Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвети и мнения за следната конфигурация...3150лв /приключена тема/

Featured Replies

• Автор

Като за финал:

Сега е наред (след последната редакция, която си направил) и може би, една от най-добрите правени във форума за 3 149,27 лв.

Но от тебе зависи дали да дадеш тази колосална сума за компютър.

Аз лично не бих, след 2-3 години нещата ще са съвсем други, моята препоръка е сега примерно взимаш система за 1600-1700лв. след няколко години пак нова и гаранция ще ти вървят всички игри на високи детайли.

Тъй като доста четене изчетох и наистина нямам намерение да търся повече това ще е финалния вариант и съм 99.9%, че ще го купя.

От 2000-та година съм сменил точно 3 настолни именно защото давам по 2500-3К за тях и ги въртя и сукам докато си паснат идеално.Надявам се и този ще е така.Просто този път бях доста изостанал с актуалния хардуер и благодарение на вас наваксах бързо.Благодаря отново на всички.

Може да споделите мнение за този монитор http://shop.sky.bg/index.php?route=product/product&path=59_60&product_id=5016, тък като смятам и него да го взема направо.

Ще сменя заглавието с крайната цена,както и че е даден отговор, за да бъде по-лесно на някой който търси подобна конфигурация,Като ще сложа и другата карта тъй като са почти еднакви като производителност въпрос на вкус за марката както и малка разлика в цената.

Поздрави ;)

Финалния вариант е следния благодарение на всички отзовали се, 

Крайна цена 3 149,27 лв.

Еквивалент на видеото за AMD фенове http://nikem-bg.net/computer-components/SAPPHIRE-TRI-X-R9-290X-4GB-GDDR5-OC-(UEFI)-BF4

Редактирано от vdespodov (преглед на промените)

Може да споделите мнение за този монитор http://shop.sky.bg/index.php?route=product/product&path=59_60&product_id=5016, тък като смятам и него да го взема направо.

IIYAMA правят хубави монитори, най-вече в професионалния клас и не толкова много за потребителския. Ако си отделил такъв бюджет за монитор ти препоръчвам това: DELL 27" P2714H. Серията е преработена за потребителския клас от професионалния на DELL (Р - сериите) с АH-IPS матрица, и крачка напред от UltraSharp сериите, които също не са лоши, но тук имаме доста подобрени характеристики, AH-IPS вместо e-IPS матрица, липса на PWM, много добро време за реакция, ъгли на видимост и много нисък input lag. Ползвам 23-инчовия (P2314H) и съм много впечатлен. Стабилна стойка и възможност за завъртане на монитора във всички посоки. Единственият минус е липсата на HDMI, но при наличието на DP, което го има и във всяка съвременна видео карта от среден клас нагоре, мисля, че не е проблем.

• Автор

IIYAMA правят хубави монитори, най-вече в професионалния клас и не толкова много за потребителския. Ако си отделил такъв бюджет за монитор ти препоръчвам това: DELL 27" P2714H

27, ще ми бъде голям, тъй като ще ползвам паралелно още един 22инчов за разлчни неща. Много ми хареса тази серия на дел, само трябва да отида някъде да ги видя на живо за да преценя как ми го "приема" окото :) 

Благодаря отново и на двамата, най-вероятно, ако ми хареса при огледа ще бъде точно този : )

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.