Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конфигурация на гейминг компютър за 500 - 600 лв

Featured Replies

Това че карата не се товари не е от процесора :D

Да, сигурно е от самата карта, нали? Спри с глупостите, че не си смешен, а трагичен. Всеки ще ти се изсмее, че i3 съвсем ''леко''' спъва 760. Разбрах и не само аз, колко ги разбираш нещата. Пишеш колкото да не заспиш и да отчетеш дейност във форума. Продължавай така!  ;)  :whist:

Момчета прекратете спора и заяжданията. То  е пределно ясно ,че за тия пари ни процесор като хората ни видео може да се вземе а камо ли цяла конфигурация без огромни компромиси. Геймиг конфигурация за 600 лева няма  ,освен ако игрите не са флаш и някой тетрис. Със компютър втора ръка за 300 лева ще ги играе  игрите с тия кадри с които и с новия. На Нико  конфигурацията е максимума за тия пари .  Интела му е скъп и  няма смисъл. И тия глупости за стари сокети и нови сокети не са актуални когато нямаш пари за последната мода. Взимаш това което можеш  а не това което ти се иска.

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

7790 1GB GDDR5 от sky.bg

Обща стойност - 612.18 лв. с ДДС

Това при условие, че авторът има хард. Ако няма, дъното се сменя с H81M и ще остане на вградено видео :)

Редактирано от Twingo™ (преглед на промените)

Искам да ми кажеш коя е тази игра която не товари картата ти заради слабия процесор i3. Тъй като не можеш да си го изсмучеш от пръстите аз ще ти ка коя е играта = метро и то не заради процесора гадай защо, но си инат и то само щото си дървен философ.

И за последен път ти давам шанс да ме опровергаеш. Спри да се държиш като дървен философ и хайде да тестваме да ти отворя очите и затворя устата, щото обичаш да бръщолевиш голословно. Нали си сигурен в правотата си, хайде да ми вземеш парите а? Ще ти докажа как няма да видиш по-голяма разлика от 2-3 fps на 760-ка тествана с 2-та процесора i3 и клокнат i5 и около 2fps при 7870 .... Не ми се перчи във форума, хайде да вадим парите искаш ли или не си сигурен и не ти стиска. Напълно те разбирам че само си говориш без да действаш ........

Да, сигурно е от самата карта, нали? Спри с глупостите, че не си смешен, а трагичен. Всеки ще ти се изсмее, че i3 съвсем ''леко''' спъва 760. Разбрах и не само аз, колко ги разбираш нещата. Пишеш колкото да не заспиш и да отчетеш дейност във форума. Продължавай така!  ;)  :whist:

• Автор

хард дискът съм го сменил предо 2 месеца той е доста добър 1тб 3гб/с и ще сменя само видеото, процесора дъното и захранването щото мойто е 400W  eto go i mojto predlovenie.

AMD A6 X2 5400K (3.60GHz,1MB,65W,FM2) Box, Black Edition, Radeon TM HD 7540D KINGSTON 4G DDR3 1600 HYPERX Видео карта GIGABYTE (N630-2GI) - GT630 2G DDR3 Захранване Gigabyte SUPERB E620C4 - 620W ATX 12V, Active PFC, 120mm fan Дънна платка GIGABYTE F2A55-DS3 - FM2  общо е малко над 500 

Няма смисъл от APU и отделна видеокарта, при това слабата GT630 с GD3. Излишно скъпо захранване. Не е балансирана. Ако бюджета ти е 600 лв. предлагам това:

Обща стойност - 605.34 лв. с ДДС
Предложеното от мен дъно също е по-добро с A88Х чипсет, а с GIGABYTE F2A55-DS3 - FM2 губиш опции за ъпгрейд. По-добър процесор и много добра видео карта. Имам същата с процесор E8200 и се справя чудесно. Захранването е качествено и няма да прави проблеми. 

Няма смисъл от APU и отделна видеокарта, при това слабата GT630 с GD3. Излишно скъпо захранване. Не е балансирана. Ако бюджета ти е 600 лв. предлагам това:

Обща стойност - 605.34 лв. с ДДС
Предложеното от мен дъно също е по-добро с A88Х чипсет, а с GIGABYTE F2A55-DS3 - FM2 губиш опции за ъпгрейд. По-добър процесор и много добра видео карта. Имам същата с процесор E8200 и се справя чудесно. Захранването е качествено и няма да прави проблеми. 

http://www.sky.bg/Details.aspx?ID=22599 може и тази да се сложи 192 лв е  :)

Редактирано от mrazqmakaroni (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.