Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Кaкво ви е мнението зa тaзиhttp://www.unicombg.net/index.php?page=products&id=25006

• Отговори 93
  • Прегледи 5,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Отказахте ли се от лаптопа?

А компютъра от темата за геймърският компютър,с него какво се случва?

Редактирано от onogondur (преглед на промените)

• Автор

Още се двуомя дaли дa е лaптоп или пц. Лaптоп с моя бюджет мaй е трудно дa е кaчествен. A пц ще ми излезе по-скъпо, тъй кaто мислих дa продaм стaрия лaптоп и дa вземa нов.

Хубаво ще е да си изясните,какво точно смятате да правите с компютъра.Тоя лаптоп,освен да се разнася насам-натам,и да заема малко място,не виждам какви други предимства може да има.Ако пътувате непрекъснато,работите в движение,тогава си вземете лаптоп,пък пак можете да си продадете старата машина.

Според мен изглежда добре конфигурацията, само захранването не е много добро, но не е и от най-лошите.

• Автор

Лaптопът ми трябвa зa изпрaщaне нa фaйлове към мaшинaтa нa която рaботя, зa товa със сигурност трябвa дa имaм лaптоп

Лaптопът ми трябвa зa изпрaщaне нa фaйлове към мaшинaтa нa която рaботя, зa товa със сигурност трябвa дa имaм лaптоп

Дефинирайте "за изпращане на файлове" .

За тази цел нямате нужда от лаптоп за 1500 лв.И за 200 да е,втора ръка,пак ще върши работа.

• Автор

Идеятa, е че aко взимaм нaстолнa мaшинa не могa дa продaм лaптопa

Май нещата отиват към настолна машина. Та ако е възможно да направим една конфигурация до 1300лв от сайта на Уником. Без монитор конфигурацията избрал съм този 23 LG 23EA63V-P IPS/FHD/LED/. Записвачка да няма, може по-натам да се вземе. Хард 1ТБ ми е достатъчен. Приемам и мнения за монитор, но в този ценови диапазон 320-350.

Ще се използва за CAD CAM Software и игри от новите заглавия, да е с четириядрен процесор Haswell.

Чакам вашите предложения, но да са си от този сайт, който съм посочил.

п.п. Знам, че пускам много теми, но самия аз се обърках, а и искам максимално правилно да похарча парите, че винаги се набутвам, а и не ги бера по дърветата. Моля да бъда извинен!!!

Редактирано от Versace (преглед на промените)

• Автор

Моля ви, чакам мненията ви! Решено е лаптопа остава пц ще се вземе и до 1500-1550лв, ще ми направят отстъпка 50лв сигурно. Възможно най-компактната кутия позволяваща добро охлаждане

Моля ви, чакам мненията ви! Решено е лаптопа остава пц ще се вземе и до 1500-1550лв, ще ми направят отстъпка 50лв сигурно. Възможно най-компактната кутия позволяваща добро охлаждане

50 лв пак са малко,твърде завишени са им цените..по-добре го вземи от никем или скай 

Тука ти скалъпих нещо, но и 50лв. отстъпка да ти направят пак излиза доста по-скъпо от Sky или Nikem. :rolleyes:

Редакция:

Публикувано изображение

Редактирано от Jotto_del (преглед на промените)

50лв - около 60лв е доставката стават 110лв

1550лв е с монотиора, без монитора е 1200лв

Редактирах го, но пак си помисли дали си заслужава да даваш към 100лв. повече спрямо Sky и Nikem. Мониторът е идеален!

• Автор

Редактирах го, но пак си помисли дали си заслужава да даваш към 100лв. повече спрямо Sky и Nikem. Мониторът е идеален!

Добре де при рекламация или гаранционно обслужване, кой плаща куриерските услуги?

Публикувано изображение

Ето примерна конфигурация, от сайта който си пожелал. Въпреки, че както ти казаха и колегите в никем или скай излиза по-евтино. Конфигурацията е със 66 лв. над бюджета. Ако ти идва много махаш едната плочка РАМ или взимаш по-евтино дъно, но пък това е пълноразмерно и си има всичко. Процесора е достатъчен. С 8ГБ РАМ и 1ТБ хард. За видеокарта исках да сложа 270 (X), но не стигнаха парите, заради високите цени на сайта.

• Автор

Добре де, какво е високо? Ето колегата Jotto_del предложи от Уником, а ето аз от Никем същата Количка.

И какво се указва, от Никем всичко с доставката е 1156лв. , а от Уником е 1218лв- 50лв да кажем става 1168, кое е толкова по-евтино не мога да разбера?

Ако има повече избор там ок, но са тази конфигурация не виждам разлика 12лв е макс

Добре де, какво е високо? Ето колегата Jotto_del предложи от Уником, а ето аз от Никем същата Количка.

И какво се указва, от Никем всичко с доставката е 1156лв. , а от Уником е 1218лв- 50лв да кажем става 1168, кое е толкова по-евтино не мога да разбера?

Ако има повече избор там ок, но са тази конфигурация не виждам разлика 12лв е макс

като добавиш 30 кинта отстъпка разликата ти е 100..

• Автор

като добавиш 30 кинта отстъпка разликата ти е 100..

От къде е добавяш тази отстъпка? Тая натрупана отстъпка я сложих за доставка, къде ги видя тия 30лв отстъпка друга

Междинна стойност: 1 155.34 лв. с ДДС, натрупани отстъпки: 29.83 лв.
Обща стойност: 1 125.51 лв. с ДДС
  • Автор

Междинна стойност: 1 155.34 лв. с ДДС, натрупани отстъпки: 29.83 лв.
Обща стойност: 1 125.51 лв. с ДДС

Точно така, към тази обща стойност прибавяме 30лв доставка и пак си става 1155лв

От сайта на уником, а хард диск?

Останах с грешно впечатление, че имаш хард диск.

Защо държиш точно от там да го вземеш?

За видео картата мисля, че с CUDA ще е по-добре за целта.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.