Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Баси илюзията :)

Featured Replies

Хаха, баси илюзията :angry:

http://freefunpics.hit.bg/pics/4621.html - една картинка, на която виждате... и вие незнаете кво виждате biggrin.gif

• Отговори 61
  • Прегледи 11,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Мда много ми харесва идеята...... добре се разглеждат режимите на въображението на човек- зависи как го погледнеш cool.gif

Това е малко наивно и смешно... Твърде просто е. Чисто и просто евтина имитация на Ешер. А той какви работи прави... Да ти се замаи главата. Неговото си е наистина впечатляващо! :down::angry::hush:

В тая картинка зяпах 5 минути и след като осъзнах илюзията , разбрах , че ме е заболяла главата :angry:

Според мен е доста елементарно,виждала съм други доста по-зашеметяващи картини,които наистина могат да ти вземат акъла!!! ;)

Тази картинка е едновременно супер елементарна и гениална. Гениална е защото "маниполира" мозъка на зрителя по много прост начин, чрез "игра на светлосенки"!

Картинката е якак признавам определено мойе да те заболи главата ако решиш да се загледаш по-дълго

За илюзии значи си говорим, а... laugh.gif ????

Ами аз ви предлагам да отидете на

едно интересно място за оптически илюзии , където са събрани най-интересните и невероятни номера които не подозирате че очите ви могат да ви изиграят!!!!

Чакам коментар коя ви е любимата от всичките - на мен ми е любима последната от секция "интерактивни" - една с красиви рибки.... biggrin.gif

едно интересно място за оптически илюзии , където са събрани най-интересните и невероятни номера които не подозирате че очите ви могат да ви изиграят!!!!

Чакам коментар коя ви е любимата от всичките - на мен ми е любима последната от секция "интерактивни" - една с красиви рибки....  biggrin.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Това е много яка колекция, но на мен най-много ми хареса това със зъбното колело, което се върти в посоката, която си пожелая :)

Чакам коментар коя ви е любимата от всичките - на мен ми е любима последната от секция "интерактивни" - една с красиви рибки....  biggrin.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Много са интересни biggrin.gif, това с рибите нещо не ми се получи обаче...

Много са интересни  biggrin.gif, това с рибите нещо не ми се получи обаче...

<{POST_SNAPBACK}>

Може и така да е - аз като си махна очилата придобивам онзи чудновато размазан поглед, с който всяка картинка ми изглежда впечатляваща по свой собствен начин :):):P Иначе зъбното колело и въртящият се квадрат са също готини....

Може и така да е - аз като си махна очилата придобивам онзи чудновато размазан поглед, с който всяка картинка ми изглежда впечатляваща по свой собствен начин :P:):) Иначе зъбното колело и въртящият се квадрат са също готини....

<{POST_SNAPBACK}>

Аз прекалих с гледането на въртящата се спирала и сега съм дъъъълбоко впечатлена от целия заобикалящ ме свят

:):blink: .....да не споменавам и колето което се върти и двете посоки едновременно :)

Редактирано от mireto (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Аз не паднах от стола,но за сметка на това сега виждам доста цветно!!! :yanim:

Така като гледам, това ще да е реклама на нещо дърводелско - било то мебели, било то дърводелски инструменти. Все пак се забелязва името на момичето, което преведено означава дърводелец , самото девойче е легнало върху дървено канапе (или каквото е там) и държи в ръката си нещо смесено между чук и тесла.

От друга страна може просто да се рекламира бельо, но това май беше уловката :speak:

Не знам, нека и другите да предположат :)

<{POST_SNAPBACK}>

много готино,замая ми се главата biggrin.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Woll!!!

Направо са супер.

Много яко :) :) :speak:

<{POST_SNAPBACK}>

Ааааааааааааааааааааа , велики са всичките :clap . Най-много ми хареса лицето , което като го обърнеш.. изглежда другояче laugh.gif . Жестоко!

Е ясно е че си разбрал какво се прави от дърво и се носи от хора в черно, снимката е едновременно абсурдна и просташка, поне показва че от рекламната фирма са оригиналничили.

Bogoizbrania и това момиче ли е магистралка,като Алая(което м/у другото по сниките си е облечена :) )?!?

Въпроса е какво се рекламира а не кой, а тази е дърводелка, вгледай се какво държи а не как е облечена.

Въпроса е какво се рекламира а не кой, а тази е дърводелка, вгледай се какво държи а не как е облечена.

<{POST_SNAPBACK}>

Аз много добре се вгледах какво държи!!!Но ти сам каза,че снимката е "абсурдна и просташка"!!!Факт е че момичето е снимана по бельо,а аз лично не видях нито една снимка на Алая където да е разсъблечена(ако си видял...дай я насам :) )!!!

Другото което мисля е че просто си се вживял в дадена роля и те е страх да излезеш от нея,защото заобикалящият те свят е изпълнен с такива жени,които могат да ти разбият сърцето!!!

Не го приемай лично,защото не е така!!!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.