Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Gaming конфигурация до 1500 лева

Featured Replies

Колега спри се, че то вече не е смешно, а трагично твоето! :mad:  Бизнес чипсет ли? А какво мислиш за това MSI-B85-G43-GAMING-LGA1150 пак бизнес ориентирано ли е?

Казах му, че прав какво още искаш?

Като съм написал по-бизнес ориентирани, това не означава че твърдя, че са само за бизнес машини, нещо не разбираш правилно какво съм писал а бързаш да спориш.

Редактирано от ganio (преглед на промените)

Така съм избрал да е конфигурацията, ако не му отърва има други предложения. И почваш да ме вбесяваш да отметна.

Ха-ха, знаем какво може тази катерица. :D

Казах му, че прав какво още искаш?

Така съм избрал да е конфигурацията, ако не му отърва има други предложения. И почваш да ме вбесяваш да отметна многознайко.

Трябва да си бесен само и единствено на себе си! :)  Това, че няколко стотин пъти те поправяме и още нищо не си разбрал. Ако за теб е толкова важно да трупаш мнения ОК, но има раздели във форума като Тийн Зона/Кулинар/Празни приказки и още и още, където може да натрупаш мнения. :tongue2:  Айде със здраве и спи спокойно, разбрах, че си като "кон с капаци" и си знаеш своето. :ph34r:

ПС: Важното е сам да си вярваш!

Придържайте се към темата, моля!

Здравейте,

Аз търсех точно тази тема, и реално авторът описа това което и аз щях да направя (всичко съвпада като цена, монитор, наблягаме върху игрите). Но след като разгледах всички предложения, като не толкова добре разбиращ от хардуер останах доста объркан.

Въпросът ми е, коя от всичките горе споменати конфигурации реално все пак е по добра от другите или всичките са горе долу еднакви, а разликата е върху какво искаш да наблегнеш?

Поздрави

Красимир

Здравейте,

Аз търсех точно тази тема, и реално авторът описа това което и аз щях да направя (всичко съвпада като цена, монитор, наблягаме върху игрите). Но след като разгледах всички предложения, като не толкова добре разбиращ от хардуер останах доста объркан.

Въпросът ми е, коя от всичките горе споменати конфигурации реално все пак е по добра от другите или всичките са горе долу еднакви, а разликата е върху какво искаш да наблегнеш?

Поздрави

Красимир

Хубаво беше все пак да си пуснеш отделна тема. Избора ти е между i5 4440/4670, ХЕОН и 8320. Зависи и от това дали ще клокваш. За захранване-  Rider 550/650, SEASONIC SS-520GB, евентуално може и PSU CM GX 450W, за хард- 1T SG SATA 6G/7200/64 /3Y WARR, кутия- N300/400, FD Core 3000, РАМ- задължително 8 ГБ. За видео карта според мен е все тая дали ще вземеш 760/770/280x и други предложени. Едва ли ще има голяма разлика във FPS. И за SSD, ако стигнат парите.

• Автор

Благодаря на всички за отделеното време и помощта !!!За момента най-много ми харесаха вариантите на Xecutioner и терминатор. Специални благодарности за подробният пост на терминатор - честно казано беше доста полезно някой да ми разясни с повече детайли предимствата на предложената от него конфигурация. Все още не съм се решил кое от двете предложения ще бъде, но предполагам, че което и да избера от двете няма да сбъркам.Отново, благодаря на всички за помощта !!!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.