Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютър за игри до 500 лева!

Featured Replies

Захранване комплект с кутия за 38 лв. е равно на бомба със закъснител. А и няма хард което са още 100 лв.

Разбира се парите са си ваши и ако искате да се набутате решението също си е ваше.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

• Отговори 58
  • Прегледи 3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Утре ще пусна новата тема 

Влезте в този раздел....

Нови конфигурации и части, въпроси, препоръки и мнения

..и там си публикувайте темата.След като внимателно сте изпълнил препоръките в ...

• Автор

Влезте в този раздел....

Нови конфигурации и части, въпроси, препоръки и мнения

..и там си публикувайте темата.След като внимателно сте изпълнил препоръките в ...

Мерси за отделеното време съжелявам за неточностите от моя страна!

• Автор

с тази конфигурация ще мога ли да подкарам BF 4?

И с вградено видео ще я подкараш ама за игра се иска добро видео а бюджета ти е малък. Във всеки случай 250 (7750) с GD5 е по-добра от 630 с ddr3.

• Автор

Добре може ли да ми кажете значението гигабайтите на видеокарта за какво е?

ДДР5 е по-бърза от ДДР3 за паметта на картата.Помага за работа на високи резолюции,но не това е най-важното за една добра карта.

• Автор

http://www.emag.bg/video-karta-msi-nvidia-geforce-gt630-4096mb-gddr3-128bit-dvi-hdmi-pci-e-n630gt-md4gd3/pd/ELF4KBBBM/ за тази видео карта какво мислите.Ще си я купя и ще събирам пари?Искам поне да ми вървят клиповете на 1080p.Ще я ползвам на сегашния комп докато събера пари за по хубава конфогуражия!

1080p ще ти върви и с вградената графика на процесора та видеокарта не ти трябва за целта ако си решил да събираш пари за нещо по-добро.

Иначе както казах 250 е по-добра от 630 дори последната да е с 8GB памет. Над 1GB памет е добре ако взимаш нещо от 7850 нагоре.

Нисък клас карта няма да се възползва от тях и е набутване. Гледа се вида и а не количеството. Демек 630 с 1GB GD5 е за предпочитане пред същата с 4GB DDR3. 

Но и двата и варианта са по-зле от 250 с GD5.

• Автор

Да но сега на този старият компютър съм с 256mb видео и ми забиват 720px клиповете няма как да му сложа процесор само видео мога да му сложа на него та коя видеокарта е най удачна искам да ми вървят клиповете ето снимка на сегашния ми компютър http://prikachi.com/images/438/6918438X.png

На тоя едноядрения процесор,каквото и да му сложиш,няма да има оправия.Ако е за филми,по-добра карта ще ти помогне.Но за гледане на клипове в нета,едва ли.

И къде останаха игрите от началото на темата?

• Автор

Еми за сега мога само видео да си купя нищо друго поне да не е толкова зле а по нататък като събера повече ще си купя и другите компоненти!

То хубаво е с 256МБ ама новата ще е с четири пъти повече при това GD5. Повтарям 630 с DDR3 е по-слабата карта без значение с колко памет е.

Новият процесор ще е значително по-добър а вградената графика вероятно е по-добра от старата ти видеокарта та дори тя ще е подобрение.

пс. Аз съм с G850 които е малко по-слаб и като процесор и като вградена графика но е повече от достатъчен да гледам Блу-Рейте. 

• Автор

Мисля че го реших PC По нататък има ли смисъл да сложа видеокарта и въобще може ли ?

Може. Може и да потърсиш нещо втора ръка. Например в маймунда се продава Corsair Vengeance LP (с ниските охладители, черни) 2x2GB за 70 лв. (- 30 лв.)

Тия дънни платки с А55 чипсет сигурно също се намират. В крайна сметка не подлежат на ъпгрейд а края на януари излизат новите процесори.

Сигурно ще има хора които ще гледат да се отърват от тях.

Еми за сега мога само видео да си купя нищо друго поне да не е толкова зле а по нататък като събера повече ще си купя и другите компоненти!

След като нямате достатъчно средства сега,не ми е ясно защо трябва да импровизираме.Пък и не е ясно,дали ще имате парите след време.

Щом можете само видеокарта да си купите,кажете колко можете да отделите за нея и да предлагаме.

• Автор

Аз парите ги имам мисля да закупя това което ви показах по горе и какви са тези процесори където ще излезнат?

Аз парите ги имам мисля да закупя това което ви показах по горе и какви са тези процесори където ще излезнат?

Значи,в пост номер 43 казвате,че имате само колкото за карта,и по-нататък като съберете,ще си купите и останалите части.А в последният си пост казвате,че ги имате всичките пари.Да ви кажа пък аз,това си е явно противоречие.

• Автор

Еми просто не можете да разберете какво пиша!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.