятни всички!!!Мога да кажа само едно голямо БЛАГОДАРЯ

Да не забравиш снимките след като пристигнат частите! Че на сухо благодаря не е нищо към днешна дата в този раздел!

• Автор

Да не забравиш снимките след като пристигнат частите! Че на сухо благодаря не е нищо към днешна дата в този раздел!

Непременно ще го снимам и кача снимки ;)

НЕ! Компютър се купува от магазин за компютри!

Защо не? Аз си бях купил комп от Метро за 350лв и сега го ползвам още и си е в перфектно състояние вече 5 години и никога не ми е правил проблем и всичко ми върви перфектно на него и игрички и HD филмчета и няма намерение скоро да се разваля, дори и да е бил няква измислена марка върши работа

Защо не? Аз си бях купил комп от Метро за 350лв и сега го ползвам още и си е в перфектно състояние вече 5 години и никога не ми е правил проблем и всичко ми върви перфектно на него и игрички и HD филмчета и няма намерение скоро да се разваля, дори и да е бил няква измислена марка върши работа

Въпроса е че дават остарели неща на завишена цена. И добре, че ти нямаш проблем но ако имаш тези вериги са известни с бавното и нежелателното гаранционно обслужване. За сравнение 

BB код:

Обща стойност - 521.02 лв. с ДДС Това е вариант на компютъра от техното както виждаш е почти 1/3 по евтин. И освен това компонентите не са добре балансирани.  А да не говорим, че дори съм избрал по-качествени "маркови" части. На онзи компютър само кутията се вижда, че е от Gigabyte а останалото не се знае какво е.

Редактирано от NICHIRENSHU (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...
  • Автор

Здравейте на всички,Да ви е Честита новата 2014г. бъдете живи,здрави и дано всичките мечти и желания ви се сбъднат през тази година.Като вие ме посъветвахте не взех компютър от технополис а взех компютър от никем . Ето и конфигурацията :-  http://nikem-bg.net/cart/50189p1r49043p1r46850p1r50198p1r49615p1r44433p1r1001835p1rf.html  Е малко по скъпо ми излезе но аз расъждавам малко като англичаните:- не сме толкова богати за да купуваме евтини неща  :)  Още веднъж от мен хиляди благодарности за съветите на всички които ми писаха  :bye1:  :bye1:  :bye1:  :bye1:

Честито! Отличен избор. Може да праснеш няколко снимки в подходящата тема или тук. 

Още веднъж честито и със здраве да си го ползваш! ;)

Честито и от мен,добра конфигурация,малкият яко ще я тъпче с вируси! :clap:

Добре,че ПСдокторът не е прочел,че щеше да се скара,според него комп се купува единствено от техноп*лис. :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.