Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как бих могъл да разбера добра ли е оптимизацията

Featured Replies

Здравейте,нов съм тук и не съм сигурен дали тук е точното място за въпроса ми и ако не е моля за извинение.

Не разбирам от оптимизации и за това се обръщам към вас,защото вече няколко пъти плащам за извеждане на сайта ми на по челни позиции но аз ли бързам колегите отсреща ли не се справят но нищо не се получава.Бих ви бил благодарен ако някой погледне.

Адреса е: sveliabg.com

Благодаря ви предварително и ви желая весели празници и щастлива нова година. 

Мирише ми на реклама...

• Автор

На магазина.

Просто помолих някой разбиращ да погледне.А такава скъпа и безрезултатна  реклама не пожелавам на никого.

Мене ако питаш -нов сайт трябва

За тоя тип стока-особено

сайта не излиза добре при търсене по ключова дума -мебели-въпреки че гугъл е индексирал доста страници

• Автор

Мене ако питаш -нов сайт трябва

За тоя тип стока-особено

сайта не излиза добре при търсене по ключова дума -мебели-въпреки че гугъл е индексирал доста страници 

Благодаря за съвета защото от фирмата за сео само чувам бързаш всичко е 6 трябва време.

Весели празници.

Вярно е че трябва време

но не е достатъчно само да се пускат линкове към даден сайт след като има други кусури

Аз бих почнал отначало и ако е възможно със друго име

ти си знаеш....

• Автор

Вярно е че трябва време

но не е достатъчно само да се пускат линкове към даден сайт след като има други кусури

Аз бих почнал отначало и ако е възможно със друго име

ти си знаеш....

Пък ако ти кажа че днес платих домеин ли какво се казва...... поредните грешни пари.

не би трябвало-

около 3 месеца

правилно направен сайт

почти без допълнителна реклама

около 200-300 лв включително домейна и хостинга

резултат- при регионално и национално търсене във гугъл- винаги първа страница

не е нужно да откриваме топлата вода...хората са казали как...

• 1 месец по-късно...

А какво е мнението ви като цяло за това дали да се дават пари на някой да ти направи SEO оптимизация или е по-добре да я направиш сам ?

А какво е мнението ви като цяло за това дали да се дават пари на някой да ти направи SEO оптимизация или е по-добре да я направиш сам

Направи си я сам.По добре става.Чети по форумите и прилагай.

Направи си я сам.По добре става.Чети по форумите и прилагай.

Самоуката оптимизация е възможно най-лошият вариант. По-лош вариант от това нищо да не правиш :)

Иначе има много оптимизатори и много пишман оптимизаторчета :) Но понеже сме българи и обичаме по-евтиното избираме офертата за 50-100 лв на месец и от тук насетне започват главоболията. Може да прочетете тази статия и сами да решите на кого да се доверявате :)

Самоуката оптимизация е възможно най-лошият вариант. По-лош вариант от това нищо да не правиш :)

Иначе има много оптимизатори и много пишман оптимизаторчета :) Но понеже сме българи и обичаме по-евтиното избираме офертата за 50-100 лв на месец и от тук насетне започват главоболията. Може да прочетете тази статия и сами да решите на кого да се доверя

Е колегата ти е дал добър линк.Виж и uro4i.net

• 2 седмици по-късно...

Здравейте,нов съм тук и не съм сигурен дали тук е точното място за въпроса ми и ако не е моля за извинение.

Не разбирам от оптимизации и за това се обръщам към вас,защото вече няколко пъти плащам за извеждане на сайта ми на по челни позиции но аз ли бързам колегите отсреща ли не се справят но нищо не се получава.Бих ви бил благодарен ако някой погледне.

Адреса е: sveliabg.com

Благодаря ви предварително и ви желая весели празници и щастлива нова година. 

В тази програма http://myrankaware.com/ когато си въведеш сайта и ключовите думи и ще ти извади подробен доклад коя дума в коя търсачка коя по подред ти излиза. 

• 3 седмици по-късно...

Сайтовете и онлайн магазините  за мебели са една от най-висококонкурентните ниши, поне бг интернета. Има много десетки такива , които са хвърлили десетки хиляди левове и хиляди часове труд на скъпарски фирми за СЕО. А и сайтчето е още неразработено, пък и номенклатурата ми се вижда малка. Дори и при най-добрата възможна любителска оптимизация ТОП 30 ми се вижда в този случай възможен поне след година. Но ако сайта се зареже статичен и нищо не се прави няма да помирише и ТОП1000 при тая конкуренция.

Не съм СЕО експерт, но знам че половината от СЕО започва още при купуването на домейна - ако искаме да е за мебели - трябва да се казва нещо като мебели.com или mebeli.net и тн., а не svetlabg.com . Това, заедно с title тага оформя голяма част от началната оптимизация. Аз лично бих похарчил още 16лв. за ново домейн име, още повече вече се поддържа и кирилица.

Дори в идеалния вариант докато сайта бъде добре оптимизиран и започне да се качва нагоре , не е зле да се плащат месечно по няколко десетки левове за директна реклама в Google Adwords и по този начин да се прави по малко трафик , кликания и ако стоката е добра - и продажби.

Не бих препоръчвал покупка на нов домейн. Всичко в Google е тръгнало в посока бранд и именно поради това е добре домейн името. А и предполагам вече има история и някакъв trust ранг.

• 2 месеца по-късно...

Не бих препоръчвал покупка на нов домейн. Всичко в Google е тръгнало в посока бранд и именно поради това е добре домейн името. А и предполагам вече има история и някакъв trust ранг.

Подкрепям вашето мнение, г-н Панов. То ако домейнът беше оценяван от Google, досега щяхме да сме милионери :D

Редактирано от Дженк Юсеин (преглед на промените)

Има го и едното и другото!

Много са критериите!

Абсолютно. В момента пиша една книга, наречена "Seo учител". Скоро ще я пусна, да видим к'во ще се получи :) Приятна вечер!

Редактирано от Дженк Юсеин (преглед на промените)

Както казва Мат Кътс-"Запазваме си правото и за персонално преглеждане на всеки случай"

Независимо от алгоритъма!

Така че -слагайте полезно съдържание на сайтовете си и това е...

Както казва Мат Кътс-"Запазваме си правото и за персонално преглеждане на всеки случай"

Независимо от алгоритъма!

Така че -слагайте полезно съдържание на сайтовете си и това е...

Батко ни Гугъл иска и готино и "оптимизрано" съдържание :D

Би станала много хубава дискусия-обсъждане какво е "оптимизация"!

Ама мене малко ме мързи да отварям отделна тема...

Мисля,че трябва малко повече хора да се включат във темата -но не за реклама и оптимизация на себе си а по принцип!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.