Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конфигурация за игри до 1000 лв

Featured Replies

И това означава, че всичко ти е на 100% ясно??? Като ти гледам темите, че преди един месец си питал дали става Crossfire на А4 проц, да не говорим за другата ти тема, че не можеш да си нагласиш харда от ОС!!! Да не говорим за SSHD, където и там нещата не са ти много ясни.

Като гледам доста си научил в училище. Ако искаш да не си критикуван пиши неща за който си на 100% сигурен, че са така. ;)  Айде жив и здрав!

Относно запитването за CrossFire дали може да се вържат APU+GPU+GPU  никой не можа да ми отговори на въпроса и сам си намерих всичко от сайта на AMD. Казвахте ми да си взема по голяма видео карта и да не правя CrossFire - и ето аз питам нещо вие ми препоръчвате нещо друго ? А като ти гледам твоите теми - какво охлаждане да си взема ? защо ми се рестартира компа ? Естествено е че всеки пита нещо(но се очаква разбиране а не само мъмрене) има неща които не ги знам но има неща които ги знам на 100 %. За това очаквам малко респект. Няма какво да ви разправям за етика вие си знаете 

Учил съм Компютърни системи и приложен софтуер и знам какво да препоръчвам, за това по - добре си мълчете и си давайте свойте мнения - аз никого не критикувам и иска и мен да не ме критикуват ;)

Ти малко като леля ти Дарина от еварна  :lol6:  :lol6:  :lol6: 

Здравейте за "Геймърският компютър Ви пиша" Реших да не е коментар-спам под обявата затова на лично ! Видео карта-6570 4 гб и то 2 броя , и се надявате да направите "геймърски компютър" с тези карти ?? Ако ще и по 10 гб. да им сложите на тези видео карти пак няма да стават за нищо , особенно 128 бита с по-бавната ДДР3 памет. 4-ри ядрен на 3000 мхз - за геймърски,преди 2 години става,няма да коментирам,че дори не сте уточнили какъв е ! И искате да компенсирате с 2ТБ хард и 16 Гб рам и то видеото като е за офис компютър,как става този геймърският ?? | Ето и отговорът,който породи в мен доза смях : 

Защо смятате, че се налага да си дадете мнението? :) Ние си знаем защо :) и клиентите ни са много доволни, това за нас е достатъчно. Интересно ми е също какво точно Ви прави специалист? Аз мога да Ви кажа, че съм специалист хардуерист, защото имам сертификати от най-изявените марки като Интел, като АМД, като Майкрософт и много други. За разлика от много "дървени философи" в кариерата си съм сглобила над 20 000 компютъра и съм правила тестове годишно на над 1000 вида компютри. Така, че когато аз препоръчам компютър не е защото чета реклами и платени тестове в Интернет, а от собствен опит. Та кажете ми на какво отгоре Вие решихте да ме поучавате? 

Относно запитването за CrossFire дали може да се вържат APU+GPU+GPU  никой не можа да ми отговори на въпроса и сам си намерих всичко от сайта на AMD. Казвахте ми да си взема по голяма видео карта и да не правя CrossFire - и ето аз питам нещо вие ми препоръчвате нещо друго ? А като ти гледам твоите теми - какво охлаждане да си взема ? защо ми се рестартира компа ? Естествено е че всеки пита нещо(но се очаква разбиране а не само мъмрене) има неща които не ги знам но има неща които ги знам на 100 %. За това очаквам малко респект. Няма какво да ви разправям за етика вие си знаете 

Поне гледай какво съм писал в темите, а не само заглавието(може доста неща да научиш)! ;)  Иначе стига сме спамили темата. Видяхме, че си най-начетен и си УЧИЛ и ти дължил РЕСПЕКТ. А ние глупаците дето се занимаваме по цял ден с това какво ли разбираме! :rolleyes: 

• Автор

Добър ден днес в 4 часа вече си поръчах конфигурацията която най много ми хареса ( няма да кажа коя е защото някой да не се обиди) :) поръчах си го от никем нет в 4 часа дойде ми емайл че съм поръчал но чакам да ми звъннат за потвърждение на поръчката та въпросът ми е колко часът ще ми звъннат или дали няма вероятност да ми звъннат утре защото днесka аз съм много нетърпелив ние искам днеска да потвърдя :) до колко часа се чака най много защото вече минаха два часа ако някой е поръчвал от Tам да ми каже ако може колко време е чакал поздрави !

Добър ден днес в 4 часа вече си поръчах конфигурацията която най много ми хареса ( няма да кажа коя е защото някой да не се обиди) :)поръчах си го от никем нет в 4 часа дойде ми емайл че съм поръчал но чакам да ми звъннат за потвърждение на поръчката та въпросът ми е колко часът ще ми звъннат или дали няма вероятност да ми звъннат утре защото днесka аз съм много нетърпелив ние искам днеска да потвърдя :) до колко часа се чака най много защото вече минаха два часа ако някой е поръчвал от Tам да ми каже ако може колко време е чакалпоздрави !

утре към 10-11..

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.