Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ:Програма за създаване на визитни картички (merged)

Featured Replies

Търся програма за правене на визитни картички.Ако някой знае от каде мога да намеря такава ще съм му благодарен.Предварително Ви благодаря. :yanim:

Търся програма за правене на визитни картички.Ако някой знае от каде мога да намеря такава ще съм му благодарен.Предварително Ви благодаря. :yanim:

<{POST_SNAPBACK}>

зрдравей първо ще ти дам линк ако си харесаш програма която ще ти свърши работа пиши мога да ти я дам със лекарство виж тук

• Автор

зрдравей първо ще ти дам линк ако си харесаш програма която ще ти свърши работа пиши мога да ти я дам със лекарство виж тук

<{POST_SNAPBACK}>

Мисля,че "Business Cards Designer" ще ми свърши идеална работа.Само не разбрах дали да я изтегля от сайта който ми показа или ти ще ми я изпратиш по някакъв начин.БЛАГОДАРЯ :)

Visual Busines Cards. Aз това ползвам.

Лошото при новата версия, че бряо на шаблоните е намален...

• 10 месеца по-късно...

Търся програма за правене на визитки. Знам че ще кажете, те стават с Corel Draw или Photoshop, но аз търся специализирани програми, съдържащи шаблони. Мерси предварително :huh:

Визитки-тука има нещо,което може да ти е полезно !
Браво :) Мерси много, ако някой знае нещо друго може да сподели :)

<{POST_SNAPBACK}>

Belltech Business Cards Designer Pro 3.0

Business Card Designer Plus 8.5.1.0

И двете са от заглавната ни страница, ама кой ли да търси.

• 2 месеца по-късно...

Търся програма за изработване на професионално изглеждащи визитки !? Имам "Vizitka v1.5",но не ми върши работа .Има ли нещо по-добро и ако има ,моля помогнете !!! Предварително благодаря :P

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

Имаше една програма Beltech Smart publisher прави доста добри визитки пробвай с нея ако искаш

Vizitka 1.xx -> е добричка за вИзитки

Днес попаднах на тази ако искаш я прегледай - BusinessCards MXv2.1:

official - http://www.businesscards-mx.com/

торент линк - http://www.######/details.php?id=40385

40385.jpg

Software for business cards BusinessCards MX – program for quick and easy designs of business cards.This program will help to design and print a professional business card. The interface of the program has been designed in such a way that even a beginning user will not have problems with using the program.The process of designing is based on inserting ready for use elements accessible in the program such as figures,images and the background, and freely shifting them on the prepared project. Another advantage of the program is the possibility of saving data about a company or people so that it can be used later while designing a business card.The program uses templates which you can prepare on your own, or you can use ready models of business cards accessible in it.

• 3 седмици по-късно...

Търся програма с която мога да създам красиви покани, визитки, подвързии на книги, брошури,

почетни грамоти и други.Благодаря.

MS Publisher мисля, че е предназначен точно за това.

Ето ти програма за правене на проф. визитки ;)

Натисни Ме

уникално ако знаеш от колко време търса такова нещо.ще в ичерап. :clap:

• 1 месец по-късно...

Визитките лесно се изготвят, проблема е печата им. Ще ти опиша моя подход:

За да направиш сам/а визитки е необходимо да имаш някаква графична програмка като CorelDraw, PhotoShop или друга. Избираш си фон (ако искаш да имаш такъв). Може да намериш нещо готово в интернет или сам/а да нарисуваш. На формат А4 се изготвят шаблони със стандартна големина или желани от теб размери на визитната картичка (събират се минимум 8). В получените правоъгълници слагаш избрания от теб текст. Подреждаш информацията както смяташ, че ще изглежда най-добре визуално. Българския не е проблем щом имаш кирилизация. Можеш да си дръпнеш от мрежата различни шрифтове.

Почти във всеки копирен център извършват услугата за печат и рязане на визитки (ако нямаш необходимата за целта техника). Единственото което си спестяваш в този случай е цената за изготвяне на визитката. Има различни видове хартия по дебелина, по цвят, по релеф. Може да е гланцирана или матова... всичко зависи от теб.

NB! При рязането се получават минимални изкривявания от правата линия. Затова е добре да са маркирани само краищата на визитките "+".

Аз ти предлагам да не търсиш готова програма. Всъщност такива - колкото искаш, но винаги има нещо, което не е донаправено. Слагаш си Corel Draw и си ги правиш такива, каквито искаш. Още повече, че доколкото знам в копирните центрове, където разпечатват картичките бачкат с тая програма.

Успех ! :P

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.