Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на 2 конфигурации

Featured Replies

• Автор

Още се чудя какво видео да взема.. Искам да не е няквакво калпаво, а за r7 260x не е много известна. Може ли някой да ми предложе г/д добра до 280 лева?

Още се чудя какво видео да взема.. Искам да не е няквакво калпаво, а за r7 260x не е много известна. Може ли някой да ми предложе г/д добра до 280 лева?

260Х хич не е калпава. И какво значи, че не е много известна? Картата е ново поколение и е еквивалент на 7790. Може да погледнеш и 7850, ако е налична. GIGABYTE 2048M HD7850 R785OC-2GD DDR5, която е по-добра от 260Х,7790 и 650 Ti.

Редактирано от Нико_ (преглед на промените)

Малко над бюджета ти е, но 7850 е много по-добрия избор. Ако няма да overclock-ваш вземи Gigabyte, но ако ще - Sapphire. 7850 са зверове във overclock-а. От stock 860/1200(4800) се клоква безпроблемно на 1225/1325(5300) 1.19v . След overclock прави производителност между 7950 и 7970.

Малко над бюджета ти е, но 7850 е много по-добрия избор. Ако няма да overclock-ваш вземи Gigabyte, но ако ще - Sapphire. 7850 са зверове във overclock-а. От stock 860/1200(4800) се клоква безпроблемно на 1225/1325(5300) 1.19v . След overclock прави производителност между 7950 и 7970.

Брей,да си бартеросаме 7950ките за 7850ки!

Брей,да си бартеросаме 7950ките за 7850ки!

Направо ги раздай за по двадесетина лева на съфорумците,които в момента си търсят карти.

Редактирано от onogondur (преглед на промените)

Уфффф 7870 не 7970, чак сега забелязах какво съм написал ... моя грешка.

• Автор

А нали със тази моя конфигурация ще мога да цъкам bf3/bf4 на max/medium? А видеото мисля да си остана със r7 260x след време ще я сменя, и ще добавя още 4гб рам.

А нали със тази моя конфигурация ще мога да цъкам bf3/bf4 на max/medium? А видеото мисля да си остана със r7 260x след време ще я сменя, и ще добавя още 4гб рам.

Няма смисъл да стоиш със 260x най-добре събери още 20лв или вземи от някой на заем и вземи това  http://shop.sky.bg/index.php?route=product/product&path=1_13&product_id=321&sort=p.price&order=ASC 100 пъти по-добре ще бъде. Но парите са си твой така че ти решаваш :)

Няма смисъл да стоиш със 260x най-добре събери още 20лв или вземи от някой на заем и вземи това  http://shop.sky.bg/index.php?route=product/product&path=1_13&product_id=321&sort=p.price&order=ASC 100 пъти по-добре ще бъде. Но парите са си твой така че ти решаваш :)

Разликата е 60лв. http://shop.sky.bg/index.php?route=product/product&path=1_13&product_id=7522&sort=p.price&order=ASC.

За тези игри наистина се иска малко по-добра карта. За да ги играеш на високи настройки ще ти трябва поне 7850/7870/R9 270/R9 270X, но за средни настройки R7 260X ще ти свърши работа.

Разликата е 60лв. http://shop.sky.bg/index.php?route=product/product&path=1_13&product_id=7522&sort=p.price&order=ASC. За тези игри наистина се иска малко по-добра карта. За да ги играеш на високи настройки ще ти трябва поне 7850/7870/R9 270/R9 270X, но за средни настройки R7 260X ще ти свърши работа.

Е по-малка е разликата, защото автора е посочил тази: SAPPHIRE-R7-260X-2GB-GDDR5-OC като свой избор :D. С 260X ще ги играе посочените игри на medium/high без проблем, но мен ми убягват две неща: дали ще се ползува старата кутия и на каква резолюция ще играе игрите!

Редактирано от XECUTIONER (преглед на промените)

• Автор

Ами мисля да не ползвам старата кутия защото е доста учукана и мисля да продам доста от нещата от старата ми конфигурация, а игрите ще ги играя на 1337x780. Аз не знам но според мен видео картите са едни и същи говоря за 7850 и r7 260x.

Ами мисля да не ползвам старата кутия защото е доста учукана и мисля да продам доста от нещата от старата ми конфигурация, а игрите ще ги играя на 1337x780. Аз не знам но според мен видео картите са едни и същи говоря за 7850 и r7 260x.

Така, щом ще продаваш старите неща съвета ми е да прибавиш паричките от тях + средствата, които имаш в момента и да си купиш конфигурация + свестен монитор! А сигурен ли си за резолюцията, която си написъл? Както и да е, ясно е, че ще се играе на ниска такава и тогава дори можеш да минеш с по-евтина графична карта стига да не сменяш скоро монитора(напиши все пак марка и модел). По другия въпрос - не, не са еднакви! 260X е еквивалент на 7790 с някои подобрения и използува 128 битова шина, докато 7850 256 битова. Също така 7850 е с повече шейдъри и др. 

Публикувано изображение

• Автор

Ами точно не помня колко е монитора, но монитора е нов няма една година, така че съм забравил, защото съм на лаптоп вече от 1 година, ето това е монитора http://dicombg.com/product/129528/aoc-e2243fw2-21-5-wide-led-5ms.html резолюцията е 1920 х 1080

Ами точно не помня колко е монитора, но монитора е нов няма една година, така че съм забравил, защото съм на лаптоп вече от 1 година, ето това е монитора http://dicombg.com/product/129528/aoc-e2243fw2-21-5-wide-led-5ms.html резолюцията е 1920 х 1080

Мониторчето не е лошо - за игри е идеално. Която и карта да вземеш(650Ti, R7 260X, HD 7850, HD 7790, 650Ti Boost) няма да имаш проблеми! Вземи тази, която те устройва като цена!

• Автор

Ами мисля да по събера още малко пари и да взема 7850.

• Автор

Ами ще видя коя е по-добра и ще реша, първо да събера парите за видеото.

• Автор

Ами да попитам вярно ли е, че i3 3240 ще е по-добро, четох някъде или това не е много вярно, 

Това не знам дали е вярно. но дали със моята конфигурация ще е така? Гледам на тоя клиповете и играе пощи всички нови игри и bf4 на high, според мен неговото видео и процесор са доста слаби, кажете как мислите ?

Ами да попитам вярно ли е, че i3 3240 ще е по-добро, четох някъде или това не е много вярно, 

Това не знам дали е вярно. но дали със моята конфигурация ще е така? Гледам на тоя клиповете и играе пощи всички нови игри и bf4 на high, според мен неговото видео и процесор са доста слаби, кажете как мислите ?

Не е по-добър и аз си мислех че е по-добър от fx6300 но не е. А относно r7 260x бф4 ще играеш на ултра аз съм със hd5770 и я играя на high във мултиплеър не пада по 30 фпс на тежките мапове които са пълни тоест 64 играча така че ти си преценяваш но за предпочитане е да вземеш или r9 270 или 270x защото има directx 11.2 а 7850 и 7870 са със 11.1 :)

• Автор

http://nikem-bg.net/cart/49776p1r47524p1r50122p1r46943p1r50716p1r46784p1rf.html Така става ли ? Смисъл намалил съм малко от цената и след време ще взема ново захранване и 4гб рам?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.