Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ за 3D очила-пасивни или активни

Featured Replies

Какъв формат 3D пробваш? И ако не е 3D iso не ползвай тези плеъри!Те са по специфични и от тях има смисъл само за 3D iso файлове.

Дай малко по подробно какво ползваш и какво правиш.

исо файл е защото с KMP не мога да го пусна

3D iso!?

Aко е така и наистина ти го дава анаглифно значи си бутал 3D настройките на плеъра!

За такива файлове ползвам TotalMediaTheatre. Има едни настройки за 3D, които са активни само при стартиран плеър (без самия файл!!!)

От там трябва да ги оправиш.

Ако не се справиш може да драснеш и на ЛС и евентуално по скайп, защото освен тези настройки може да имаш и проблем с настройки за изходен сигнал от видеокартата (често ,,явление,,) и т.н.т.  и тук може да стане дълга и широка....

• Автор

Ще пробвам да видя да ли настройките са вече активни, защото до сега бяха не активни на плейъра и ако не успея ще ти пъша на скайп. 

Ще пробвам да видя да ли настройките са вече активни, защото до сега бяха не активни на плейъра и ако не успея ще ти пъша на скайп. 

Активни са само като стартираш плеъра (без да си пуснал файла!!!)

Ако не се справиш ще го оставим за утре, че стана късно.

А иначе за Side by side и Top and bottom си инсталирай Potplayer-не ти трябва тоя бъгясал KMP

Лека вечер за сега.

• Автор

Активни са само като стартираш плеъра (без да си пуснал файла!!!)

Ако не се справиш ще го оставим за утре, че стана късно.

А иначе за Side by side и Top and bottom си инсталирай Potplayer-не ти трябва тоя бъгясал KMP

Лека вечер за сега.

Не знам точно как да наглася настройките на 3д-то на TotalMediaTheatre за да ми тръгне както трябва плеъра  на 3д изображението, ако знае някой да ми пише

А... ти се сети след 3 дена пак да пишеш.Аз ку бях на твое място досега да съм накарал телевизора и 4D да показва.Явно не ти е зор, или нямаш мерак.

Ако искаш давай скайп на лични и да действаме.

• Автор

Не знам точно как да наглася настройките на 3д-то на TotalMediaTheatre за да ми тръгне както трябва плеъра  на 3д изображението, ако знае някой да ми пише

скаипа е stoian.mironov

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.