Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

• Автор

Защото винаги от там взимам. Сравних две,три конфигурации и цената има разлика 10лв, защото вие от никем давате крайната цена с отстъпка, но не прибавяте 30лв доставка и като махнете 60лв отстъпка от уником и стават 90лв, а разликата е била 100лв, не виждам смисъла и защо си мислите, пе е по евтино

Дефинирайте "за изпращане на файлове" .За тази цел нямате нужда от лаптоп за 1500 лв.И за 200 да е,втора ръка,пак ще върши работа.

Чакам и Вашето предложение
  • Отговори 93
  • Прегледи 5,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Да ! между другото - много интересен магазин

Интересен, всмисъл?  Кутията добра ли е? Ще има ли достатъчен въздушен поток?

Редактирано от Versace (преглед на промените)

Какво мислите за това http://www.unicombg.net/tmp/Ua9OKyRs.pdf , ще покрие ли моите нужди?

За 28лв. отгоре по добре така

Редактирано от playalistic (преглед на промените)

Интересен, всмисъл?  Кутията добра ли е? Ще има ли достатъчен въздушен поток?

Всмисъл,че има много малка разлика в цените спрямо НИКЕМ :) Иначе кутията си е бюджетна,но ще има достатъчен въздушен поток - разбира се , ако си подредиш кабелите и сложиш някой друг вентилатор :)

• Автор

Те ще го сглобят. А тази по-добре ли е ?RAIDMAX SUPER VIPER Middle Tower RED

Това предложение http://www.unicombg.net/tmp/d1CNdxSy.pdf , добавяш си клавиатура и мишка по-твой вкус.

Само смени кутията с твоята която си избрал.

Можеш да вземеш този процесор I5-4570 /3.2G/6MB/BOX/LGA1150

и този монитор ACER 23 V236HLBD IPS

в рамките на бюджета.

Редактирано от ganio (преглед на промените)

Чакам последни мнения за това http://www.unicombg....mp/Ua9OKyRs.pdf и нови предложения, до обяд ще ходя да го поръчам

Моето предложение не ти ли хареса? Разликата от R9 270X и GTX 770 е голяма!

• Автор

Тази рам памет 4гб няма ли да е малко, монитора не ми харесва, по-точно хубави ли са тия монитори, за първи път виждам тази марка монитор?

Тази рам памет 4гб няма ли да е малко, монитора не ми харесва, по-точно хубави ли са тия монитори, за първи път виждам тази марка монитор?

Паметта е 8гб - просто са 2 отделни плочки , монитора е добър за цената си - ИПС панела е на ЛГ - та разлика може да има много минимална в картината!

Захранването е полумодуларно и достатъчно като качество и ватове за подобен тип система!

• Автор

Паметта е 8гб - просто са 2 отделни плочки , монитора е добър за цената си - ИПС панела е на ЛГ - та разлика може да има много минимална в картината!

Захранването е полумодуларно и достатъчно като качество и ватове за подобен тип система!

Извинявай, сега видях че е с 8гб. Супер е, отивам да поръчвам

Извинявай, сега видях че е с 8гб. Супер е, отивам да поръчвам

Браво.Очакваме да видим снимки на машината.

Колега няма смисъл да даваш 406лв. за тази карта ,като модела без Х накрая е 342лв. ,а разликата в производителност е към 5%.

Рамта също не си заслужава и я с мени с тази която ти предложих идва с 22лв. по-евтина и няма смисъл да наливаш излишни пари за нещо от което няма да усетиш никаква разлика!

С тези промени сваляш от конфигурацията още 86лв. ,а разликата която ще загубиш е 3-4 кадъра по-малко!

• Автор

Добре, като цяло конфигурацията добра ли е? Ще ми вършили работа за TopSolid, Mastercam, SolidWorks? Ще мога ли да играя нормално и конфортно игри като новото Call of Duty,BF4, Fifa14,NFS и т.н.?

Аз не я одобрих-както каза плей-скъпа карта,по-евтини-тази и тази.ADATA 1600G XPG e по-евтина 1600 C9 на 1.5V.Бих сложил хард WD Blue 1TB/Seagate 7200.14,дъно В85М,захранване Rider 550,кутия N200.

• Автор

Скъпа карта, а хубава ли е картата? И моля посочвайте от сайта на уником. А този хибриден хард, не е ли добро решение?

Скъпа карта, а хубава ли е картата? И моля посочвайте от сайта на уником. А този хибриден хард, не е ли добро решение?

Колега толкова ли е трудно да видиш модела на даденият продукт и го намери в Уником. Дадахме ти толкова много предложения, но ти си правиш твой вариант и не се вслушваш в съветите ни, така че взимай това което мислиш и му се радвай.

ПС: Незнам ама нещо като реклама им правиш на тези Уником, но да видим дали накрая дали ще има резултат от цялото това питане в толкова теми.

• Автор

Колега толкова ли е трудно да видиш модела на даденият продукт и го намери в Уником. Дадахме ти толкова много предложения, но ти си правиш твой вариант и не се вслушваш в съветите ни, така че взимай това което мислиш и му се радвай.

ПС: Незнам ама нещо като реклама им правиш на тези Уником, но да видим дали накрая дали ще има резултат от цялото това питане в толкова теми.

Не не им правя реклама, просто какъв е смисълът да се посочват компоненти от друг сайт, след като изрично съм казал, че ще е от този.

Добре питам и за моя вариант, какво толкова. И на мене ми се взима карта на Нвидиа ама излиза с 180лв по-скъпа. Бях определил цена 1500лв качих на 1600лв отиват към 1700лв, то постоянно се качва нещо. Та цената е макс 1650лв. Мнение за тази конфигурация.

Просто на някой конфигурации не ми харесва примерно монитора, ходих до офиса видях го на живо, 21,5" еми не ми харесва. Все пак всеки ден него ще виждаш насреща!

Поръчай си от който си искаш (стига да има наличност),но нещо такова:

Публикувано изображение

пп М/у другото тези^ дават 3 или 5% отстъпка,та с доставката цената пак ще е толкова,даже и по-малка;сглобяват без пари.

Не не им правя реклама, просто какъв е смисълът да се посочват компоненти от друг сайт, след като изрично съм казал, че ще е от този.

Добре питам и за моя вариант, какво толкова. И на мене ми се взима карта на Нвидиа ама излиза с 180лв по-скъпа. Бях определил цена 1500лв качих на 1600лв отиват към 1700лв, то постоянно се качва нещо. Та цената е макс 1650лв. Мнение за тази конфигурация.

Просто на някой конфигурации не ми харесва примерно монитора, ходих до офиса видях го на живо, 21,5" еми не ми харесва. Все пак всеки ден него ще виждаш насреща!

Монитора е ОК. Виж по-горе какво е предложил "johny01", не става въпрос за карти на Nvidia! ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.