Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Не не им правя реклама, просто какъв е смисълът да се посочват компоненти от друг сайт, след като изрично съм казал, че ще е от този.

Добре питам и за моя вариант, какво толкова. И на мене ми се взима карта на Нвидиа ама излиза с 180лв по-скъпа. Бях определил цена 1500лв качих на 1600лв отиват към 1700лв, то постоянно се качва нещо. Та цената е макс 1650лв. Мнение за тази конфигурация.

Просто на някой конфигурации не ми харесва примерно монитора, ходих до офиса видях го на живо, 21,5" еми не ми харесва. Все пак всеки ден него ще виждаш насреща!

Качил си цената,защото не приемаш предложенията на колегите за по-добро на по-ниска цена.Има монитори 23" под 300 лв с AH-IPS на АОC и Philips.Като гледам си си навил нещо на пръста и няма да послушаш никого.Картата 770 е по-добре,но не и другият стаф.

Редактирано от johny01 (преглед на промените)

• Отговори 93
  • Прегледи 5,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Качил си цената,защото не приемаш предложенията на колегите за по-добро на по-ниска цена.Има монитори 23" под 300 лв с AH-IPS на АОC и Philips.

На тая цена ще има намаление 50-60лв

Ето и още една със SSD http://unicombg.net/tmp/HGnDB7wU.pdf

И по-специално тази видео карта мнения за нея?

Редактирано от Versace (преглед на промените)

• Автор

И коя е последната цена в крайна сметка?

1700лв. тази кофигурация последната която съм постнал 1765лв, ще е точно 1700лв

1700лв. тази кофигурация последната която съм постнал 1765лв, ще е точно 1700лв

Лекичко си провери наличностите в този ямболски магазин и тогава си пусни тема какво искаш и от къде го искаш.

• Автор

Проверил съм, дал съм цена и изисквания, от там ще се купува!!!

• Автор

Не е ли по-добре да има ССД диск, за сметка на видео картата?

По-добре вземи по-добрата видеокарта. Нея не сменяш всеки ден, а SSD може да добавиш по всяко време.

п.с Последното предложение на play с GTX770 е чудесно. Бих ти предложил него.

Редактирано от Нико_ (преглед на промените)

• Автор

По-добре вземи по-добрата видеокарта. Нея не сменяш всеки ден, а SSD може да добавиш по всяко време.

п.с Последното предложение на play с GTX770 е чудесно. Бих ти предложил него.

А то е?

GB B85M-HD3 /1150
XEON E3-1230V3/QUAD/3.3/8M/B0X
4GB DDR3 1600 A-DATA
PALIT GTX770 2G OC DDR5
PSU FORTRON RAIDER 550 SILVER
CM N300 BLACK /USB3 /NO PSU
1T SG SSHD ST1000DX001
23 LG 23EA63V LED IPS

Обща стойност - 1 789.47 лв. с ДДС

Количка.

Не виждам смисъл да държиш на този магазин, няма да спестиш никакви пари. А и не знам доколко са надеждни и как се оправят с гаранциите. Така че, взимай от никем, няма да съжаляваш.

Та да опиша предложението си с няколко думи: Процесорът по принцип е сървърен, но е с 8 трейда и се равнява на i5/i7, в зависимост от игрите/програмите, които използваш. Видеото е GTX 770 и е по-добро от 270(X) (7870). Захранване със сребърен сертификат и просторна кутия. Също съм сложил и хибриден диск, за да стартира по-бързо системата, както и програмите, записани на нея. Рамта е само 4 GB, но в бъдеще лесно можеш да добавиш още толкова. Ако толкова искаш 8, може да се смени видеокартата, или да минеш с по-евтино дъно. Мониторът е искания от теб, въпреки че не виждам никакъв смисъл от това да го избираш по "красота", като няма да гледаш примерно рамката на монитора, а картината, която вади, но това е твое решение и ти избираш как да похарчиш парите си.

Успех с избора!

• Автор

Гаранцията в магазина си е ОК, Пазарувам от тях от 1999г. Незнам защо в случая се заблуждавате, че от Никем ще ми е по евтино? Имам 10 компонента по 10лв по-скъпи в Уником са 100лв. Имаме доставка от Никем 30лв+70лв за отстъпката от Уником, ми ето го същата работа!

Публикувано изображение

Щом ползваш 70 лв. отстъпка, крайната цена в уником става 1842 лв.

Ако доставката от никем е 15 лв., там цената става 1804,47.

Тоест, разликата ще бъде точно 37,53 лв.

ПП: Между другото, мониторът, който си избра, не е наличен в уником.

Редактирано от Twingo™ (преглед на промените)

За 28лв. отгоре по добре така

Давате супер надути като цена конфигураций и нищо чак толкова по-качествено от предложението което съм цитирал !!!! ВЗИМАЙ ТОВА ПРЕДЛОЖЕНИЕ !!!!

• Автор

Публикувано изображение

Щом ползваш 70 лв. отстъпка, крайната цена в уником става 1842 лв.

Ако доставката от никем е 15 лв., там цената става 1804,47.

Тоест, разликата ще бъде точно 37,53 лв.

ПП: Между другото, мониторът, който си избра, не е наличен в уником.

Доставката е 30лв!!!

Ще го поръчат монитора!

Редактирано от Versace (преглед на промените)

• Автор

Аз все още се чудя дали картата да е на нвидиа 770 или амд 270х

• Автор

то е ясно, но дали оправдава разликата от 180лв, за сметка на дъно и рам?

то е ясно, но дали оправдава разликата от 180лв, за сметка на дъно и рам?

770 е на нивото на 7970. 270X си е 7870 с повишени честоти. Дали ще вземеш 7870, 270 или 270X е все тая. Така че да-заслужава си! 

Това ZOTAC GeForce GTX 760 AMP! Edition ZT-70402-10P  е мощно колкото палит-ката 770.

Core Clock 1111 MHz Base / 1176 MHz Boost 

Core Processors 1152 Stream Processors 

Memory Clock 6208 MHz 

http://versus.com/en/zotac-geforce-gtx-760-amp-edition-vs-palit-geforce-gtx-770

Редактирано от ganio (преглед на промените)

Това ZOTAC GeForce GTX 760 AMP! Edition ZT-70402-10P  е мощно колкото палит-ката 770.

Core Clock 1111 MHz Base / 1176 MHz Boost 

Core Processors 1152 Stream Processors 

Memory Clock 6208 MHz 

Предлагам да прочетеш повече информация и технически характеристики относно видеокартите за да не пишеш подобни нелепи твърдения.При Nvidia GTX 770 има 1536 CUDA Cores,докато модела NVIDIA GTX 760 - 1152 CUDA Cores.

Palit GeForce GTX 770 is better than Zotac GeForce GTX 760 AMP!

Редактирано от Ross Atanasov (преглед на промените)

• Автор

Интересуваме също захранването в кутията на CM K350 600W, ще се държи ли при Palit GTX 770?

Интересуваме също захранването в кутията на CM K350 600W, ще се държи ли при Palit GTX 770?

Риск е,но е възможно.

Предлагам да прочетеш повече информация и технически характеристики относно видеокартите за да не пишеш подобни нелепи твърдения.При Nvidia GTX 770 има 1536 CUDA Cores,докато модела NVIDIA GTX 760 - 1152 CUDA Cores.

Palit GeForce GTX 770 is better than Zotac GeForce GTX 760 AMP!

То е ясно че е с повече CUDA Cores, мислиш ли че не съм забелязал. 

Да съм казал че е по-добра??? Много буквално възприемате нещата май, типично за дядка като ти гледам профила 99 годишен :).

Казвам че е близка по производителност и ще му свърши работа за бюджета, който всеки надува след всяко предложение, някои хора не са милионери че да им предлагат най-мощните видео карти.

Редактирано от ganio (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.