Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Разширяване на системният дял

Featured Replies

• Автор

Така и предполагах, затова ви помолих за снимка, защо сте го направили динамичен не знам, с програмата, която ви посочих ще го превърнете във Basic диск - ето упътването, гледате само Case 1: Convert dynamic disk containing simple volumes to a basic disk. След това операциите по оразмеряване ще са много по лесни. Може да оразмерите и dynamic диска - с посочените инструменти от kashchey , но мисля, че е много по добре за вас да се прехвърли първо на basic диск. 

Mерси получи се. Обаче,лошото е ,че проблемът на ниво  "getting files ready for installation" na 89% изкарва "Windows installation encountered an unexpected error. Verify that the installation sources are accessible, and restart the installation.Error code: 0xС0000005" Някакви идеи за това?

• Отговори 60
  • Прегледи 4,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Mерси получи се. Обаче,лошото е ,че проблемът на ниво  "getting files ready for installation" na 89% изкарва "Windows installation encountered an unexpected error. Verify that the installation sources are accessible, and restart the installation.Error code: 0xС0000005" Някакви идеи за това?

Първо ми хрумва счупена медиа - диска на инсталацията нещо е надраскан. 

Второ - какво беше положението при оразмеряването? Трябваше да има рестарт - след рестарта виждаха ли се вярно дисковете в disc management? Може би при прехврълянето от динамичен към basic да се е счупил mbr записа или 100 мб дял на уин 7. По принцип като инсталирате форматирате ли дял C и изтривате ли този 100 мб дял? Той уиндоус след това сам си го създава.

• Автор

Първо ми хрумва счупена медиа - диска на инсталацията нещо е надраскан. 

Второ - какво беше положението при оразмеряването? Трябваше да има рестарт - след рестарта виждаха ли се вярно дисковете в disc management? Може би при прехврълянето от динамичен към basic да се е счупил mbr записа или 100 мб дял на уин 7. По принцип като инсталирате форматирате ли дял C и изтривате ли този 100 мб дял? Той уиндоус след това сам си го създава.

Да имаше рестарт и се виждаха както трябва дяловете.При инсталацията форматирам С и трия 100мг-овият дял.Но интересното беше,че след минаването към basic, се виждаше 100мб-овият дял в my computer?!?

100 мегабайтовия дял си  системен, не го пипайте. Щом се е показал в My Computer, дайте рестарт на машината, да видим дали ще изчезне.

Да имаше рестарт и се виждаха както трябва дяловете.При инсталацията форматирам С и трия 100мг-овият дял.Но интересното беше,че след минаването към basic, се виждаше 100мб-овият дял в my computer?!?

Ако се е виждал, предполагам вече не е бил active дяла за стартиране на уин. Ако имаш възможност пробвай с друго копие за инсталация, така и така много му се събра на тоз хард. 

• Автор

така и така много му се събра на тоз хард.

Kакво имаш в предвид с това?

Kакво имаш в предвид с това?

Просто че няколко опита за инсталации, делене на дялове - нищо лошо. В момента има ли инсталирана система или е на ниво за нова инсталация?

• Автор

7х64,но също клоня към дефект в диска за инсталация.Аз ползвам презаписваем и сигурно е понадран вече.Мисля да го запиша отново.А иначе с времето когато на харда са правени много инсталации,нещо трупа ли се по него като файлове някакви или след формат на Ц и изтриване на малкият дял всичко е чисто?Знам,че ако се пускат лайв ЦД-та оставали някакви файлове после.Примерно линукс дистрибуциите.

Редактирано от gibson58 (преглед на промените)

• Автор

Омръзна ми вече с тая осмица! Записах на чисто нов диск и пак същата грешка вади,а уин 7 го инсталира без проблемо.от какво може да е?

• 1 месец по-късно...

Помощ нaпрaвих опит дa слея двaтa дялa С и Д с Acronis disk director но в Windows излезе съобщение че не е успешнa оперaциятa и след рестaрт излезе черен екрaн error loading operating system с F11 ми искa боот сд който aз нямaм поне прди тaзи глупост нaпрaвих бекъп нa целия дял с в дял е помогнете моля

След като не ти зарежда операционната система и нямаш инсталационен диск - не виждам как може да ти се помогне във форум ...

Занеси го на някой, който разбира, да ти го оправи.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.